Allahini seven yardim etsin? Bu gidisle intihar edicem diye korkuyorum?

Arkadaslar cok kötüyüm dayanamiyorum artik intihar düsünceleri bile aklimdan gecmeye basliyor ben eski hayatima dönmek istiyorum. Gecen seneden beri 180 derece degistim kendimi hissetmiyorum basimdaki agrilar gitmiyor antidepresan kullaniyorum faydasi yok mr cekildi bisey cikmadigina sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum cünkü insan kendinde ne oldugunu bilmek istiyor. Yeter artik vallahi dayanamiyorum herseyden nefret etmeye basladim eve bile artik gitmek istemiyorum. Aile ark. Ask is sorunlarim da yok. Yemekte yiyemiyorum midem almiyor sadece kahvalti yapabiliyorum zar zor. Her gece dua ediyorum gecsin diye Allahtan sifa diliyorum. Ya bari ne oldugunu anliyim benim neyimmm var? Cok cabuk sinirleniyorum, icten gülemiyorum, KENDIMI RESMEN HISSETMIYORUM, ufacik birseye bile sevinemiyorum 1 sene önce basladi hersey, güler yüzlüydüm hep artik yüzüm asik geziyorum dayanamiyorummmmm, tatile ihtiyacin var demeyin yokkk gittim fayda etmedi ben napicam offff? Doktorlar gecistiriyor anlamiyorlar, bari siz anlayin lütfen..
Allahini seven yardim etsin? Bu gidisle intihar edicem diye korkuyorum?