arkadaslar 18 yasindayim ve annemle babam burun ameliyatına çok karşı. annem üniversiteyi bitirince yap diyor ama ben gerçekten 8. sınıftan beri insanlarin bana tuhaf bakmalarından ve fotoğraflarda kötü çıkmaktan bıktım. yemiyorum içmiyorum ve para biriktiriyorum. okuduğum üniversitede devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum. ve onlardan gizli olucam. ameliyattan sonra bunu onlara nasil söylicem. çok kızacaklar ama iş işten geçmiş olacak.
Canım maddi bağımsızlığını kazanana kadar maalesef ailenin dediklerine uyman lazım veya ikna etmen lazım. Ben de senin gibiydim 18 ine basınca ameliyat oldum direkt. Ailem de sonra bana hak verdi hatta doktorum Erdal Erkoç'a check yaptırmaya giderken onlar da geldi teşekkür etmeye :D
Bu durumda onlara danışmadan sakın kendi başına ameliyat olma ama böyle durumlarda hemen ameliyata almıyorlar kan değerlerine her şeyine bakarlar yani bu şekilde anlat onlara burun dolgusu yaptırabilirsin geçici olarak
ne alaka anlamiyorum boyle bi ihtimal bile olamaz. cunku ameliyata girmeden birsuru kağıt imzaliyorsun diye duydum. direkt tamam hadi ameliyahtaneye alalim demiyorlar ki. anlamiyorlar iste