Yüzümde sivilce izleri var ve sivilcelerim bazen tam çıkmıyor ağrıyor falan, şişik ve kırmızı duruyor, kötü gözüküyor sanki bana. sivilce izleri nasıl geçer? ne yapmam gerek bilgisi olan var mı arkadaşlar ? sivilce izleri
Yüzümde sivilce ve sivilce izleri var, ne yapmam gerek?
tüm formüller geçici çözümler sağlar ayrıca cilt tipine uygun değilse kil maskesi bile tuz ruhu etkisi yapar. cildiye kesin çözüm. 1 ile 6 ay ilaç tedavisi uygular toptan kurtulursun
Doğal tedavileri mevcut lekeler için limon suyu veya karbonat pilingi veya bal ile maske yapman gerekiyor sivilce geçirmek içinde elma sirkesi ve buz çözüm olabilir benim yöntemim bal ve buz yöntemi ve gayet başarılı tabi ciltten cilde de değişir haller bunlar eğer çözüm sağlanamazsa izler için lazer tedavisi gerekiyor
Neutrogena sivilce karşıtı temizleme jeli turuncusunu kullanıyorum aşırı memnunum ilk andan itibaren sivilce lekelerim söndü ve sivilce çıkmamaya başladı
Suya gerek yok limon sivilce ve sivilce lekelerine iyi gelir.
Sivilce lekelerini açar.Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur.Sıkılaştırıcı etkisi vardır