Kendimi boslukta hissediyorum ölmek için Allah' a yalvariyorum 😢😢😢benimle dertlesirmisiniz lutfen ?

Herkes bir sey bekliyor benden kimsenin beklentisini karsilayamiyorum bazen ne yapacagimi ne yapmam gerektigini ne hissetmem gerektigini bilmiyorum bana kendimi asiri tuhaf hissetiriyor insanlar bu kisiler dengesiz kisiler ozunde iyi olabilirler ama bir yanim insanlardan uzak kalmam gerektigine inaniyor bir yanimda aksini dusunuyor. Hicbir yere ait hissetmiyorum kendimi ne eve, ne işe, ne arkadas ortamina aşırı yoruldum, kimse ne hissttigimle isteklerimle dusuncelerimle ilgilenmiyor herkes kendi istekleri ve benden bekledikleri ile yasiyorlar cok sıkıldım kacmak gitmek istiyorum herkesten herseyden cunku insan eşittir hayalkirikligi demek bende artik hayal kirikliklari ile yasamak istemiyorum gercek sevgi nerede? Beklentisiz, cikarsiz sevgi birtek bendemi var. Seviyorum, deger veriyorum fazlasini beklemiyorum bir seyde beklemiyorum ama enazindan verdigim degere karşı nankorluk gosterilmesin😢😢😢
Kendimi boslukta hissediyorum ölmek için Allah' a yalvariyorum 😢😢😢benimle dertlesirmisiniz lutfen ?