+1 yılMerhaba, geri çekilme yontemide etkin bir korunma yöntemi değil aslında,1.5 yıl gebe kalmaman şans olmuş biraz, ikincisi gebelik için tam ilişkiye girilen süreden ziyade, doğru zamanlama, doğru birleşim ve düzen önemli, özellikle ovulasyon döneminde gun aşırı ilişki yaşamanız ihtimali yüksektir, ayrıca sabahları sperm üretiminin fazla olduğu zaman dilimidir, sabahları ilişkiye girmeyi denneyin mümkünse eğer,,,
06 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba evet sans oldu belliki ama doktorlar 1 yol sure verıyolar sperm yumurtayı bazen tanımıyomus uzun sure korunuldu için bzm daha 4 ay oldu deneyeli
- +1 yıl
Sizinki korunma olmuyor aslinda pek☺️, bir sağlık problemi olmadığı sürece kısmet bu birazda, ama ihtimalleri yükseltecek şekilde iliskiye girmeye calisin tavsiyem, beslenmenize dikkat edin, hem siz hem eşiniz
Soran+1 yıldenicem
- +1 yıl
Merak ettiklerini, ya da problem yaşarsan çözümü için dilediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yıltesekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
Acele etme biraz nasip işleri o durumlar
Saglikliysaniz zamanla olur. mutlaka
Doktor kontrolüde vardır
Belki sperm artırmayı deneyebilirsiniz
Vitaminden üretilir vitaminli şeyler yedir içir
Bal fındık ceviz karıştır ezmeden her gün yedir birer ikişer kaşık mutlaka etkisi olacaktır
Hayırlısı de dua et olur nasipse03 Yorumla
Soran+1 yıleşim cok saglıklı beslenıyor süt peynır yogurt cevız bal bunları hep sükrtir. sigara kullanmaz doktor kontrolune gitmeye henuz ıkna edemedım
Soran+1 yıltamam denicem arkadasım cok tesekkür ederim.
+1 yılhic bir engel yokken gebe kalamayan binlerce kadin var. Nette arastr bunu mutlaka, psikolojik bile olabilir
028 Yorumla
Soran+1 yılkafaya takmamaya karar verdim takınca olmuyor sanırsam
- +1 yıl
Aslinda özünde öyle evet , saglik sorununuz olmadığına eminsen zamana birakin. Ama gerekli kontrolleri yapmak icin de biraz zaman gerekli su an hic bir doktor bu sureyi sorun olarak gormez degil de zaten
Soran+1 yılbugun sabah kalktıgımda kasıklarımda sittetli bir ağeı hıssettım sebebını hamılelıge yoramıyorum ne yazıkkı daha ıkı gun var
- +1 yıl
Biraz bu fikirden uzaklaşmak iyi gelebilir. Sık sık birlikte oluyosaniz cok nemli kaldigin icin hassasiyet veya enfeksiyon gelismis olabilir. Oyle bir durumda gebe kalmak da zorlasir bence en azindan bir aile hekimine gidip tahlil yaptir
Soran+1 yılenfeksiyonum yok
Soran+1 yıladetime iki gün kaldı ve sol kasıgım ağrıyor
- +1 yıl
Sen sus 🤫 😄😂
- +1 yıl
@Andresfonollosa ne oldu abisi tatil lafini duyunca bir geri cekildin sj bak oyle insanlari heveslendirmenin bir bedeli var sende odeyeceksin sorani tatile gondereceksin sj
- +1 yıl
Oldu çocuğu da ben yaptiriyim isterden😄😄
- +1 yıl
@Andresfonollosa hastane masraflarını karsilayabilirsn tabi ki yuce karma senden razi gelir hem sj
- +1 yıl
Sadece bana olmaz yüzde 50-50 seninle bölüşücez
- +1 yıl
@Andresfonollosa a yok ben fakirim beni eleyin bende para yok ben issizim sj
- +1 yıl
Ben anlamam bölüşücez masrafı:))
- +1 yıl
@Andresfonollosa bizim buralarda boyle durumlar icin soylenen bir söz var..
Anasının kardesi babasının oynaşı mıyım babane :/ - +1 yıl
Hemen de sıyrıldı işin içinden bak yaa😂 Sizin orası neresiymiş
- +1 yıl
@Andresfonollosa ortadogu ve balkanlar sj
Soran+1 yılmalesef kırmızılar geldi
- +1 yıl
Aa bildim kayserilisin sen:)
- +1 yıl
:/ soran gecmis olsun. Biraz daha sabırlı ol diyebilirim uzulmeyin sakin ya
Soran+1 yıloffff yaa 😞
- +1 yıl
Uzulme ya olur daha :))
@Andresfonollosa nickine yandığım kayserili degilim - +1 yıl
Of tamam ben gidiyorum güle güle 😬
- +1 yıl
@Andresfonollosa giderken hoşçakal denilir , ben sana güle güle diyecegim istersen biraz pratik yapabiliriz sj
- +1 yıl
Üf geyik de yaptırmıyorsun ya çok sıkıcısın sen
- +1 yıl
Herif de oyle seyler söylüyor:/
Soran+1 yılarkadaslar adete bır gün var test yaptım cift cizgi iki tane test yaptım
Soran+1 yılhastalandım sandım hastalanmamısım
- +1 yıl
Nasil oluyor o? Kanaman mi var yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılolur ya ama bir doktor kontrolüne gidilip sen eşin her şey normal mı baktırın hani sayım yaptırsın
00 Yorumla
+1 yılilişki süreniz sevişirken ki pozisyonlar alınan haz bunları bilmeden bişey söylemek mümkün olsaydı açıktan yazardım ama ayrıntı önemli bu konuda
013 Yorumla
Soran+1 yılBunlarla pek alakası oldugınu dusunmuyorum. sonuc olrak böyle olsaydı tecavuze ugrayanlar nasıl hemen hamıle bırakılıyor? ya da ıstemeden hamıle kalan bırsuru ınsan var onlar nasıl kalıyor yumurtlama donemı vs hesaplamıyolar sonucta
- +1 yıl
güzel bir konuya değindin istemeden hamile kalmak değin zevkten kendini kaybedim bütün benliğiyle teslimiyetten geçer
siperm sayısı doğurganlık süresi her şeyi üst sınırda olup hamile kalamayanlarıda biliyorsunuz anladığım yaşlarınız kaç eşinle sizin
Soran+1 yılbenım 25 eşimin 36
- +1 yıl
siper ölçümü yaptırdınız mı bilmem ama sevişirken dışa boşalma yaptığınız zamanlarda nasıl dı siperm durumu ne yoğunlukta miktarda?
Soran+1 yılhayır yapmadık daha. Zaten 4 aydır denıyoruz gecen dontora gıttım ultrosonla karından muayene yaptı kist filan yok dedş yumurtam 13 mm miş. bes gunde gun asırı deneyın dedı denedik ama gene olmadı miktarı coktu bilmşyorum ki bayag dınlenık yapmıstık
- +1 yıl
kendinizi çocuk olacak mantığıyla şartlayarak sevişmeyin haz almaya bu heyecanı yaşamaya bırakın kendinizi özgür bırakın sevişirken hamile kalırmıyım olacak mı olmayacak mı düşüncesini atın bir kenara anın tadinı hazzını çıkarın
- +1 yıl
sonuc olarak tecavuze ugrayan ınsanlar zevk alarak birliktelık saglamıyor herkesin fantazisi farklı vücut haz almaya başlayınca salar kendini
bukadar kolay olsa sende burda bu soruyu soruyor olmazdın dimi?
Soran+1 yılbiz isteyıncede olmuyor isteklı oluncada cocuk olmuyor sonuc olarak bunu belırtmek ıstedım. sonucta tecavuze ugrayan ınsanın ıstegı karsılıksız anlatabıldımmı
- +1 yıl
sekste ilk başta zorlarsın ama arbede bitip zevk almaya başlayında istemsiz oalrak vücut kendini salar teslim olur onu anlatmak istedim daha yeni başlamışsınız 4 ay neticede devamı gelecektir sizde bu anların bol bol tadını çıkarın tavsiyem sonuçta içine boşalmadan sevişmekle içine boşalarak sevişmenin zevki farklı dimi eşiniz doktora gitmemişti sanırım olmadı eşinizle gidin doktora sonrasında
Soran+1 yıl4 ay az bir zaman mı demek istiyorsunuz?
- +1 yıl
normal aslında bende evliyim geri çekilme usulü korunuyoruz ama içine bir defa attırdın mı hamile kalıyor bizde böyle diye sizdede aynı olacak değil malum her insanın kimyası ayrı dimi
Soran+1 yılyani oda doğru tabi. Anlamadım ya ne zormus bu cocuk olayı isteyenın olmaz istemeyenın anında olur
- +1 yıl
çalışıyor musunuz ev hanı mı cinsel ilişkiye 1 1 bucu k hafta ara verin özlem ve cinsel dolulukla bide o şekilde sevişin
Bunlar nasip kısmet işleri ama önce doğurganlık günlerini öğren o zaman şansınız daha yüksek olur
011 Yorumla
Soran+1 yıldoktor 11 ile 18. gün demişti denedk ama olmadı hormon testi yapılıcak dedı henüz yaptırmadım. sadece arastırdıgım kadarı ile 1 sene olmaması normal deniliyor ama bilemiyorum yinede bazılarının hemen oluyor
Soran+1 yılcekeceklerimiz var derken ne gibi?
Soran+1 yılbuna katılıyorum vok dogru haklısın galıba hersey sabır
Soran+1 yılböyle seylerde oluyor tabikii bende bunu anlamıs deılım madem sorun yok niçin olmuyor
Soran+1 yılyorumun için tesekkür ederim 😊 Dikkate alıcam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumurtlama günü hesabını yap. uygun zamanda uygun Pozisyon da olunca eşinde iyi beslensin gerisi sende
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüzenli adet oluyorsan
Soran+1 yılevet düzenli adet oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yok olursun düzenli ilişki ve pozisyonda
Soran+1 yılbekle dıyosun yanı
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle diyorum dediklerim düzenli oluyorsa neden olmasın gebelik
Cevap sahibi+1 yılÖzel konuşalım istetsen tak. et
Soran+1 yılözel konusulcak bir konu yok herkese ortak soru actım
Cevap sahibi+1 yılSen pelvig kasları tembel onları çalıştır iyice icindeyken ve bunun pozisyonla çok alakası var. Sperm zayif kaliyor rahime ulaşamıyor içinde dar olduğu için bunun için tam dipte olucak pozisyonda yap bunu pelvig kasları iyi sık olur. Eşinin sperm kalitesini yükselişin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabak çekirdeği erkeğin sperm kalitesini yükseltir bir araştır istersen
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim eşime denettireceğim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yıl2 ay daha bekleyin sonra tüp bebek yaparsınız
024 Yorumla
Soran+1 yılneden 2 ay?
- +1 yıl
6 ay normal yoldan olması için süre tanırlar olmuyorsa doktora gidersiniz
Soran+1 yılıkı ayık kaldı öyleyse evet tamam
- +1 yıl
Aynen ama şu süre zarfında psikolojinizin rahat olması çok çok önemli
Bir yurtdışı tatili yapın 1 hafta
Orada çalışın, ama hiçbir şeyi düşünmeyin
- +1 yıl
Bir yılı gecmesi gerekir tup bebek icin, ayrica yurt disi onerisi de guzel turizmcisi misin emmioglu
- +1 yıl
@birazkülbirazduman hı turizmciyim bak reklamını da yapıyorum şirketimin😄
- +1 yıl
Yurt duşunda yaşıyorsun o zaman trde oyle ay bu ay cok bunaldim deyip tatile çıkamıyoruz :/
- +1 yıl
@birazkülbirazduman hayır be ne reklamı ne yurtdışısı
6 ay denesinler sonra doktora bir kontrole gitsinler belki herifte azospermi var boş yere niye zaman kaybetsinler
Soran+1 yıldogru
- +1 yıl
O da mümkün, ancak hala orta da sorun oldugunu sanmiyorum. Ben daha cok yurt dışına tatile gidin kismina takılmıştım sj
- +1 yıl
@birazkülbirazduman öncesinde tatile gidin dememin sebebi rahat bir balayı ortamı gibi olur farklı bir yer olur, kış günü Türkiye’de o rahatlığı bulamayabilirler
Ortam değişikliği iyi gelir
Eğer sorun psikolojikse bu tatil iyi gelecektir zaten
Değilse döndükten bir süre sonra doktora görünürler
Yurtdışı tatil düşmanı mısın sen hayırdır birader - +1 yıl
Senin pattis fiyatlarindan kiralardan bs haberin yok sanirim miller aç aç sj
- +1 yıl
@birazkülbirazduman kız adama gidin orada yaşayın mı dedik bir hafta tatil yapsın gelsinler işin ucunda çocuk var töbe allam ya
Soran+1 yılsiz neyi tartısıyosunuz
- +1 yıl
Niye yurtdışına tatile gidin demişim tüp bebek lobisimiymişim
Soran+1 yıl😅😅 herkesin dusuncesı sen illa tüp demedin ki 6 ay gecsın doktora gıdın sonra care bulunur demek ıstedın ben anladım sıkıntı yok
- +1 yıl
Arıza işte
- +1 yıl
Ne ayip :/ ariza falan
- +1 yıl
@birazkülbirazduman ömrümü yedin sen:)
- +1 yıl
Ben sadece bebekten bagimsiz olarak herkesin tatile gidemeyeceğini düşündüğüm icin biraz takildim sana ya abartmayin sj
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılsiZ varya 😂
- +1 yıl
Soran soyle görüş sahinine tatil hediye etsin hadi bakalim hodri meydan sj
- +1 yıl
@birazkülbirazduman abartmıyorum be ben de takılıyorum zaten😄
+1 yılHaftafa kac defa yapiuomuz
115 Yorumla
Soran+1 yıl3
- +1 yıl
Az bebce
Soran+1 yılbazen 4 bir gün arayla gün astı yapıyoruz dedi doktor
- +1 yıl
Gunde kac defa yapiyonuz
Soran+1 yıl1 defa zaten 1 defa yapılır cunku kalite acısından
- +1 yıl
Evet haklisin pozjsyonda onemli
Soran+1 yılsen evlimizin ayse hanım
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılkac yıllık
- +1 yıl
6 yilik
Soran+1 yılcocugun var mı
- +1 yıl
3 tane
Soran+1 yılmasallah Allah bağıslasın ya.
- +1 yıl
Istek atsan olurmu
Soran+1 yılattım
Bol bol ilişkiye devam
00 Yorumla
+1 yılbir partner bak acil :)
00 Yorumlabilmedim simdi ben
01 Yorumla
Soran+1 yılpekala
+1 yılDetaylıca konuşmak lazım aslında
01 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak istersen yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaftada kaç gün yapyosnz
019 Yorumla
Soran+1 yıl3
Cevap sahibi+1 yılazalt biraz 2 olsun pozisyo n
Soran+1 yılgün aşırı yapıyoruz doktor o sekılde söyledi
Cevap sahibi+1 yılsperm kalitesi artar ara ver bnce. pozisyon ahngisi
Soran+1 yılpozisyonla alakası oldugunu dusunmuyorum ya hertürlü içerde kalıyor zaten sabaha kadar öyle yatıyom hemen kalkmıyorum
Cevap sahibi+1 yılanladm. süre peki ne kadar olyo
Soran+1 yıl20 dkıka felan
Soran+1 yılsen evlımızın?
Cevap sahibi+1 yılevet. 20 ise iyi sevişme hariç 20 dakika ilişkise
Soran+1 yılayaklarımı felanda kaldırdım bunuda denedim belime yastıkta koyduk ama malesef he ayın 26 sı dedmi kırmızıları goruyorum🙁
Cevap sahibi+1 yılbir sorun var mı baktırdınız mı peki?
oral yyapıyo msn
Soran+1 yıloral felan yapmıyorum gerek duymuyoruz sonuc olarak sperm içeri giriyor yanı öylede böylede giriyor.
Cevap sahibi+1 yılevet oda var tabi. yanı normalde ypomsn die demstm
Soran+1 yılhayır yapmıyoruz eşimde o skekilde istemiyor zaten sacma bence gereklı bulmuyorum. amac cocuk yapmak zevk almak deıl netıcede belırttıgım gıbı tecavuze ugrayan ınsanlar var onlar oralmı yapıyor hemen hamıle kalıyor
Cevap sahibi+1 yılyoo sadece sordm. siz zevke doymuşzn artk bebek istyonz gorunen o
Soran+1 yılgorundugu gibi
Cevap sahibi+1 yıltürbanl ıbirisn
Soran+1 yılne türbanı ya türbanla ne alakası var açık biriyim tabıkıde. ama bunun türbanla ne alakası var ne tğrbanlılar var ohoo 😀 bu muhabbet skaıncalı yerlere gıdıyor sanırım cevablarınız ıcın tesekkurler ıyı gunler
Cevap sahibi+1 yılD: pki
gayet basit
05 Yorumla
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılBuda denenmiştir..
Soran+1 yılinsallahhh
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman yaptiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Bosliyor mu
- +1 yıl
Banada at istek
+1 yılicine hep bosalsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih