Bu aslen imanınızın zayıf ve yanlış yönde olmasından kaynaklanıyor. Eğer Tanrı'nın gerçekten sizi yarattığını ve sevdiğini düşünüyorsanız korkmazsıniz, sizde Tanrı'yı seversiniz.
Bunu Tanrı'dan başka kimse bilemez. Fakat Tanrı'nın sevgisi sonsuzdur ve sizi de seviyor. O bir baba gibi, size şefkatle yaklaşıyor ve sizin iyiliğinizi istiyor. Tek yapmanız gereken ona kollarınızı açmak. Bunu yaptığınız takdirde iblislerin etkisi de gidecektir.
Neden ondan geldik geri ona gidecez neden neyden korkuyosun ki hele ki guzel ammeller işlediysen korkmana gerek yok guzel ammellerin yoksa o korku zaten sana daha guzel hayati yasamani saglar korkmana da gerek kalmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Bu aslen imanınızın zayıf ve yanlış yönde olmasından kaynaklanıyor. Eğer Tanrı'nın gerçekten sizi yarattığını ve sevdiğini düşünüyorsanız korkmazsıniz, sizde Tanrı'yı seversiniz.
Ölüm konusunu şöyle anlatabilirim:
"Çünkü günahın ücreti ölüm, Tanrı'nın armağanı ise Rabbimiz Mesih İsa'da sonsuz yaşamdır."
(Romalılar 6:23)
Günahların bedeli olarak ölürüz ama eğer iman ederseniz göklerde yeriniz hazırdır.
"İsa’nın Rab olduğunu ağzınla açıkça söyler ve Tanrı’nın O’nu ölümden dirilttiğine yürekten iman edersen, kurtulacaksın.”
(Romalılar 10:9)
Diliyorum iman edersiniz, RAB'bin sevgisi üzerinize olsun!
Çok doğru anlamışsınız
Anlatmışsınız*
Teşekkür ederim.
Bende vesvese de var çok fazla sanki ibadet etsem de kabul olmayacak gibi hissediyorum ölünce direk cehenneme gidecemz gibi hissediyorum
Bunu Tanrı'dan başka kimse bilemez. Fakat Tanrı'nın sevgisi sonsuzdur ve sizi de seviyor. O bir baba gibi, size şefkatle yaklaşıyor ve sizin iyiliğinizi istiyor.
Tek yapmanız gereken ona kollarınızı açmak. Bunu yaptığınız takdirde iblislerin etkisi de gidecektir.
Anladım çok teşekkürler 🙏😊
Rica ederim.
Neden ondan geldik geri ona gidecez neden neyden korkuyosun ki hele ki guzel ammeller işlediysen korkmana gerek yok guzel ammellerin yoksa o korku zaten sana daha guzel hayati yasamani saglar korkmana da gerek kalmaz
Normal ama Allah ın emirlerini yaparsan daha rahat olursun
Sen bu depreme bak kaç kişiyi imana getirdi
Valla bu işin şakası yok
O zaman artık Allah'ın istediği şekilde yaşa
Depremle zerre alakası yok
O zaman evet normal
Evet öyle olması lazım zaten ibadetlerinizi aksatmayın
İbadetlerini yerine getir bol bol tövbe dua et 5 vakit namaz kıl
Vesvese var bide bende sanki kabul olmaz gibi hissediyorum
Allah bilir kabul olup olmadığını sen yap yeterki
Vesvese var ama
Vesvese bende de var ama yapıyorum ben çok şükür şeytan çok uğraşıyor benimle ama ben mucadelemi veriyorum vede yapıyorum
İntihar etmek istiyorum ama Allah tan korktuğum için edemiyorum
Tövbe tövbe allahın verdiği canı bizler alamayız sakın böyle kötü düşüncelere kapılma
Korkuyorum işte yoksa çoktan
Neden intihar etmeye meğillisin seni intihara sürükleyen sebep nedir
Var Bi kaç sebep
İntihar etmen için hiçbir sebep büyük değildir intihar saçmalık bencillik kendin için olsq bile intihar edilmez kafandan silip at
E deprem oldu normal tabu hahahahahah
Alakası yok depremle
Dünde mu böyle hissediyodun
Son Bi kaç aydır
Olabilir normal
düşünmemeyi çalışın bence.
Allahtan niye korkuyon
Zaten korkmaliyiz
Hyrr
Evet
Normal tabiikide