Evet arkadaşlar bu üçü arasındaki fark nedir? Detay verir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBilgisayar Mühendisliği donanım ağırlıklı , Yazılım Mühendisliği Yazılım ağırlıklı , Bilgisayar Programcılığı ikisinin ortak olup üstten anlatılmış bölümüdür.
Tavsiyem Yazılım Mühendisliğine gidip Apk veyahut Php öğrenmedir , benim bir akrabam şu an kanada 'da yıllık 200k dolara çalışıyor01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler
+1 yılBilgisayar mühendisleri üst tema ile uğraşır, yazılımcılar ise kodlama ile uğraşır
00 Yorumla
Yazılım alanında çalışacaklarsa bilgisayar ve yazılım mühendisinin hiç bir fark yok. Bazı projelerin altında mühendis imzası gerekir promcılık mezunlarının imza yetkisi yok o yüzden bir alt kademede çalışırlar. Yani yine yazılımcılık yaparlar ama bir üstlerinde mühendis olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden bilgisayar muhendisi ile yazılım mühendisi farkli puanlarla aliyor? Ve neden sadece birisi yok o zaman. Merakimdan soruyoruyorum sadece yanlis anlamayin.
Soran+1 yılPeki vok teşekkürler :D
Soran+1 yılÇok tesekkurler :) :)
Soran+1 yılTeşekkürler mutlaka soracağım merak ettiklerimi :)
+1 yılYazilimcilik cok ilgini ceken bir meslekti. Ama ticaret meslek lisesinde varsa o barzolar tembeler bunu tercih ediyorsa kesin kotudur diye gitmedim. Gerizekali barzolar ya varliklari zarar.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen neyi sectin? :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Farklarını bilmiyorum ama benzerlikleri 3'de iş yapmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşi bilgisayar programcısı yapar mühendisi kontrol eder daha fazla alır.
00 Yorumlayazılım müh. yim ama üşendim anlatmaya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOlamaaazz anlat lutfenn
+1 yılProgramcılık :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bilgisayar mühendisliği, bilgisayar programcılığı ve yazılım mühendisliği arasındaki fark?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat