27 Kasımdan bu yana adet olamıyorum regl nasıl hızlandırabılırım hemen adet olmak için ?
Dalga geçmeyin lütfenn
Dalga geçmeyin lütfenn
Sürekli mi gecikiyor? Sürekli düzensizse gideceğin yeri biliyorsun, strese bağlıysa şayet bitkisel çayları al hayatına. Yeşil çay, öküz gözü (şaka değil) diye bir ot var bunu ihtiva eden çayları höpürdet. Ve şu sinirlerini ne bozuyorsa unut, zaten lanet herifin tekiydi.
hahha nasıl anladın ona sınır oldugumu :)
Ya ınan kı strese grdım cunku 27 kasımdan berı adet olamıyorum svgılımle surtunurken 29 aralık gbı uzerıme bosaldı temas ıcındeykn vajınanın dudaklarındaydı cınsel organı sımdı krkuyorum hamıle mym dıye
Pişmaniye oldum.
:)İmkanın var mı,hemen doktora git,şakası yok,neden erteledin bu kadar?
Allah şifa versin.
canım 27 kasımdan bu yana olamıyorum 29aralık gbı svgılmle surtunerek ılskı yasadk ve bnım uzerıme bosaldı krkuyorum hamıle mıyım dıye oldukca gazlıyım ve kasıklarım agrıyor
Ne dyeyim,üzüldüm:(
Şimdi hamile olsan ne yapacaksın,aldıracak mısın yani bebeği?
hamıle oldugumu dusunmuyorum ama yıne adet olamamda benı strese sokuyor .. Aldırmak durumda kalıırım ne yazık kı şu an evlenıcek durumda degılım
Evlenmeden yapma şunları,gözünü seveyim.Hamile olsan,bebeğin kanına gireceksin demek:(
Ayrıca(müslüman mısın bilmem de) zina oluyo bu yaptığınız:(
Doktora git,geçmiş olsun.
demesı koly gunahımı oduyorum ben zatn tsk
Demesi kolay gibi görünüyor,evet,ama yapmamak da zor.Herkesin nefsi var değil mi...neyse.
bak benı tanımıyorsun kesin hüküm gydırıyorsun ben bunları yapıcak kız degıldım ama ınsan sevdımı aptal oluyor ! umarım senın basına gelmez ama buyuk konusma tsk ederım yrumların ıcın
Ben teşekkür ederim,seni kınamadım,sakın yanlış anlama.İnsanız,düşeriz,şaşarız.Allah yardımcın olsun,üzüldüm çoook:(
regl adet kanaması mı demek? eğer öyleyse neden regl olmaya çalışıyorsun ki?
En garanti yolu doktora danışıp adet söktürücü kullanmak.
Cevap
8Cevap
Hamilelikle alakalı olduğunu sanmıyorum. Korkudan gecikmiş olabilir. Ya da başka bir sebepten. En sağlıklısı doktora gitmek için de rahatlamış olur
strese dayalı bırsey mı bu bence oyle olabılır eger zor gunler gecırıyorsan olmama ıhtımalın normal bunun ıcın ılaclar var
doktora gitsenize burda neden açıyorsunuz bu konuyu
ezcanelerde geciktirme hapi satiliyor ama cabuk gelmesi icin bilemiyorum
eczanelere sor
Hamilelik durumu olabilir mi ?
27 kasımda oldum sn adetı ama 29 aralık gbı sevgılımle surtunerek ılskı yasadık ve vajınamın oraya bosaldı krkuyorum adet de olamadım dıye strese grdım
Yalancı gebelik de olabilir endişe etme , bu ay geldiğinde kontrol et sıvı durumunu eğer farklılık varsa bi test al . Ama öncelikle Sakin ol .
Kanallarda sorun vardır belki.
Böyle taktığın için gelmiyordur akışına bırak.
Antreman yaparak amkskasljdfaldjsdgsd
Aldı beni bir düşünce
Doktora gidersin.
şeker yiyerekk
hap kullan sen n
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar