Hep aynı şeyler, Yok arkadaş edin, yok hayal kur, yok çabala, yok birileri için iyi bir imaj çiz. Sıkılmadınız mı bu kadar tekrara binenlerden?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mecbur, başka bir seçenek yok. Saydıklarının haricinde yapılabilecek şeyler de sadece kendimiz için yapacağımız şeyler.
kendim için yapabileceklerim de sıkıcı geliyo
E demek ki sen tüketilebilecek her şeyi tüketmişsin.
hayat aynı sıkıcı olan biziz ve kafamızda bitmeyen saçma sapan düşünceler
o düşünceler bitse, sence sıkılmaz mıyız?
sıkılmazsın düşün bir birden bire birisi sana aşık oluyor dünya toz pembe görünüyor aynı kişi seni terk ediyor hayatın kararıyor , elimiz de her şey
ama ben artık aşkı da çok sıkıcı buluyorum yani niye birisine aşık olursun ki çok saçma herkes çıkarcı ve kimse artık etkileyici gelmiyor, genel olarak toplumdan ayrışacak kadar güzel insanlara bakıyorum modellere falan artık onlar da güzel gelmiyor fakat onlar kadar güzel olmadığım için üzülebiliyorum işte böyle bir paradoks
Ben kimse sıkılmazkende sıkılıyodum major depresyon saolsn
peki seni mutlu eden neler var? major depresyon zamanı ne hissediyordun?
11 yil oldu hissizleştim hicbiseyden korkmuyorum üzülmüyorum mutlulukta hissetmiyorum birindende hoşlanamiyorum her şey bomboş bi oda gibi
varoluşsal sancılar çok tuhaf, peki sana bir soru sormak istiyorum eğer ölümden sonra bir yaşam kesin olarak bilinse ve sen garanti olarak cennete gidecek olsan mutlu olur muydun işte o zaman?
Olabilirdim sanirim ama eminde degilim hep takicak bi sorun bulurum çünkü
mesela cennette ne gibi sorunun olabilir ki?
Hayir dünyada yaşayamadigim mutlulugu aklima takabilirim berbat bi karakter özelligi
Yok sıkılmadım seni bu kadar çok sıkan ne olduki acaba 🤔
her şey çok stratejik, bizden önce gelenler belirli bir yol çizdiyse bizim rolümüz ne?
Bizim rolümüz nedir ne ya 😃 senin yaş nedir nerde yaşıyorsun
toplumda herkesin bir rolü varıdr.
Sıkılan intihar etsin kurtulsun tek yol bu
insanları intihara yönlendirme
Hayattan sıkılan adam başka ne yapar ki. yönlendirme yapan sensin hayattan sıkıldınız mi başlığı atarak
Hayatın kendisi zaten saçma ne yaparsak yapalım
çok tuhaf değil mi yaşamaktan başka bir şey bilmiyoruz
Okuyunca bile bir iç çektirdi
jsdfhkfdshkjsfd napıcaz bilmiyorum
Monoton bir şekilde geçip gidiyor zaman... Ben de bilmiyorum ne yapacağız çok bunaltıcı
Yok sıkılmadım hala heyecanlı şeyler var
ne var mesela cidden soruyorum böyle seni heyecanlandıracak, kalbini hızlandıracak ne var? ben bir şey göremiyorum.
Sen anlayamazsın ki ama erkek düşüncesi ve istekleri ile kadınların düşüncesi farklı biraz daha bizim bakış açımıza yaklaşsam olabilir
ne alaka yaa insanız sonuçta hepşimiz
Bence hayattaki en güzel şey cinsellik gayet heyecanlı ve keyifli
hayır değil çok kusurlu
Nasıl kusurlu anlayamadım
basbayağı kusurlu toplumda kaç kişi model fiziğine sahip ki? hatta bence modeller bile güzel değil, bu hayatta bir şeyleri en doğru şekliyle hissetmek çok zor, hepimiz kusurluyuz, cinsellik de dolaylı yoldan oldukça kusurlu. P*rnolar bile ilgi çekici değil.
Hiçbir şey dört dörtlük olmuyor maalesef bir dönem depresyona girmiştim sen de o halimi gördüm biraz hiçbir şey beğenmiyorsun inceleyip sık dokuyorsun öyle bir durumda ama güzel şeyler var içtiğin suyun bile tadını alarak içmeyi bilirsen güzel olabiliyor sadece susalım diye kafaya dikersen sadece ihtiyaç karşılıyor
çok sıkıldım
ben de :(
en çok hangi yönde sıkıldın.
herkesin yaptığı şeyi yapmaktan ama mesela kimsenin yapmadığı bir şeyi de sırf kimse yapmıyor diye yapacaksam, bu herkesin kolayca yapaibleceği bir şey olur
peki ya sen? tekrara binen, kurallara uyan, sürprize uymayan bir hayattan mı yoksa başka bir şeyden mi
Ne bekliyon
işte beklentiler olunca söz konusu
Beklentin ne
artık yok :D yani var tabii de, onlar olsa bile mutlu olmam gibi. belki de olmaması daha iyi, olmaması beklenti doğuuyo sonuçta
Yas kac
napcan