Tahriş olmuş önemli birşey değil jilete alışkın olmadığın yahut jiletin kalitesi ile ilgili birşey geçecektir kısa sürede erkeklerde sakal traşı olduktan sonrada olur bazen kendi iyiliğin için epilasyon aleti kullanma ni tavsiye ederim
Köpük kullandınız mı peki ya da sabun eğer sade su ya da kuru olarak yaptiysaniz bunlarda sebep olabilir ya da ters almaktan killarin tersine değil eğimli olduğu yöne doğru almalısınız buna birçok şey sebep olabilir ama dediğim gibi geçici bir durum merak etmenizi gerektirecek birşey yok
Ay kiyamam ben sana. Canim ben jiletle aliyorum ve jiletin neme ihtiyaci oldugu icin nu isi banyoda yapmalisin. Veya nemlendirici tras kopuklerinden kullanmalisin :)
jiletlerken hiç bişey kullanmadıysan ya da su bu yüzden olabilir artı bu köpüklerden kullanma bazı erkekler sakal traşı olurken bile öyle olabiliyo cildin hassas belliki şu traş fırçalarından al arkonun pakette olan traş sabunu var köpürt o şekilde yap zarar görmez ve bunu yaptıktan sonra bacağını sıcak değil soğuk ya da ılık suyla yıka
hassas bir cildin var bu erkeklerde çok olur yani yüzde. Ağda ile almanı tavsiye ederim bir çok arkadaşım böyle olduğu için ağda ile aldığını söylemişti.
Nemlendirici ve onarıcı bakım kremleri kullanmalısın ve bir daha ki cilt temizliğinde daha kaliteli traş bıçakları kullanmalısın. Bizlerin kullandığı bir jilet kullanın.
Nemlendirici kullan ve serinlet.. kısa sürede geçer..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bendede böyle oluyodu. Jilete vurduğum gibi kalınmaya başlıyodu ve aynen bu şekil gıcık bir görüntü oluyodu senelerdir hep. Ağdada yapsam bunun kadar olmasada yinede kızarıklıklar vardı. Sonunda lazere başladım ondan beri bitti gitti hepsi.
@Bamsı91 jiletti boyle olmustu ama cok sukur gecti simdi agdayla aldim 4 gun once cok sukur tertemiz oldu yumus yumus tavsiye ederim herkes agdaya baslamali
Yanlis anlama ama bizde cinsel organdakileri jiletle alinca bole oluyor uzayinca geciyor biraz uzamasini bekle sonra gecer sonra da agdayla alirsin agdada bole olmuyorsa
En İyi Cevaplar