Diğer Kılıflardaki yapışkan izleri nasıl çıkartılır? Ercan5252 Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kılıfın içinde beze benzer şeyi çıkardım ve yapışkanı kaldı nasıl çıkartabilirim Kılıflardaki yapışkan izleri nasıl çıkartılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Danielll Takip Et Master Yaş: 104 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 306 cevap paylaştı. Yapışkan Sticker/Etiket sökücü sorununa çözüm olacaktır internetten ya da çevrendeki nalburdan satın albilirsin, Sevgiyle Kal... 1 0 Yorumla
Pempedahaülmedİiii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Dışında desen vs yoksa bir süre sıcak suda bekler ellinle kazı hemen çıkar 1 6 Yorumla Ercan5252 1 yıl Denicem asetonla denemiştim gece ama pek etki yapmamıştı Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Evet desensiz bişeyse bulaşık deterjanıyla yıka hatta. Tertemiz olur sıcak su deterjan Yorumla Ercan5252 1 yıl Teşekkürler denicem Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Alta denedim çıktı demişsin birine yeni gördüm 😀 Yorumla Ercan5252 1 yıl Evet hafif çıktı ama tam olarak değil birazcık yapışkanlık hissi kaldı inatci bir şey ya Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Yağ çözücü sık 😀😀 Yorumla
Ondörthaziran Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Nemlendirici krem varsa evde onu sür peceteyle sil Bir teşekkürunu alirim 0 1 Yorumla Ercan5252 1 yıl Mantıklı az sonra deniyeceğim kanki Yorumla
greendevils Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Sıcak su ve bulaşık süngerinin arka yeşil kısmıyla ovala 0 2 Yorumla Ercan5252 1 yıl Mantıklı deniyeceğim Yorumla Ercan5252 1 yıl Valla hiç umudum yoktu dediğini denedim ve oldu çok Teşekkür ederim saolasın 😊 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Bezi niye çıkardın la işsiz 0 1 Yorumla Ercan5252 1 yıl Sıkıldım çıkardım😂😂 Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kadifemsi bir tabaka oluyor niye çıkardın 0 5 Yorumla Ercan5252 1 yıl Evet onu çıkardım valla bilmiyom sıkıldım çıkardım ve yapışkan izi kaldı nasıl çıkarıcam izleri? Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Bilmem ki ya ben hiç yapmadım Yorumla Ercan5252 1 yıl Bu inatcı çıktı önceden de yapmıştım başka kılıfımda onu hemen çıkarabilmiştim Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Çöp oldu o Yorumla Ercan5252 1 yıl Yapışkanı çıkarabilsem kullanıcam da inat ediyor Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 642 cevap paylaştı. Tiner 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapışkan Sticker/Etiket sökücü sorununa çözüm olacaktır internetten ya da çevrendeki nalburdan satın albilirsin,
Sevgiyle Kal...
Dışında desen vs yoksa bir süre sıcak suda bekler ellinle kazı hemen çıkar
Denicem asetonla denemiştim gece ama pek etki yapmamıştı
Evet desensiz bişeyse bulaşık deterjanıyla yıka hatta. Tertemiz olur sıcak su deterjan
Teşekkürler denicem
Alta denedim çıktı demişsin birine yeni gördüm 😀
Evet hafif çıktı ama tam olarak değil birazcık yapışkanlık hissi kaldı inatci bir şey ya
Yağ çözücü sık 😀😀
Nemlendirici krem varsa evde onu sür peceteyle sil
Bir teşekkürunu alirim
Mantıklı az sonra deniyeceğim kanki
Sıcak su ve bulaşık süngerinin arka yeşil kısmıyla ovala
Mantıklı deniyeceğim
Valla hiç umudum yoktu dediğini denedim ve oldu çok Teşekkür ederim saolasın 😊
Bezi niye çıkardın la işsiz
Sıkıldım çıkardım😂😂
Kadifemsi bir tabaka oluyor niye çıkardın
Evet onu çıkardım valla bilmiyom sıkıldım çıkardım ve yapışkan izi kaldı nasıl çıkarıcam izleri?
Bilmem ki ya ben hiç yapmadım
Bu inatcı çıktı önceden de yapmıştım başka kılıfımda onu hemen çıkarabilmiştim
Çöp oldu o
Yapışkanı çıkarabilsem kullanıcam da inat ediyor
Tiner