yüzümde küçük küçük kızarıklar var bayağıdır. pko hastasıyım ve vücudumda tüylenmeler akne sivilce oluşumu vardı ilaç tedavisine başladım sivilce çıkmıyo artık çıkarsa da bir tane anca. siyah nokta da olmuyo ama izler kaldı iz sanki bunlar tam karar veremedim. bir güzellik merkezine mi gitsem yoksa cildiyeye mi karar veremedim siz ne diyorsunuz?
edit: bu kötü görüntüden dolayı sizlerden özür diliyorum. en yakın zamanda tedavimi olup şu tüy ve sivilcelerden kurtulacağım inşallah
Şu yüzümdeki şeyler sivilce izi mi, nasıl geçer nereye gitmeliyim?
Ya sen senin görünüşün için insanlardan neden özür diliyorsun? o izlerin ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama cidden iyi niyetinden dolayı sana sarılasım geldi. umarım izler de geçer geçmiş olsun şimdiden
canım cildiyeye gıdersen faydalı sonuc alırsın. ısotrexın benzamycın bunları kullandım ve gercekten ıse yaradı sende bı gorun derım. ileri de gecirmeye yardımcı oluyorlar
Makyajla kapatırsın, ne olacak. Biraz bakımla geçer.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya şimdi makyaj yapıp cildimi daha da bozmak istemiyorum açıkcası her ne kadar makyajdan sonra temizliğini yapsam da illa bir olumsuzluk oluyor sonuçta genç bir cilde sahibiz. cilt makjayı yapmak için erken olduğunu düşünüyorum
kardeşimi şaka yaptım farkındayım bir anormallik olduğu konusunda. inşallah kısa zamanda iyileşir pürüzsüz bir yüze kavuşursun. abdest sivilceleri yok etmeye yarar. ilk denemede sonuç alamazzsın baya uğraşman lazım.
hanım efendi. sayın güzellik , şaka yaptım. gerçekten şaka yaptım. her kadında var aslında benim annemin bıyık tüyleri bile var. yani her kadında var. seni kırdıysam özür dilerim.
En İyi Cevaplar