Güzellik & Bakım Yüzümde nereye sivilce vs çıksa iz kalıyor bunlar nasıl geçecek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepsi derin iz Allah uzun ömür versin sivilce Güncellemeler+1 yıl Allah b*lanı versin sivilce Yüzümde nereye sivilce vs çıksa iz kalıyor bunlar nasıl geçecek? Cevapla Sivilce Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kantaron yağı izleri gecirir Yüzünu her gün gülsuyuyla silmeyi de unutma 0 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Güneş kremi kullanıyor musun? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bi süredir kullanamıyorum Yorumla merdümgiriz +1 yıl Yani bilgisayar, camdan giren güneş, televizyonun ışığı bile leke oluşturabiliyor sivilceli ciltte. Evde de güneş kremi kullanın diyen uzman sayısı hiç az değil maalesef. Yorumla Soran +1 yıl Yüzümle uyum sağlayan tek bir güneş kremi var o da fiyatı uçmuş halde ve indirime girsin diye bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kantaron yağı izleri gecirir
Yüzünu her gün gülsuyuyla silmeyi de unutma
Güneş kremi kullanıyor musun?
Bi süredir kullanamıyorum
Yani bilgisayar, camdan giren güneş, televizyonun ışığı bile leke oluşturabiliyor sivilceli ciltte. Evde de güneş kremi kullanın diyen uzman sayısı hiç az değil maalesef.
Yüzümle uyum sağlayan tek bir güneş kremi var o da fiyatı uçmuş halde ve indirime girsin diye bekliyorum
Dermapen
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!