+1 yıldoğru söylemiş, diş taşları iltihaba dönüştüğünde maalesef ki çok acı verir, ve aşşağı doğru baskı yaparak etlerin çekilmesine sebep olur. sensodyne diş macununu kullanmanı öneririm. diş taşlarının temizlenebilmesi için iltihabın kuruması ve en az 1 hafta temiz bir diş etin olması gerekir, yoksa çok canın yanar benden söylemesi, küçümsememelisin çok ciddi sonuçlar doğurabilecek bir sıkıntın var. acilen çözüm üretmelisin. yoksa dişlerini kaybedebilirsin. sigortan varsa ilaçları ücret ödemeden alabilirsin ama ssk yoksa biraz sıkıntı doğurabilir sana.
02 Yorumla- +1 yıl
yanlış yere yazdım kusura bakmayın :)
Soran+1 yılonemli degil :)
En İyi Cevaplar
Balık etlisin.
25 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederim <3
Soran+1 yılseni sectim :D
Soran+1 yılne demek lafımı olur :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl160 boyundaki 65 kiloda ki bayana şişman diyenler şişman kavramını tam anlayamamış ya da şişman ve balık etli kavramını karıştırmakta herhalde.
160 boyda 70 80 kilo olursan şişmansın.fakat 160 kilo ve 65 kilo olursan balık etli olursun .senin bedeninde 40 filandır 40 42 beden kadın balık etli üzeri şişmandır.00 Yorumla
Evet biraz şişmansın ama sadece spor yapmak yetmiyor diyet yapıcam diye yememeye başlama dikkat et :D düzenli beslen sebze meyve de ye ve spor da yap evde bile yapabilisin
110 Yorumla
Soran+1 yılhergun 1 saat yuruyus yapsam yeterli olur mu ? :D
Soran+1 yılbaska ne yapmam gerekiyo ki ? :D
Soran+1 yıltsk ederim soylediklerini dikkate alıcam :)
Soran+1 yılay ne guzel bi duygu herkesin sasırması falan umarım bende yasarım :D
Soran+1 yılyaza kadar incecik olurum zaten :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılçok şişmansın standartları üstüne bayağı bir çıkmışssın 48-50 ideal kilon
17 Yorumla
Soran+1 yılyuh o ne be 50-55 iiidir
- +1 yıl
boyun 160 48 -50 idealdir...
Soran+1 yıloq ama 55 iyi bence :D
- +1 yıl
resim görmeden bir şey diyemiyecem vücut tipini bilmem lazım
fakat balık etliyim diyorsan 55 o kadar ideal değildir bir 5 kilo daha atman lazım
Soran+1 yıltamam senin icin 50 olsun :D
- +1 yıl
düz olsun kapat gidelim...
Soran+1 yıltamam :D
+1 yıleğer bu kiloya şişman diyorsan biz ölelim o zaman, senin kilon ideal ve güzel... hiç sesini çıkartma ve bu şekilde devam et. boyunda kilonda bir bayana göre güzel.
21 Yorumla
Soran+1 yıl<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
+1 yılBence kilolusun çünkü erkekte kemikten dolayı biraz kilo fazla olabiliyor ama bu kilo bir bayanda olunca ciddi anlamda sıkıntılı oluyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılevet .s.s
+1 yılBoy kilo arasında +10 fark olmadıkça şişman sayılmazsın. 5 kilo ile kurtarıyosun :)
13 Yorumla
Soran+1 yılhmm iyii bari :))
- +1 yıl
165 cm boy için 75 kg ve üstü kilolara şişman denilebilir. Tam tersine de zayıf diyebiliriz.
+1 yılo fızıqıne qore deqısır.. mesela bende 102 kıloyum.. ama benı qoren 85 dıo..
25 Yorumla
Soran+1 yılben tam kilomu gosteriorum
- +1 yıl
ozaman sorun yok.. bende 1,78 boy ama kılomu qostermıorum.. qercı qostersemde sorun olmazdı cunku yemek yapmayı severım.. yemeqıde severım :) oyuzden sorun yok.. fazla yaqlı yeme yeterkı..
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
kendınle barısık olmalısın.. bu dunyaya bıkere qelıosun.. :) baska sansın yok.. oyuzden böle seylerı takıntı yapma.. hayat quzel :)
Soran+1 yılevt kendimle barısıgım zaten :) hic kafama takmıorum gelip gecici seyler bunlar :)
+1 yıl55 kiloya kadar zayıflaman lazım. Balık etlisin ama hangi balık bilmem :D
21 Yorumla
Soran+1 yılpekii tskrler SDFG:D:LS
+1 yılBalık gibi kızsın (çinekop) yumuşak lezzetli bir eti vardır ağzına attığında pamuk gibi dağılışı ve verdiği haz paha piçilemez. :)
21 Yorumla
Soran+1 yılwaw tsk ederim :)) <3
tığ gibisin hamburgere devam...
yahu gencecık ınsanlarsınız az dıkkat edın
boyunun son ıkı hanesınden on eksık olmalı21 Yorumla
Soran+1 yılpeki :D
+1 yılOyyy yerim seni :) Balık etlisin :)Boy kilo endekside yaptım sen balık etlisin :)
23 Yorumla
Soran+1 yıloyşş cokta dusuncelisin tsk ederim :) <3
- +1 yıl
Ne demek dadlım :) Ben teşekkür ederim :) <3
Soran+1 yıl:)
+1 yılen az 10 kılo fazlan var ama bence 7 kılo versen super olur
17 Yorumla
Soran+1 yılen az mı :O yahu 10 kilo versem tıg gibi olurum kardesimle aynı boydayız 55 kilo bana gore cok zayıf :S
- +1 yıl
:) kendınle kıyaslarsan cok zayıf :) da neyse ı dıyetısyene git kemık boyun falanda onemlı ama sana önerim sen kendını nasıl begenıyorsan oyle kal :) takma kımseyi sen :)
Soran+1 yılahahaha :DD +++1 dilara
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
ya o benım kendi begenı anlayışım :) 7 kilo versen bana hitap edersin diye demıstım sonucta burda goruslerımızı soruyorsun :)
Soran+1 yılpeqi :))
+1 yılkilon vücuduna eşit oranda dağılmışsa balık etlisin dyeblrm
11 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen dedigin gibi
Sen erkeklere ne bakıyosun ya kilolusun en az 5 kilo vericeksin ölçülerin tutmuyor kilonun 50- 55 arası olman lazım
00 YorumlaBalik etlisin.. Benimde boyum 1.60 kilom da 65'e yakin. 38 beden giyiyorum bazen 36 giydigimde oluyor.
00 YorumlaSağlık konusunda 484 cevap paylaştı. balık etlisin sınırdasın yani. 60 olsanda balık etli sayılcaksın (bende öyleydim) hiç uğraşma kilo vermeye olmuyor en fazla 5-6 gidiyo :D
00 Yorumlacanm benmde 1.60 boyum 63 kiloyum vücudum orantılı oldugndan kilolu durmuyorum ama 3kilo daha wersem içim rahatlıcak
00 YorumlaYemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler takma kafana balık etli kadın candır attınmı ele gelicek demişler :) Benden sana bir soru profil resmim bana ait sence ben yakısıklımıyım ve tip varmı ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 fark diye göz kararı bir durum var malum. Hiç bmi a falan girmiycem senin 50 kilo ve aşağısı olman lazım ama sen bundan 15 kilo fazlasın yani şişman
00 Yorumlaçevremdeki bu ölçülerdeki bayanları göz önüne aldığımda bence çok güzel..ayrıca bu kişisel beğenilere görede değişir..ben bu tarz hoşlandığım için bana hoş geliyor
00 Yorumla
+1 yılşişmansın türk kızlarının balık et kavramını kendine uyarlaması taktire şayan.Balık et ideal kilodan 5 kilo fazlaya kadar denir hafif yağlı anlamı taşır ama türkiye de balık etli kız denince şişman şişman kız denince obez anlamı aramalıyız bence...
00 Yorumla
+1 yılBalık etlisin canım ama kenedene dikkat et ileride zorlukk çekersiin
00 Yorumla
+1 yılAzıcık balık etlisin diycem ama yok be güzelim biraz kilon fazla..
00 Yorumlane yazık ki şişmansın :(
16 Yorumla
Soran+1 yılhmm ok :D
Soran+1 yılmesela kac kilo olsam super olur? :)
Soran+1 yıltamam .. benimde hedefimde 55 kilo olmak vardı zaten :)
Tabi ki balina etli değilsin, balık etlisin.. :)
12 Yorumla
Soran+1 yıltskrler bende oyle dusunmustum .d <3
boy kilo endesine göre 65/(1.6*1.6)=25.39 bu sonuca göre 19.1-25.8 arası Normal. Risk yok.
şişman değilsin :P00 Yorumlasen biraz ver ama, böyle şişman sayılırsın, ayrıca madem soruyorsun o halde fotonu koyacaksın ki insanlar sağlıklı birşeyler söyleyebilsinler dimi ama:)
00 Yorumla55 falan olsan daha iyi olur bence hatta 50 kıloyla boy arasında enaz 10kg fark olması lazımm
00 YorumlaHafis gobislii ve eti biraz sert uyyyy diyuorum iysin iysinn cikolata sosuyla muthis bi spesialll:)
00 Yorumla
+1 yıl1.78 boyundayım esmerim 70 kiloyum sizce nasılım :) bu nasıl soru ya fotograf koyda öyle yorum yapsınlar.
00 Yorumla
+1 yılşu an 2-3 kilo vermen gayet daha güzel gösteriri seni ama şimdilikte iyi balık etli ver süper olursun :D
00 Yorumla
+1 yılBen kendimi o kilolardayken şişko hissediyordum.Şimdilerde balık etli hssediyorum.Bi sıfır beden olamadım gitti.
00 YorumlaBalina balığı olmuşsun acil kilo ver
14 Yorumla
Soran+1 yılcok kibarsın :D
Soran+1 yılhaklısın 55 olmaya calıscam :)
+1 yılHayır şişmansın. Balık etliliği geçmişsin. Kendini hiç kandırma diyete gir.
00 Yorumla
+1 yılbalık etlı oldugunu dusnuyrumı. cıddı kesın bı cevp ıcın gormek gerekıyor
00 Yorumla- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yıl25.39 vücut kitle endeksin.25 üst sınır tam sınırdasın şu an.Öncelikle 5 kilo versen iyi olur.
00 Yorumla ölçülerin ve boyun normal ama bunun üstü kötüye gider şu an idelsin xD
02 Yorumla
Soran+1 yılpeqi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1.66 boyunda 54 kiloyum bana balık etlisin diyorlarsa sende şişmansın :(
03 Yorumla
Soran+1 yılyuh be ya sende bi problem var yada sana bunu soyleyenlerde :S
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşım sürekli öküz gibisin diyor göbeğini git erit diyor göbek dediği de küçücük bir şey ama anlatamadım daha kilomun normal olduğunu
Soran+1 yılsensin öküz deseydin kusura bakma ama agır odunmus yani :S kilon gayet normal takıntı yapma sakın.
+1 yılSismansın boyuna gore
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede:)
Sağlık konusunda 379 cevap paylaştı. balık etlisin biraz vermeye calış
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam senin icin zayıflicam :D
Soran+1 yılevt senin icin :)))
+1 yılŞişmansın.O boyda balık etli sayılman için 55-60 arası olman lazım..
00 Yorumla
+1 yılbi kaç kilo verirsen 4-5 kilo balık etli olursun şuan hafif kilolu görünüyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbalık etli ile şişmanlık sınırındasın bence
11 Yorumla
Soran+1 yıldogru
+1 yılkusura bakma ama şişmansın arkadaşım
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
belki değilsindir o kadar masumca tamam dedin ki yok yok değilsin vazgeçtim hatta çok güzelsin eminim :)
Soran+1 yıltsk ederim :) <3
- +1 yıl
:))
Sağlık konusunda 304 cevap paylaştı. eğer kiloların bölgesel ise o zaman şişmansın ama tüm vücuduna eşit dağılmışsa balık etlisin.
00 YorumlaSana gene iyi yorumlar gelmiş. Bende aynı soruyu sormuştum. Üstelik boyum 167,168 60 kiloyum B85 begenmeyenler çok oldu
00 Yorumlaörnek resim at bi senigibi olan senin olmasada
11 Yorumla
Soran+1 yılbulamadım :)
Hatunun onde gidenisin.
16 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler :))
Soran+1 yılhaklısın yanii tahta gibi o ne oyle :) biz hep bi adım ondeyiz dimii <3
Soran+1 yılheheh :) tskkrler <3
Biraz zayıflmalısın.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılbalık etlisindir yan bel felan çalış erit :)
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam <3 :)
+1 yılbalık etli diyelim ama biraz versen daha iyi olur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşişman
23 Yorumla
Soran+1 yıloq :D
Cevap sahibi+1 yılama takma kafana. kimisi öyle seviyo. illa ki tahta gibi olmaya gerek yok
Soran+1 yıldiyete baslicam zaten.. 10 kilo versem yeter.
şişmansın.boyu geçmişsin çünkü kiloda
143 Yorumla
Soran+1 yıloq :D
Soran+1 yılhaha neyse begenmediysen sorun yok gazozuma ilac atma tehliken yok hic olmazsa :D
Soran+1 yılahaha begendin mi yoksa :D
Soran+1 yılben kacıyorum o zaman :D korktum :D
Soran+1 yılkalsın :D
Soran+1 yılbidahaki sefere :D
Soran+1 yılistemem sagol :D
Soran+1 yılyok almıyim simdi senin sagın solun belli olmaz :D
Soran+1 yıl:))) ben zor bi kızım :P
Soran+1 yıldogru senden hersey beklenir :D
Soran+1 yılbilmezmiyim :D
Soran+1 yılsismanlar nie bilmiyo :D
Soran+1 yıloq neyse ben biliorum yeter :D
Soran+1 yıloldu :D
Soran+1 yılbozuluyo gibi bi halim mi var :D
Soran+1 yılben sisman degilimki :D yani bana gore degilim o yuzden sorun yok :D
Soran+1 yılsavul :D
Soran+1 yıltamam savulman icin kilo verince yazicam buraya sen savul diye ASJKADSHBBSDA :D:D
Soran+1 yıltamam 50 olunca gorusuruz o zaman :D
Soran+1 yıl50 iiii :D
Soran+1 yıl3-4 ay sonra yazarim :D
Soran+1 yıltamam gorusuruz :D
+1 yılşşman değil tombişsin..yada tombalak
17 Yorumla
Soran+1 yıltamam tosunum :D
Soran+1 yılay ne alaka :D ama cirkinmis
Soran+1 yılkim bu kız arkadasın mı yoksa ? :)
Soran+1 yılniyeki psikopat mı ? :D
Soran+1 yılhmm uzuldum...
Soran+1 yılpeki sen neden bu kadar taktın bu kıza ? :)
Soran+1 yılhmm.. JSKLDSN:DSDKM
+1 yılşişman mıyım? ayrı yaz
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam be ne bozuosun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence balık etli değilsin biraz şişmana kayıyosun yanlış anlama ama
00 YorumlaSağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Şişman grubuna meyleden balık etlisin.
00 Yorumlabiraz kilolusun bence 10 kilo falan vermelisin
00 Yorumla
+1 yılBalık etli ama hangi balık :)
00 YorumlaSağlık konusunda 575 cevap paylaştı. balık eti geçmişsin biraz. şişmana daha yakınsın
00 Yorumlabalık etlisin şişman değil
00 Yorumlabalık etli galiba :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm peki :D
- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam