Isırmadım, niyetliyim sahurdan beri bişey yemedim. Ama sahurdaki yemekler sıcak olabilir
Dün sabahtan beri böyle
Sıcak yemek demişsin. Bazen günler sürebiliyor bu. Bende de olmuştu birkaç kez. Hatta tat falan da alamıyordum ben. Yavaş yavaş düzeliyor. Yine de merak ve endişelerine kesin çözüm arıyorsan 3 gün sonra doktora gitmelisin :) Vücudunda bir yerin acıdığı zaman genelde kalbini orda hissedersin veya bir yere odaklandığın zaman.
Bazen ben yatarken parmak uçlarına odaklanırım ve kalbim orda atıyormuş gibi geliyordu. Veya elimi karnıma koyduğumda pıt pıt orda atıyor gibi oluyor anlamıyorum :D Garip bir şey ;)
ne demek bütün eigler senin olsun :)
mesaj atmak huyum değil biliyorsun :D
heyecandan konuşmak istediğin ama konuşamadığın birisimi var
yoooo
farkında olmadanözlediğin birileri mi var, vucut bazen damarlar yüz ve baş cevresinde atar seyirir sinirleriin bozulduğu zaman benimde oluyor bazen
İlginçmiş
Cevap
11Cevap
ısırmış olabilir misin ya da sıcak yemek mi yedin
Isırmadım, niyetliyim sahurdan beri bişey yemedim. Ama sahurdaki yemekler sıcak olabilir
Dün sabahtan beri böyle
sıcak yemekten olabilir dikkat et akşama kadar geçmezse bir doktor tavsiyesi alabilirsin
ölümcül hastalık fibrotus kratus adı genellikle dil ve dudakta uçuk çıkar aşırı şiddetli nabız atar
Ablayla dalga geçmek ha :/
Gıcıksın :'(
bunu ne zaman oldugunu biliyormusun
Dün sabahtan beri
gece rüyanda ne gördügünü hatırlıyormsuun
Hayır?
tamm simdi o kizarmıs yeri ufacık olsun ısır ve sonra oraya limon sık
Neden?
mikropunu alsın diye
Dilin şişmiştir , olur hep öyle.
Merak etme 3 ay daha yaşayacaksın.
Neden?
dalgacı :(
Sivrisinek ısırmıştır belki. :D
gerçekten çok saçmaymış =//
Kalbin dudagina cikmis :D (doktora git )
Abooo çok tehlikeli bir belirti bu :(
Kansersin
:'( :'(
birşey olmaz enfeksiyondur ya da ısırmışsındır
ısırdın mı kız?
hayır :/
Doktora git ^^
Doktora git :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar