Öylesine yapıştırayım dedim ama yapıştırmamla çekmem bir oldu
Elimi sürüyorum yapışıyor lanet olsun
Nasıl atarım vücutdan yapışkanı?
Elimi sürüyorum yapışıyor lanet olsun
Nasıl atarım vücutdan yapışkanı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağdanın yapış yapış hissi gerçekten sinir bozucu. Pek çok kişi sırf bu yüzden ağdadan uzak duruyor. Bazen de yanlışlıkla bir bölgeye ağda yapışıyor ve çıkarması zor oluyor. Vücutta kalan ağda nasıl temizlenir sorusu çok sık soruluyor. Ağda yanlışlıkla yapıştırıldığında veya kalıntılar kaldığında nasıl temizleneceğini anlatıyorum.

Ağda sonrası kalıntıları iyice temizlemek gerekir. Temizlenemeyen kalıntılar ve yapışkanlık için pek çok ağda paketinde ağda sonrası kullanılabilecek özel kalıntı çıkarıcı mendiller veya yağlar bulunur. Bunlar kalıntıları en iyi temizleyen malzemelerdir. Kozmetik dükkanlarında da bu yağları bulabilir, ayrı olarak satın alabilirsiniz. Ağda ne ile çıkar sorusunun bir diğer cevabı da buz. Su düşünülenin aksine yapışkanlık hissini temizlemez, hatta özellikle sıcak su daha kötü bile yapabilir. Ağda kalıntıları ciltte dururken sıcak su onların erimesine ve daha çok yapışmasına sebep olur. Fön makinesi de bu sebeple kullanılmaz. Yanlışlıkla yapıştırlan ağdayı yavaşça çıkarmak için saç kurutma makinesi tutulabilir, böylece ağda yumuşayacaktır; ancak kalıntı veya yapışkanlık için kullanılmaz. Buz ile dondurarak kalıntıları kolayca temizleyebilirsiniz.

Ağdayı ne çıkarır sorusunun en kesin cevabı yağ. Ağda sonrası yağı yoksa herhangi bir sıvı yağ ağda kalıntılarını temizlemeye yardımcı olur. Zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, bebe yağı bu iş için en iyi yağlar olarak öne çıkıyor. Elinizin altında hiç yağ yoksa vazelin veya yağlı kremleri deneyebilirsiniz. Vücut losyonları kalıntıları temizleyecektir. Elbette yağ kadar etkili olmaz ama en azından yapışkanlık hissini alır. Ağda yapmadan önce evde yağ olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye edebilirim. Yağla kalıntıları temizledikten sonra bölgeyi su ve sabunla iyice yıkayabilirsiniz.
İlk önce sakin su sürme. Daha beter olur. evde yapiyosan pudrayla geçebilir diye düşünüyorum. evde yapiyosan dedim çünkü haziran olanlarda temizleme mendili oluyo
Poşet gibi olanlar varya , ondan yapıştırdım
Jel gibi , şampuanla yıkadım biraz gitdi ama
Yağ varsa önce yağla güzelce ov tırnaklarınla filan. yine de kaldıysa üzerini kuruladıktan sonra pudra döküp doyabilirsin en rahat o şekilde oluyo.
Bebek yagi masaj yagi vb bisey varsa onu kullan
Cevap
3Cevap
Ağdadan sonra oluşan yapışkanlığı bebek yağı ile geçirebilirsin. Genelde ağda sadece su ile temizlenmez. Görüntü olarak temizlenmiş gibi görünse de yapışkan bir his bırakıyor. Bunu da bebek yağı ile geçirebilirsin. bebek yağını eline dök ve oval hareketler ile yapışkan his olan bölgeye masaj yap. Bir kaç dakika beklettikten sonra duş alabilirsin.
Onun için ağda paketinde yağ tarzı birşey oluyorda ama Zeytinyağı kesin çözüm :D
Normal şekerli ağdaysa yıkaman yeterli. Sir ağdaysa yağı var onla geçer :D
Elinle falan uğraşmadan buz sür daha sonra bulaşık deterjanıyla yavaş yavaş ov topaklanmaya başlıyor o zaman soğuk buz gibi olmasına gerek yok durula yapışkanlığı gidiyor
Ağda yagi yoksa bebek yahi veya zeytin yagi lazim en olmadi ayçiçek yagi 😕
sir ağda bandı ise içinden temizleme mendili çıkıyo onunla sil eğer diğeri ise zeytinyağını bir peçeteye dök ve sil
yağlı ağda bezleri var ya da zaytinyagını sürüp duş jeliyle yıkayabilirsiniz
Yağ ile. Varsa bebe yoksa zeytinyağı
Bekleteyim mi zeytinyağını?
Yook, pamuğa dök sil nereye bulastiysa.
Teşekkür ederim
Rica ederim, kolay gelsin😅
Bu yaştan sonra ağda işine bulaştık , berbat oldu boğazım :)
Rahatsız oluyorsan killardan kullanmanda bir sakınca yok da, keşke o kadar çabuk cekmeseydin😅
Sevmem ağda falan aslında ama siyah noktalar var biraz uyuz oldum bir anda yapıştırayım dedim ve hemen çektim :)
Bir baktım japon yapıştırıcı olmuş benim ki :)))
Pamuğa yağ dök onunla sil
Sıcak su ile çıkar 👍
Üstüne ağda sürüp hızlı çek hdhdhd
Vücut jeli ile de mi çıkmıyor yahu?
Sıvı yağ dök pamuğa, ağda yaptığın yere sür çıkar
Bebe yağını sür yapışan yere çıkar
yağlı mendillerle çıkıyor
Yağ sür. Hangi yağ oldugu çok önemli degil.
Yağlı mendilleri var onunla sil
Pamuga yag dök ve sil bu kadar basit
Krem sür.
Yağ ile
Tek çare yağ
Yağ çıkartır.
Yağla kendini 😂
!!!
Korktum 😠
Bebe yağı
ağda yağı sür
Ağda yağı ile çıkar