ARKADASLAR DUN TUY DOKUCU KREM KULLANIM. YUZUMDEKI TUYLER ICIN ILK DEFA. SONRA YUZUM YANMAYA basladi şu an da hafif yaniyor ne yapmam lazim hep boylemi kalacak off cok zor durumdayim

Posetın ıcıne bıraz buz koy yuzunde gezdır bepanthen krem sur ( el yuz ıcın olanından ) yanma hıssi hala devam ederse cıldıyeye gitmende fayda var..
şu an yanma yok gibi dün buz falan sürdüm
Neden yüzüne kullandın hayatının hatasını yapmışsın şimdi oradan 2 kat daha fazla kıl çıkacak öcü gibi olucan :/
ya koluma uyguladım bir şey olmadı ki bu arada sadece sağ tarafa sürdüm.
mallll burdan gelen yorumlara göre hareket etme acile git yara olur suratın iz miz kalır
anneme söylemedim ki söylesem çok kızar
kangren olcan doktora git
ne kangreni ya
Cevap
13Cevap
Yok ugrasma gecer o eger cok beklettiysen yuzunde ya da son kullanma tarihi falan gecmisse veya özel günündeysen ondan olmustur bir kac kiside daha olmustu gecti ama kalici degil
Pardon ben sarartici sandim tüy dökücü krem yüze kullanilmz doktora git istersen
sağol inaşşah ya ağlıcayacam morelim çok bozuk bu arada sadece sağ kısma uyguladım denemek amaçlı
ya bayramdn sonra geçmesse gitsem olur mu
bir kac arkadasm sarartici kullaninca böyle olmustu gecmisti ama tüy dökücü krem yüze kullanilmiyo ayrica sonradan jiletle alinmis gibi cikariyo hic elleme orayi gecer ins gecmezse doktora görün mutlaka yüzün icinde kuaföre git cok yoksada almak icin ugrasma bosuna
kızım sen hiç arkasını okumuyomusun yuze surmeyin yazıo töbe töbe
ya arkasında ing yazıyodu :(
Hmm bisey olmaz ya benim arkadaşından aynısını yaptı onunda yüzü böle oldu ama iki uç gün sonra geçip sorun etme
ya aslında benim yüzümden oldu çünkü elimle yüzümde krem varken yüzümü aşındırdım
Ama onunki daha kötü olmuştu yara kabukları vardı yüzünde yanı seninki gine iyi bence geçer ama gecmezse bir cildiyede uğra derim
Ayy aferin yani tüy dökücü krem tüyleri çoğaltır neden öyle bir hata yaptın pişman olcaksın benden söylemesin
Yuzunu hep tahriş etmis gecmezse cildiyeye git yuze surulmez o kremler kullanilacagi bolgeler uzerinde yazar
Alerjinde olabilir bir cilt doktoruna görün balım
direk doktora alerci olablir daha kötüye gidebilir. run forest run
doktora gidemem :( başka çare yok mu
bence git ama, tahriş için uygun nemlendirici kremler var onlardan al.
Yan etki ya da alerjide. Doktora danışmadan yuzune krem kullanma çok riskli
yan etkidir inşallah cildim çok hassas ama bu ilk değil
Aynı şeyi bende yaptım maalesef o kızarıklar geçtimi benimki 1 gün oldu hafif azaldı ama yüzüm taş gibi sert ve kıl çok cıkıyomu aldığın tarafta
tüy dökücü kremler yüz için değildir üzerini okusana ve hassas ciltler için git kuaföre ağda yaptır
Aferin sana yüze kullanılmaz o tarz kremler
ya keşke kullanmadan önce buraya yazdaydım kendiliğinden geçmez mi ya
cildim zaten çok hassas doktora gidemem
Allerji olmuş, cildiyeye git.
ALLAH akıl, fikir versin.
doktora git bence alerjı buyuk ihtimal
hemen hastaneye gitttt
Doktora git acil geçmiş olsun
doktora git ilk firsatta
alerji olmuşsun doktoragit dermotolğa geçmiş olsun
oruçlu oruçlu nasıl gidecm. geçmezse bayramda sonra gitsem zararı dokunur mu?
önca sağlık gitmelisin
geçti zaten kızarıklar kanuklu olanlar kaldı sadece :)
anam anam anam anam anam.
Tüyleri döktüğü için kızarmış soğuk suya tut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar