Daha yeni 18 im düzene girmedi acıdan ağlıyorum ben ne yapicam çok sancım var ilk kez oluyor böyle midemde bulaniyo😭😭😭 b
Annem köyde babamla abim evde yalnız yaşıyoruz çok kötüyüm ölmek istiyorum
Daha yeni 18 im düzene girmedi acıdan ağlıyorum ben ne yapicam çok sancım var ilk kez oluyor böyle midemde bulaniyo😭😭😭 b
Annem köyde babamla abim evde yalnız yaşıyoruz çok kötüyüm ölmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Alışırsın zamanla. Sey diyordu kar çalıstığım yerde.. büyüyünce unutursun
Ya gecmiyor sırtım belim karnım a sancı giriyor hareket edemiyorum
Sabah hafiflicek 3. Günde ağrı kalmıcak
Ben o biçimde sey yapıyordum ayakta çalısıyordum
bende çalışıyorum çok şükür haftasonuna denk geldi ya. Ağlamak istemiyorum ama dayanılacak gibi değil. Midemde bulaniyo sancım da var yatamiycam hiç 😢😢
Erkekler Ne Diyor
Zamanla alisirsinda 18 de düzene nasil girmedi veya sanci cekmen normal mi
Bilmiyorum hep sancım vardi zaten ama bugün com fazla yürürken bile dayanamıyorum hem sırtım hem karnım a kramplar giriyor
Geçmiş olsun doktora git bi sebebi vardir belki
Ağrı kesici yok mu evde
Ağrı kesici alamaz cocuğu olmaz ileride Bos akıllar vermeyin
Yok parol içtim gecmiyor çok sancılı anlamadım ağlıyorum kaç saattir geçmedi diye 😔
@Smsmaksm senin tip eğitimin nedir senin eğitim düzeyin nedir acaba?
Önemi var mı? Yasayıp tecrübelerim le ve sağlık personelinede sordum anında kesen bu ağrı kistler olusturuyo ve bunlarda ileride çok sorun yaratıyor
Tıpkı okudun veya her bunu cevaplayan insan tıpmı okuması gerekiyor azıcık mantıklı düşününce de insanın aklı erebilir ben 9 senedir her ay regl oluyorum
@Smsmaksm hiçbir şey yapmaz basit nsaiiler sana bilgi verenler yalan yanlış şeyler söylemişler sen de milleti yanlış bilgilendiriyorsun
@Smsmaksm Doğumun ve reglin fizyolojisini ve patolojisini biliyor musun peki? Sen sadece kanamayı görüyorsun ama neden kanadigini bilmiyorsun
Olgunlasmıs yumurta hücreleri sperm hücreleriyle birlesmeyince hamilelik olusmuyor onların çatlaması ve dışarı atılması oluyor o ağrının nedeni o kaslar zaten geriliyor temizliyor rahmi
@Smsmaksm regl döneminde rahim içindekileri atmak için kasılır kasildigi zaman da rahme giren damalar buzusur ve kan akımı azalır kan akımı olmadığı için rahim içinde ağrıya sebep olacak maddeler salınır ve ağrı olur bu ağrıyı kesmenin de hiçbir sakıncası yok
O kanın akması gerekiyor ilaçlar ağrıyı keserse kasılma durur ve kanama gerceklesmediği için kistler olusur ve her defasında ilaca da basvuramazsın
@Smsmaksm hayır hiçbir şey olmaz her seferinde ilac alabilir sadece kontrollü alması lazım ayrıca o ilaçlar kanama durdurucu İlaçlar değil. Sadece hissedilen ağrıyı yok ederler