Arkadaşlar ben hamileliğin planlı olmasından yanayım. Şu an ailemizde psikolojik ve ekonomik koşullar hazır, 4 yıllık evliyiz artık bebek istiyoruz. Sizce doğum için yaz mı seçilmeli kış mı ? bir de ekstra önerileriniz varsa alabilirim..
Cevabın nedir?
+1 yılBen kış bebeklerinin bakımının daha kolay olduğunu düşünüyorum , evde ısıyı ayarladıktan sonra bebeği hasta etmezsiniz , sarıp sarmalayıp güzel havalarda dışarıda çıkarabilirsin , cam kenarında güneş ışığı almasınıda sağlayabilirsin , kış olduğu için çok dışarı çıkmazsınız , geleniniz gideniniz de fazla olmaz özellikle çocuk sahibi olan misafirleriniz (hastalık bulaşma riskinden dolayı ) , mazeretleriniz daha çok olur bahara kadar bebeğin kendini toparlamış daha güçlenmiş olur bağışıklığıda .. Kasım bebekleri misal yazın bebek bakmak daha zor inan ...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hamileliğin son 3 ayı en zor olan dönem. Tolariteni sen bilirsin ama benim hamileliğimin son 3 ayı yaz ayının sonlarına denk gelmişti ve ben sıcaklardan çok bunalmiştim. Bana kalsa doğumu yaz başına getirecek şekilde planlardım. Hem ben sıkıntı çekmemiş olurdum hem de bebeğimi güzel havalarda daha da fazla dışarıya çıkarıp hava almasını sağlardım.
Lütfen çalışmalara başlamadan önce doktora gitmeyi ve tam jinekolojik muayeneden geçmeyi unutma.
Her şey gönlünüzce olsun, Allah sağlık ve sıhhatle bebeğini kucağına almak nasip etsin...11 Yorumla
Soran+1 yılamin çok teşekkürler bilgiler için..
bence senin sıcak ve soğuk havaya olan duyarlılığın, doğuma 2-3 ay kala doktora gidip gelmekle alakalı ulaşım sorunun,evinde sobamı,doğal gazmı olduğu,eşinin çalışma saatleri
( kendi işi ise kış ayları sana daha fazla vakit ayıracaktır ) senin çiçek vs lere karşı alerjinin olup olmaması, meyvalara olan bağın, doğumdan sonra bebeğini alıp 2-3 ay aşı vs hariç bir yere gidemiyeceğini de hesaba katıp plan yapmak kulağa mantıklı geliyor. ama unutma sen ne plan yaparsan yap, hayatın kendi planı işlemeye devam eder...00 Yorumla
belirttiğiniz kriterler sadece evladınızın burcu konusunda değişikliğe neden olacaktır. ancak ben bir erkek olarak fikrimi kışın geçirilecek bir hamilelik olduğunu söyleyebilirim. Yazın sıcak, yükünüz ağırlaşacak, ama soğuğa çözüm her zaman vardır :) hem evladınız doğduğunda havalar daha sıcak olacağından evinizi ısıtma maliyetlerini de unutmuş olacaksınız :)
sevgilerimle,31 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı teşekkürler..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
67Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılaynen tam zamanı ilerleyen yşlarda daha sorun olur biliyosun gebe kalma olasılığı azalıyor
00 Yorumla
+1 yılSu kenarındaysan ve suda doğum yöntemi düşünürsen, yaz aylarında doğurabilirsin. Böylece hamileliğin başlangıcı son bahar, ortası kış, sonları nispeten sıcak havalarda olur.
Su kenarında değilsen, hamileliğin başlangıcı ilk bahar aylarına gelsin. Orta safha yaz aylarında geçer, son ve ağır safhalarda sıcak derdi olmadan doğum yaparsın.
Hava soğuk diye çocuk doğurmaktan çekinme, Rusya, Sibirya, İskandinav ülkeleri gibi yerlerde iki metre kar varken de doğuruyorlar ve o bebekleri karda falan yıkıyorlar bir süre sonra. O çocuk çok ciddi bağışıklık kazanıyor. Bu konuyu da araştır.42 Yorumla- +1 yıl
Küçük dünyan ve zekan neyin ne olduğunu anlayamayacak kapasitede olduğundan anlatma zahmetine dahi girmiyorum. Sizin gibi insanların sahip olması için fazla olan lüksler bunlar ''aq''.
Benim oğlum yaz bebeği 24 ağustos doğumlu. Yazın hamileliğin son zamanları çok zor geçiyor. Bide doğumdan sonra bebek içinde zor devamlı sıcaktan isilik olabiliyor. Eğer eviniz sıcaksa kaloriferliyse kış bebeği olsun. Kışın zaten pek biyere gidilmez soğuklardan dolayı bebeğinizde ufak olur.Yazın beraber ilk tatilinizi yaparsınız. Hem sen fazla kilolarından kurtulmuş olursun hem bebeğin güneş görür denize girer hemde gezip eğlenmenizde rahat olur biraz daha büyümüş bir bebekle güzel havalarda :)
10 Yorumlaben geçtiğimiz mart ayında doğum yapmıştım tabi burası kışı ağır yaşayan bi memleket hamileliğimin bi kısmı yaza bi kısmı kışa denk geldi tabi
doğum kışın çok eziyet tabi eğer kar sorunu çoksa çünkü biz arabayla yolda kaldık kar yollar mahvolmuş vs.
ama kar sorunu yoksa doğumunu kışa getir hiç değilse kışın uyut sıcak sıcak böyle oyun zamanlarında da yaz olur dışarı çıkarırsın felan :)20 Yorumlakardeşim bu nasıl bi mantık yav önemli olan sağlıklı olması bedensel ve zihinsel engel olmaması allahın gücüne gider sanki makina üreticeksin olurmu böyle ya tak fişi bitir işi 9 ay sonra olduk 3 kişi yok yok sakın haaaaa büyük lokma ye büyük laf etme yok burçmuşda hangi aymışda yarına çıkıcağın ne malum saçma bi soru bence sen niyetlen gerisini allaha havale et yazdıklarımı sakın yanlış anlama iyi niyetle yazıyorum bu düşünceden vazgeç böyle bişey olurmu hayret ediyorum bazen kadınlarımıza ya herşey allahın takdirinde unutmayasın... hayırlısı de atmanız gereken adımı atın maaazaallah baharı görememek de vardır , yok çocuğum kışın doğsun yok yazın doğsun . olumsuz bir düşünce tarzı diyorummmmmmm
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik olarak anne baba olmaya hazırsanız ekonomik şartlarınızda yeterliyse o güzelliğe sahip olmak için beklemeniz gereken bişey yok derim ben:)
ben anne oldugumda 1.5 senelik evliydim:)
mevsime çok takılma derim ben kızımı 3 aylıktı ocak ayında dısarı cıkartırdırm:) halada öyle sıcak soguk demeden çıkıyoruz.
tek sıkıntım hamileliğimin son ayları temmuz agustos aylarına denk gelmişti ve çekilmez olmaya başlamıştı:)11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :)
Korunmadan sonra hamilelik hemen olmayabilir, hatta bunun için altı aya kadar normal 1 yıldan sonra tedavi önerilir. Bu duruma göre karar vermek zordur. Genel kanı hamileliğin ilk üç ayı yaza denk gelir ve gerisi kışta geçerse hamilelik daha kolay oluyor. Ayrıca ilk baharda doğan çocuk için ilk altı ayı sıcak havalara denk geldiğinden bir çok hastalık riski ortadan kalkıyor.
20 YorumlaCocuğu. Yaz tatilinde yada ondan önce doğurman en.uygun.olur cünkü coçuk.okula na§larsa sene kaybi yapmaz yada ay kaybi yani okuluniben genc yaşda bitirir mesela.ben yaz tatilinden ömce doğdum 6yaşinda okulua başladim..Ve bence çoçuk.planda olmalı hazir olup hazir olmadiğin zamani.kendin secmelisin idel yaş 22-25
12 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasındayım şu an biraz erken evlendik büyümeyi bekledik cocuk için uzmanlarda söyledigin yasları öneriyor seneye olsa inş 24 olacak zamanıdır bence..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yay burcuyum çok güzel bir burç ancak kasım,aralık aylarına denk geliyor.Siz de aslan burcuymuşsunuz. Aslan burcuyla en iyi yay burcu anlaşır.Çocuğunla anlaşmak istiyorsan bir düşün derim :) araştırabilirsin..
14 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle yay burcu ile anlaşırım ama sizler fazla özgür ruhlusunuz sözümü geçiremem filan :D koç daha makul gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın o zaman başak burcu olabilir :) Çok uysal akıllı söz dinleyen çocuklar oluyorlar :)
Cevap sahibi+1 yılEylül ayına denk geliyor yani bu zamanlar hamile kalırsan denk getirebilirsin başak burcunu
Sağlık konusunda 575 cevap paylaştı. yazın hamile kalırsan karnın büyüyüp ağırlaşman kışa gelir böylece sıcaklarda daha rahat edersin ama bebek kışın doğacağı için bebeği soğuktan korumak zorlaşır herkes grip olur bebek hastalıkları daha fazla olur
kışın hamile kalırsan yaza karnın büyür sıcaklarda daha zorlanırsın ama bebek yazın doğacağından hastalanması daha az olur sarıp sarmalayıp soğuktan koruman gerekmez cıbıl cıbıl gezer10 Yorumla
+1 yılabdestli besmeleli yapın çalışmaları hadi bakim
hayırlısı .müjdeli haberlerinizi bekliyoruz33 Yorumla
Soran+1 yılevet en önemlisi o aslında ... teşekkürler belirttigin için
Soran+1 yılsen besmelesiz olmuşun belli :D
Valla eşin ne zaman yanında olucaksa ozaman doğum yapacak şekilde hamile kal.Dayımın eşi hamileydi dayım iş için şehir dışındaydı gece 3 te doğum başladı sanki ben doğuruyomuş gib stres yaptım zor yetiştirdim hastaneye bunun dışında yaz kış önemli değil
10 Yorumla
+1 yılYahu kız yaz mı kış mı demiş o kadar ağızdan o kadar çok ses cıkıyor ki sana tavsiyem ilk bahar sonra yaz ayında dışarı cıktııgn zaman soğuk falan dinelemezsin bebeginle cıkarsın o zaman 1-2 aylık olur kış girince araya 10 aylık olur o zamanda soguga karşı dayanıklı bir bebek haline gelir... Allah mutlulugunuzu bozmasın
20 Yorumlaben yaz dogumluyum dogumgünüm zamanında arkadaşlarımın yarısı şehirdışında oluyorlar.. bence dogum için kış ayları daha iyi... ama soguk kış gecelerinde ısınmanın en iyi yolu seks oldugundan yazın da dogum yapabilirsin... ama karar verdigin anda folik asit kullanmaya başla
10 YorumlaÇocuğun iyiliği açısından yazın doğacak şekilde ayarla bence böylece ilerde doğum gününü havuzbaşı partilerinde kutlayabilir :D Psikolojik etkileri çok olumlu olacaktır :))
11 Yorumla
Soran+1 yılbaska bir bakış acısı haklısın..
+1 yılSonbaharda en iyisidir. Yaza doğru doğum yapmış olursunuz hem bebeğin hastalanıp hastalanmaması için de endişe etmezsiniz. Sonbaharda hamile kalmalısınız eğer yazın olursa biliyorsunuz yaz ayları çok sıcak geçiyor. Karnı burnunda bir insan rahat hareket edemediğinden yazın oldukça bunaltır sizi hamilelik. Sonbahar iyidir.
00 Yorumlalink
Bence burayı bir okuyun derim size;
Şunu unutmayın,acele davranmadan,hayırlısını isteyın derim size00 Yorumlavalla sizin planladığınız zamanlarda olmayabilir allah sağlıklı çocuk versindee...
22 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah..
14 şubatta doğur :) eşine al buda hediyem dersin:) sonrada mart nisan mayısa haziran derken kışa kadar cocugun uafak zamanını iyice soguklarda gecirmemiş olursun. burcuda kova olur link buda özellikleri :))
10 Yorumlamevsim fark etmez bunu kendi aranizda karar verip belli şartlar altinda planlayip oturup karar vermeniz daha mantikli hamilelik sürecinde yediğinize içtiğinize dikkat etmenizi siddetle öneririm..
10 YorumlaKısın doğur evde büyüsün yazın salarsın dışarıya :D
31 Yorumla
Soran+1 yılgüldürdün beni :DD
+1 yılsorunu okumadan cevap yazan olduğunu çok gördüm o yüzden vakit geçmesine rağmen cevap vermek istedim :) Bence doğum için kış ayları seçilmeli hamileliğinin son aylarında yazın sıkıntı çekebilirsin.. Başka bi açıdan bakarsan yaz aylarına geldiğinde bebeğin 5 6 aylık olur ve bebeğinle birlikte tatile de çıkabilirsin yaz aylarında dha ii geçebilir :)
10 Yorumla
+1 yılBence cocugun dogusunu sicak aylara denk getirmek daha iyi olabilir. hastalikla baslamaz hayata hem. sonrada duzeldikce saglam bi vucudu olur. mesela mayistan geriye sae dokuz ay. hem bunh soyle dusun insanlarin en az hasta oldugu donem hangisiyse o zaman dogmadi daha manyikli.
00 Yorumlaplanlar pek tutmuyor acikcasi,.. siz normal aktivitelerinize devam edin o kendi istedigi zamanda gelir :D
10 Yorumla
+1 yılOcak ayı iyidir.Çocuk ağustosta doğsun,aslan olsun bizim gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılben aslanım eşim boga bir aslan daha gelirse nasıl bir aile oluruz tahmin edemiyorum..
- +1 yıl
Güzel olur..
hamileliğin son 2 ayının yaz sıcağına denk gelmemesine dikkat et. yaşayanların çok şikayet ettiğini duydum. ama hayırlısı olsun
20 YorumlaMayıs-Haziran. bebek kendini toparlayıp girer kışa. Burç da önemli.
20 YorumlaOrtak kararla planlamış olmanız önemli bir adım zaten. Yaz da olsa kış da olsa fark etmez zaten 9 ay sürüyor. Sıkıntılı bir hamilelik olursa (umarım olmaz) mevsim yardım etmez, sorunsuz olursa mevsim fark etmez..
00 Yorumla
+1 yılçocuğun doğumu bahar ayına denk gelsinki dışarı kontrole falan gittiğinde birde ekstradan üşütmesin yavrucak öncesinde kontrollü doğum için doktora muhakkak git vitamindi magnezyumdu falandı filandı
20 YorumlaMahiret, mevsimsel koşullar değil, ebebeyn olabileceğinize inanmaktan geçer. Sorumlulukları fazladır, "Anne olmaya hazır mısın?" bu soruyu kendine sor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu baştan söyledim sanıyorum açıklama kısmını okumadınız.. "ailemizde psikolojik ve ekonomik koşullar hazır"
yazın sıcağında o çocuğu nasıl taşıcaksın, kışın daha mis bence. Hem yaz çocuğu daha iyi olur burçları falan da daha iyi. Yazın doğur.
15 Yorumla
Soran+1 yılevet allah muhafaza akrep filan olur neme lazım
- +1 yıl
balığın nesi var !111!1bir11bir!
Soran+1 yılzırt pırt aglar ona duygulanır buna üzülür amaan :D
+1 yılbak mesela kışın doğum yapsan bebek kışın büyür en güzel oyun çağlarıda yaza denk gelir en azından bebekken dışarı derdi yok dolaşma derdi yok sar sarmala yatır yani.
20 Yorumlaolsun diyince olmuyor bazen,yani demem o ki,onlara ALLAH KARAR VERIR!Basarilar dilerim,yalnis anlamayin beni,ben sadece bu ay hamile kalacagim ekimde de cocugum olacak diyemeyiz
00 Yorumlaburçlara göre doğum yapabileceğin ayı hesaplayabilirsin, eğer mart gibi hamile kalırsan bol meyveli zamana denk geldiğinden aşerdiğin her şeyi bulabilme şansın oluyor
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİş yerinde yazın hamile kadınların çektikleri çileyi görünce doğum bahar aylarında olması kadın için en iyisi derim.
20 Yorumla yazın doğanlar yazı kışın doğanlşar genelde kışı seviyor. bence ilk bahar doğur :D tabi bu işin şakası. ilkbahar yaz mevsimi bana mantıklı geliyor
10 YorumlaBen 13 şubat saat 23:42 doğumluyum valla :D az daha sabretseymisim diye kızarım hep kendime :D bence 14 subata denk getirin :D
22 Yorumla- +1 yıl
boşver ya 18 dakikadan bşy olmaz sen 14 şubat sayılırsın..
+1 yılmartta doğsun. 6-8 ay sıcak geçsin büyüme aşaması sıcak mevsimde olsun. daha iyi olur gibi sankiii
20 Yorumla
+1 yılMümkünse 1 ay öncesinden B12 folik asit ve Omega 3 kullanmaya başlayın.
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır yetersiz folik asit 3-4 ay öncesinden kullanmaya baslanmalı..
- +1 yıl
Tabi yetersizlik gibi bir durum varsa ki folik asit için bu pek geçerli değil çünkü depolanmayan vitaminlerden bir tanesidir 3-4 ay oncesinde kullanıma başlamakta hic bir sıkıntı yok.
Bebegin beyin gelişimi ve beyin zarının yapılanması gebeliğin ilk bir kac haftası icinde gerçekleşir. Bu donemde bebegin büyümesi için harcanan enerjinin %70 lik gibi çok onemli bir kısmı sadece beyin gelişimi için harcanır. - +1 yıl
Beynin %60 i doymamış yağlardan oluşur ve beyin gelişmek için omega 3 ve 6 yağ asitlerine ihtiyac duyar. Omega 6 yediğimiz bir çok besinde bulunduğundan ilave takviyesine gerek yoktur. Bu nedenlerden dolayı folik asit ve özelliklede omega 3 yağ asitleri bakimindan yetersiz beslenmenin fetusun beyin gelişimini olumsuz yonde etkilemektedir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılakrep olsun, akıllı uslu efendi olurlar, ben aslanım yerimde duramam mesela. kardeşim akreptir ve evin uslu çocuğudur :) ama biraz beklemeniz lazım kasıma denk getirmek için :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl22 den sonra kalınmalı bence yumurtalar cok kaliteli oluyo o belli bi yaştan sonra kalite düşüyo
12 Yorumla
Soran+1 yıl23 yas seneye olsa 24 iyidir o zaman :D
Cevap sahibi+1 yıltam optimum yaşlar çalışmalara başlayın :)
+1 yıl29 şubat a denk getirin de aile bütçenize katkı olsun. ekonomik yaklaşım oldu ama biraz değişik açılardan da bakmak lazım olaylara. bir sonraki 29 şubat 2016 da gerçi ama :D
212 Yorumla- +1 yıl
bana mı dedin the social birader?
- +1 yıl
hmmm niye sebebi neydi ki? hatırlamıyorum, sen de mi sevmeyenlerdendin doğumgünlerini
- +1 yıl
kim ya bilmece gibisin :D dossill mi
+1 yılAkşam namazına müteakip spermlerin en hareketli olduğu saat 17:00 sularında temel atma töreni gerçekleştirilebilir. Hayırlı olsun şimdiden.
33 Yorumla
Soran+1 yılaksine sabah saatleri diyor uzmanlar..
- +1 yıl
Ben araştırdım bunu. Saat 17:00 sularındaymış. Sabah olursa sidik tavı olur.
öncelikle sağlıklı doğsunda ne zaman olduğu önemli değil.öncelikli iş anne adayında biter sen ne zaman istiyorsun bunu sor kendine...
00 Yorumlahepsi saçmalık bütün yorumların ya allah ne zaman verirse o zaman senin istediğinde olan bişey değil ..
10 Yorumla- Sağlık konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılbence şimdi tam zamanıdır kış cocugu omasın yaz cocugu olsunki zahmet cekmeyin bir 6 7 ay falan masraflar kışa göre az olur yazın
00 Yorumla tarihi falan dert etme. bakarsın 7 aylık doğar. yapmak ıstersın olmaz. sız calısmaya baslayın hayırlısı nasılsa öyle olsun
30 YorumlaBence simdi yapın sonbaharda bebisinizi kucagınıza alın. Yaza denk getirmemeye calısın. O sıcaklarda saglık acısından olumsuz etkilenebilirsiniz
00 YorumlaCevaplar çok komik :D Yaşadığın memleket ağır kış memleketi değilse yazın doğmasını planlayabilirsiniz. Hamilelikte çok zor bir etap. Allah yardımcın olsun.
10 YorumlaGünümüz evliliklerinde herkes planlı olmasını ister fakat çiftler sıklıkla sürprizlerle karşılaşabiliyor. Bana nisan, mayıs ya da ağustos, eylül aylarında doğum daha mantıklı gibi geliyor.
00 Yorumla
+1 yılBurçları araştır en çok hangisi hoşuna giderse o burçta doğacak şekilde ayarlayın :))
10 Yorumla
+1 yılDiğer koşullar uygunsa yazına kışına bakmayın yavrunuzu kucağınıza alın
10 YorumlaSağlıklı olsunda yazlıkçı ayrı kışlıkçı ayrı güzel olur ikisini de yaşayın maden koşullar hazır
10 Yorumla29 şubat en iyisi diye bayat bi espiri yapim 4 yıl da bir doğum gunu kutlarsınız
10 Yorumlaolsun diyince olmuyor bazen,yani demem o ki,onlara ALLAH KARAR VERIR!
00 YorumlaEnişte nokta atışı yapsın bayramlara ve özel günlere denk getirsin görelim bizde ne kadar nişancı :)))
00 Yorumla
+1 yılHakkınızda hayırlı olmasını dileyin. bunun yazı kışı farketmez. Takıntılardan, burçlardan uzak durun
10 Yorumla
+1 yıl30 nu gecnce zor oluyomus ozamana kadar hamıle kal ıste zamanı sana kalmıs artık
10 Yorumlayahu o kadar da ince düşünme. bu aya gelsin, burcu bu olsun falan diye kasmaya gerek yok. artık çocuk yapmak için hazırsanız ve bunu istiyorsanız, gerisi size kalmış.
00 YorumlaBurcuna göre ayarlayın.
27 Yorumla
Soran+1 yılburc olarak ben aslanım eşim boga böyle makul efendi olsun cocuk hangi burca denk getirmeye calışalım :)
- +1 yıl
duygusal yaratık ya :D
- +1 yıl
ağlama lütfen, suda ağlayan balık :D
- +1 yıl
- +1 yıl
başka kimseye de yollamadım :( ayrıca şarkılarımı mı sayıyorsun lokma sayar gibi :(
- +1 yıl
bir daha böyle yaparsan :( daha da olsa gelmem
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri