Sağlık Balık etli miyim kilolu muyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 160 boy 83 kilo 85b göğüs sizce balık mıyım kilolu muyum Güncellemeler+1 yıl Eleştirilere açığım zaten ben kendimi de eleştiriyorum fazlasıyla neden hakaret ediliyor anlamıyorum Güncellemeler+1 yıl Kaç kilo olmam gerekir peki sizce Balık etli miyim kilolu muyum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl En fazla 62 olman gerek. Hadi onu max 65 desek. 65 olsan 38 bedene inersin normal ve sağlıklı olan da bu bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim güzel yorumun için🌸 Yorumla rosetale +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Uzun_Boylu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Hafif kilolusun bence ama kendini mutlu hissediyorsan pek önemi yok 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Sağlık konusunda 360 cevap paylaştı. Bu yaşta en fazla 55-58 olman. lazim şu anda bayağı bayağı kilolusun 0 0 Yorumla
İbrahimNT Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Baliketli 60-65 olur. Sen kilolusun. 85 b kilodan kaynaklı büyük yoksa daha küçük olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 83 fazla reis 55 olman lazım göğsün iyi ama ordan zayıflama 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl zayıflayınca ordan gidiyor maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oynayınca büyümez mi :( Yorumla Soran +1 yıl büyür mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyürse mutlu oluruz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tam benim istediğim gibi balık etlisin 🙃Sevgilin çok şanslı bence🙂 tabi varsa bir sevgilin 0 0 Yorumla
ellerserbest Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl bıraz fazlan var kılo olarak - 85 memeler ıdeal dıyelım 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 793 cevap paylaştı. Birazcık kilolusun.cut. 0 0 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 368 cevap paylaştı. kilolusun. 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 437 cevap paylaştı. Balık etli değil 😏 0 1 Yorumla Zindanadasi +1 yıl 23 kilo fazlan var Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 787 cevap paylaştı. Kilolusun 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 941 cevap paylaştı. Kilolusun 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı. Kilolu tabiki 0 1 Yorumla sapkalic +1 yıl En fazla 60 gibi ama değişir bu Yorumla
BeyazRenk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kilolu 0 1 Yorumla BeyazRenk +1 yıl İdeal kilo 1,50 olurdu bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
En fazla 62 olman gerek. Hadi onu max 65 desek. 65 olsan 38 bedene inersin normal ve sağlıklı olan da bu bence
Teşekkür ederim güzel yorumun için🌸
Rica ederim.
Hafif kilolusun bence ama kendini mutlu hissediyorsan pek önemi yok
Bu yaşta en fazla 55-58 olman. lazim şu anda bayağı bayağı kilolusun
Baliketli 60-65 olur. Sen kilolusun. 85 b kilodan kaynaklı büyük yoksa daha küçük olur
83 fazla reis 55 olman lazım göğsün iyi ama ordan zayıflama 😂
zayıflayınca ordan gidiyor maalesef
Oynayınca büyümez mi :(
büyür mü
Büyürse mutlu oluruz
Tam benim istediğim gibi balık etlisin 🙃
Sevgilin çok şanslı bence🙂 tabi varsa bir sevgilin
bıraz fazlan var kılo olarak - 85 memeler ıdeal dıyelım
Görmeden bir şey diyemem
görmeden yrum yapamam :D
Birazcık kilolusun.
cut.
Kimsenin etine karışmam
Azııcık kilolusun sankii
Şişmansın 65lete düşersen bakıketli olursun.
Dolgun :) birşeysin sen :)
Sırtımı çiğner misin rahatlasın iyice 😊
Baliketlisin ve nefes kesicisin
Balık etli değil kilolusun 😊
kilolusun
Kilolu
Balık et
kilolusun.
kilolu benim gibi
Balık etli değil 😏
23 kilo fazlan var
Kilolu oluyorsun ama mutluysan salla yaa