Kırık burun ameliyatı oldum ameliyatı plastik cerrahi yaptı Burnumun öncesi ve sonrası bu durumda estetik ameliyatı yaptirmadim üstüne basiyorum burnun büyük gorunuyor şeklinde yorumlarıniz benim ilgime girmiyor ben memnunum böyle yalniz sorum şudur bugün ameliyat olalı 19 gün oldu burnumun ucunda şişlik ve sertlik var zaman geçtikçe burun ucum düşer mi var mi bir bilginiz?
Burun ameliyatı olanlar ve doktorlar lütfen bakın?
Hayir eskisi gibi bir hal almicak burnun. şu an sislik ve odem var 1 2 aya kdr onlarda tamamen inmis ve burnun oturmus olur. Ama ilk hali gbi olmicagi kesin cnku az da olsa bir mudahale edilmis sekline.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şişi inince eskisi gibi olur mu ya da ucunda düşme olur mu onu meran ediyorum
Hayir olmaz. Sadece bundan daha ince daha sisi inmis bir burnun olcak. Kirik kemige mudahale edilmis cnku. Sonrasinda alciya vs mutlaka alinmistir. Sadece burnuna estetisyen mudahale etmemis. Bu da aslinda bur nevi toparlama islemi. Teyzemde ayni sekilde oldu ordan biliyorumm. Dusme olacagini sanmıyorum.
Ben aslında KBB uzmanına gitmistim o beni plastik cerrahiye gönderdi ameliyatı da plastik cerrahi yaptı ben ameliyathane de son anda bile estetik yaptirmayacagimi söyledim yanı estetik yok ameliyat sonrası burnumun altında sargı vardı ve içinde tampon vardı onun dışında alçı sargı yoktu uç gün sonra tamponu ve burnumun ucunda ki bezi aldılar bir hafta sonra kontrole gittim dikişi aldılar şimdi sadece şiş kaldı o şiş indikca Burnum nasıl olur onu düşünüyorum
Simdiki goruntusunden baska bir farki olmayacak. Kemigini duzeltmisler otomatik olarak ucuda havaya kalkmis tabi. Plastik cerrahi yaptiysa illaki mudahalesi olmustur ki bu zaten bellide. Sadece dogalligini bozmamis bence burun toparlama duzeltme diyorlar bu isleme. estetik demiyorlar ilk soyledigim gibi. Yani artik herkes burnuna cok guzel dicek ama sende gonul rahatlığıyla estetik degil canim diyip havani atcan 😀
Hiç estetik yaptirmadim kırık vardı onun için gittim kbb uzmanına gitmistim o beni plastik cerrahiye gönderdi ameliyatı da plastik cerrahi yaptı estetik olmuycagimi her fırsatta söyledim estetik değil yani
Doktorlar bilgi vermedi mi sana hiç? İçeriden kemik aldılarsa eski haline döner.. Ama bu operasyonda torpuleme de var gibi geldi. Gerçi kaş kivrimin önemli ve sis hala. İnince eski haline dönebilir. Hem burun ucu düşme olayın olacağını sanmıyorum.
Kırık duzektildiyse, bu şekilde kalır. Kemer kırık kaynakliymis demek.. O gitmiş. pek değişmez, sadece şişlikler iner.. bir iki aydan önce gormezsin sonucu.
En İyi Cevaplar