COCUK YANIMDA OSURDU BENI SEVMIYOR MU?

İkinci buluşmamızda film izliyorduk sonra bu bacağını kaldırdı aynı recep ivedik gibi osurdu. Bir de sıkıntı yok dimi diyor. Yani bu kadar hayatimda değersiz hissetmemiştim ben yanında osurulcak kız mıyım? Sonra ben görmezden geldim. Aradan bir 15 dk geçti bu bana iltifatlar vs vs ediyor ben de şımarıyorum tabii hoşuma gidiyor neyse bu dediki ben bize bir şarap koyayım ben de moda girmişim sonra bu ayağa kalkarken yine osurdu ben de oha ama artik yeter yani dedim bu da abartma vs diyor manyak mıdır nedir anası nasıl yetiştirmiş anlamadım hani oğlum popona hakim ol falan dememiş hiç yoksa bana özel bir durum mu anlamadım gitti. Ben tabi soğudum yani lanet okuyorum artik dedim ben gidiyorum saatte geç oldu bu seni bırakayım dedi ben de kabul ettim, etmez olaydım. Benim evin kapısına geldik ben tabi hani artik kaçmak bir daha da çocuğu görmek istemiyorum. Abi bu dedi ki ya yanlış anlamada tuvaleti bir kullanabilir miyim midem kötü dedi ben de tamam dedim yani insanız sonuçta. Neyse boktan bir anıydı geçen çok güzel bir kızla gordum onu kızı bir görün manken gibi acaba onun yanında da osrmus mudur yoksa ben mi çirkinim valla kadınlık gururum yerle bir
COCUK YANIMDA OSURDU BENI SEVMIYOR MU?