Bugün sevgilimle deniz kıyısında kahvaltı yaptık oturduk balık tuttuk altımda kapri wardı. Amele yanıgı olmuşum haberim yok döndükten sonra farkettim acısını boşwerdim nasıl gecicek bu izleeer yardım edin lütfeen :-(

bir kaç gün kapalı giyin gecer ayrıca bu amele yanıgı diye amaleleri neden aşagılarsınız anlamam unutmayınki amalenin kelime anlamı işçidir şimdi seni güneş altında bagda bahçede tarlada ya da antalyada çalıştırsak utanacakmısın amaleler ekmek parası için bu dünyada güneş altında yanıyor peki sen öbür dünyada ne için yanacaksın biliyormusun bu bacakların ve bildigin birçok şey için...
Siz ne konustugunuzun farkındamısınız bugün arkadaşım amele yanıgı gibi olmuş dedi ve ben bunu ilk defa duydum çünkü ilk defa böyle yandım o insanlar için söylendigi aklıma bile gelmedi o anda bilip bilmeden konuşmayın.
Sananeeeee
Oruç tutsaydın deniz kıyısına kahvaltı yapmaya gitmesdin bacakların da bu hale gelmezdi 😂😂😂
Gördün mü işte...
Allah yakmasın kardeş 😂😂 bu yanık bir şey değil 😁😁
Mide rahatsızlıgım war tutamıyorum siz aptallar çok sewiyosunuz bilip bilmeden konuşmayı :O
Ulan yaa hahaha 😁 😂
Bilip bilmeden konuşan aptal olmakla espri anlayışı olmayan gerizekalı olmayı karşılaştırdım da gerizekalı olmak daha kötü geldi bana...
Allah yardımcın olsun... Akıl fikir versin...
Bol bol kitap oku... Okuduğunu anlama sıkıntısı çekiyorsun galiba...
Şimdi sen " bn ztn çoq ktap okyrm tamam mı. s " dersin... Bu dediğimi de anlamazsın...
İçinde Allah adı geçen bir espri çok aptalmıssın ama sen yaaa
Senle tartışmaya girilmez...
Cidden okuduğunu anlama sıkıntısı yaşıyorsun...
Pratik okuma ve zeka setleri var... Onlardan almalısın... Sevgilin seni balık tutmaya goturerek bir şeyler ima etmiş olabilir...
Şimdi bunu da anlamazsın...
Balıklar hakkında biraz araştırma yapman lazım anlayabilmen için
Akıl hastanesindekilere internet sesbeştmi ya yoksa sen ordan kaçanlardanmısin hadı defol başımdan
Haha😄 gorunce bu gulme tuttu ya sey var bir gunde bronzlaştıran kremler var 50 lira filan alda bari hepsi aynı renk olsn 😄
Haha bence komik degil hepimizin başına gelebilir.
Fondöten, kapatıcı, pudra kullan derim. Acısı içinde yanık kremi sür ya da yoğurt :)
10 kilo sürsem kapanmaaaz :-D
Malesef :-)
Cevap
18Cevap
Ahahah 😂 gecmesini bekleyeceksin ya. Cok gecmisler olsunn.
Ahaha hepinizi güldürdúm bu saatte sagol
Haklısın çok kötü birdaha açık giyinme sen ince kapalı giyin
Yoğurt sür. Hemen geçer. Bendede öyle olduğunda öyle yapıyorum hemen geçiyor
Geçmiş olsun canımm bikiniyle komple güneşlen bari heryer aynı renk olsun :D
Hahahaa bende bugün babamla deniz kiyisina gittim üst bacagim aynı durumda ve çok yaniyo
sür sür yoğurt sür denize kapri ile gider kızın dramı :D
Sak die gecmez. Biraz gunesten sakin bacaklarini gecer.
Ahahha boş ver ole kalsın güzel olmus
Tabi canım kırmızı çizmeli derya aga oldum böyle iyi gayet güzel haklısın :-)
Mayo ya da bikini ile yanmaz lazım bir daha.
akşam yediğim butlara benzemiş
:-D :-D
Ne kadarda amele yanığı bir kız :D
:-D :-D :-D dalga geçmeyiin
Yoğurtla kombine et 😄
Pantolon giyeceksin bir sure :D
Denize gidersen duzelir ancak
Coca Cola sür :D
Ahsssjak
kaymak gıbı bacak ıste
Acil guneslen
yoğurt sür :D