Bu 4 yasinda bir cocugun bademcik fotosu. Bu cocuk 1 yildir bu halde hic duzelmiyo bademcikleri annesine soyluyorum umursamiyor 1 yildir doktora bademcik aldirma konusunu sor diyorum isim var gidemem yorgunun zamanim yok yasi kucuk falan diyor ama cocuk surekli hasta surekli bogazi agriyo aci cekiyor. En son bogazi agridigi icin gidilen doktor muaynesinde aile doktoru alinmasini tavsiye etmis kbb a nakletmis rdv ye daha var. Bilen cevap versin bu cocuk neden boyle surekli bademciklerin alinmasi tek cozum mu? Şu an halen bogaz agrisi cekiyo ateslenip duruyo annesi gece kalaruferleri sonuna kadar aciyomus eve girdigimde ev sauna gibiydi bu bogazi icin kotu degil mi hava kurulugu daha cok canini yakar ki cocuk atesliymis. Şu an cocugun yanindayim tavsiye verin antibiyotik agri kesici kullaniyo ama yine de pek yutkunamiyor surekli durup durup inliyor agridan annesinin tek yaptigi " kapat ceneni bende hastayim" diye bagirmak ki annesi gayet turp gibi🙄🤬
Güncellemeler
+1 yıl
Ailesi olmadigim halde bademciklerini fark edende bendim annenin umursamazligini dusunun yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer