Burunun tam oturma süreci 1 sene oldugum zaman her ay burun sekli degisiyor 1 senede tam seklini alıyor burun ucu düsmesi iyi bir yerde olduysan sorun olmaz
Benim doktor 1 senede oturuyor dedi hatta 5-6 ay boyunca gözlük takmak bile yasaktı netten arastırırsan orada 1 senede oldugunu görürsün ama dogumda problem olmaz diye düsünüyorum darbe almadıgı sürece sıkıntı yoktur
Sence bi sene ve 9 ay arasinda fark var mı Yani mesela 2 hafta önce Cok kötüydü yüzüm Şu an daha iyi 9 ile 12 ay arasinda Cok büyük degisimler varmiydi Sence
Evet Bende Öyle düsündüm Ama Doktor bi alakasi Yok diyince kararsiz kaldim Zaten hayat zor Şu an Bide hamilelik Ciksin aradan diom o zaman Zaten hep Evdeyim bisey yapamiycam aylarca burun icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben oldum yardımcı olabilirimde cocukla alakasını anlamadım
Hani burun şişiyor hamilekte burun da daha oturmayınca deforme olur mu
Doğum esnasında çok sıkıyorsun burun ucu düşer mi
Burunun tam oturma süreci 1 sene oldugum zaman her ay burun sekli degisiyor 1 senede tam seklini alıyor burun ucu düsmesi iyi bir yerde olduysan sorun olmaz
Iste Simdi bi ay Olmadi Ben ameliyat olali 9 ay da hamilelik 10 ay oluyor Yani tam
Bi sene degil🤔
Sekliyle alakalı korkun varsa 1 sene bekleyebilirsin ama tabi sizin isteginize birsey diyemem 🤭
Esim istiyor Yoksa Ben daha Beklerim Aslinda söz konusu tam 1 sene dolunca oluyorsa beklenir ama dr Öyle bisey yok dedi Bilmiyorum pek inanmiyorum
Benim doktor 1 senede oturuyor dedi hatta 5-6 ay boyunca gözlük takmak bile yasaktı netten arastırırsan orada 1 senede oldugunu görürsün ama dogumda problem olmaz diye düsünüyorum darbe almadıgı sürece sıkıntı yoktur
Bide 2 yasinda oglum var darbe almiycam diye Ödüm patliyor 😣uykularim kacti
Dikkat et canım gecmis olsun 😁
Demesi kolay 😔
Bide dr 6 ay darbe görmemesi lazim demisti bi Yil demedi 🤔
1 senede anca oturuyor dedigim gibi
Peki bi Seneden Sonra eskisi gibi oluyor mu Yoksa hep bi yapaylik var mi silerken dokunurken vs ☹️
Yok düzeliyor ilk zamanlar burun ucu hassaslıgı oluyor sonra eskisi gibi oluyor
Sence bi sene ve 9 ay arasinda fark var mı
Yani mesela 2 hafta önce Cok kötüydü yüzüm Şu an daha iyi
9 ile 12 ay arasinda Cok büyük degisimler varmiydi Sence
Çocukla burun ameliyatının alakası nedir
Ne bilim hamilikte siserse burun Bide sag oturmamis tam olarak ne bilim
Genel atestesi aliyorsun o vucttan ne kadar Sürede atiliyor vs
Dogumda çok sıkıyorsun kendini burun ucu düşmez mi vs vs
Ya yüzün felan hamilelıkte şışer ama burnunun şeklını etkılecegını sanmıyorım narkozu da atmıssındır kac gun olduda
İlk defa duydum sen soyleyıncede mantıklı geldi çok sıkıyosun kendını bılemıcem😂
Iste Bende düsününce mantikli gelyior
Burnumdan mi hamile kalicaksin 😁😁😁😁
Hic burun ameliyati olamadigin belli Zaten hamile de kalamazsin
O yüzden Böyle demen normal
Öncelikle çok geçmiş olsun. Estetik mi
Evet
Sorun değilse oxle gl
Burdan da yazabilirsin
Merak ettiğim bir kac şey var yardimci olur musun
Tabi buyrun
Hangi hastanede ne kadar ücretle oldun.. burundaki sorun neydi
Özel bi hastanede 40 bin TL oldum sadece burun kanatları genişti
Gerek yoktu Bu kadar aciya simdi ki aklim olsa
Kemik kırma işlemi felan oldu mu
Piezo ile yapildi kavis verildi
Sadece kavis için mi 40 bin aldilar
Kavis ve kanatlar kücüktüldü
Burun ucu kaldirdi
Işe yaradı mı
Ama dedigin gibi 40 binlik Bi burun degildi
Abartmislar
Gibi 😣
Nerde bu hastane
İstanbul
Anladım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. Ama doğum işine gelince burnun kendini iyice bi toplasın derim ben
Evet Bende Öyle düsündüm Ama Doktor bi alakasi Yok diyince kararsiz kaldim Zaten hayat zor Şu an Bide hamilelik Ciksin aradan diom o zaman Zaten hep Evdeyim bisey yapamiycam aylarca burun icin
Yeni evlisin galiba
Yok 8 sene oldu
Anladım. Karar senin. Ama burnun kendini iyice bi toplasın
Gerçi şimdi başlasan o işe hamile kalsanda doğuma kadar iyileşir
Iste Bende bu ikilemde kaldim
Birsey olmaz kal