DELİRİYORMUYUM SİZ BUNLARİ YASADİNİZMİ? İC SESİM SUSMUYOR VE YA SİZOFRENİM NE BİLEYİM?

Cesaretli bir insanim, herseye cesaretim vardir ancak bazi seylerden korkarim cocuklugumdan belli karanlik seytancik sesler vb. Zaten garip bir cocuktum bu yuzden hic arkadasim olmadi ama oyle ice donukte degilimdir. Herseye gulerim nese doluyum sirf aklimdakileri disa vurmayayim diye daha mutlu gozukurum. Bu kisa bir özetti gecmisten. Arkadaslar hic arkadasim olmamisti demistim simdide yok bende uzun sure once yanlizliktan bunaldim ic sesimle konusmaya basladim. Hep ic sesimle konustum bu yuzden kafayi yedim sanirim 2 gunde bir korkunc ruyalarla uyaniyorum sesler duyuyorum. Arkadaslar ic sesimle konusmaktan baska bisey yapmiyorum o susmuyor ben deli oluyorum. Su an bile ic sesim konusuyor beni o yonetiyor sanki ben dnyaya bos bakiyorum basit seylerden korkuyorum lanet ruyalar goruyorum iyi olmadigin farkindayim ayni seyleri yasayan oldumu?
DELİRİYORMUYUM SİZ BUNLARİ YASADİNİZMİ? İC SESİM SUSMUYOR VE YA SİZOFRENİM NE BİLEYİM?