www.decathlon.com.tr/.../...0a94fabbc6f585e318.jpg
Ameliyat izi olan birinin denize girmesi size itici gelir mi kızlar?
www.decathlon.com.tr/.../...0a94fabbc6f585e318.jpg
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
yooo nie çeksinki çok normal. herkesin başına gelebilir bence kendinle barışık ol takma gir denizine . eğer çok kafaya takıosan da o bölgeye dövme yaptır kapat bir şekilde. ama sonuçta hayat senin hayatın seni denize girerken birileri görürde aa ameliyat izi var şunda dese nolurki. suçmu işledin, ? artı plajda denize giren tipler onu görse nollur görmese nolur sanki bidaha görcenmi o kişileri. takma ya rahat ol. desinlerki bak çocuğun özgüveni var ameliyat iziyle denize giriyo vay be helal derler çoğu kişi...
işte 1 kere girebilsem şeytanın bacağını kırsam bir kez her şey değişcekte o ilki başaramıyorum bir türlü.. havuzlu bir sitede oturuyorum ama daha 1 kere bile havuza girmiş değilim.. kendimden nefret ediyorum :(
Yani evet karnımda ki iz enine 15 20 cm var. Göğsümde ki de 15 cm falan beyaz tshirt giysem bile belli oluyor :/bazen giydiğim tshşrtler vücuduma falan yapışıyor o zaman bile karnımda ki iz belli oluyor :(
ay üzülme lütfen. ben denize giren bir sürü ameliyat izli insan gördüm. hem şükret ayağı kolu olmayanlar var. ne olmuş iz dediğin neki internetten araştır iz tedavisi yapan bir çok yer var. deniz konusuna gelince madem için rahat etmiyo.. kendi bulunduğun sitenin plajına deilde mesela bir girdiğinde seni tanıyan kimsenin olmadığı kalabalık plajlara git. seni gören insanlar emin ol özgüvenini alkışlıycak. zaten bidaha da görmeyeceksin o insanları oyüzden daha rahat olursun. ama sonuçta toplumda birsürü hasta engelli insan var onların yanında senin izin devede kulak. hiç önemi yok. ozaman o insanlar da hiç kimsenin gözüne görünmesinlermi? yok yok öyle düşünme . yara izi hiç önemli bişey değil . kimse seni bu yüzden yargılamaz tam tersine özgüvenine hayran olur
Teşekkür ederim çok cesaret verdiniz bana girmeye çalışmam bakalım havalar ısınsın biraz daha araştırırım o tedaviyi de gençliğim gitti zaten gelecek hayatımda girmesin.. Ama işin kötüsü bir kez daha ameliyat olacağım büyük ihtimalle. Beni asıl düşündüren bu işte :/
Tamam sağolun araştırcsm bunu. Skolyoz ameliyatı olcam ama çok kararsızım bir ameliyatı da daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum.
sağlık için gerekiyse olmak lazım. izler filan ikinci planda. benimde yemek yaparken elime yağ döküldü biraz yanmıştı lazer tedavisi yaptırdım şimdi hiç belli bile değil . hep şöyle düşün : ben değerliyim, bende bulunan bir iz benim değerimi düşürmez. sadece bir tedavi geçirdiğimi gösterir. "
Ben böyle düşünürüm belki ama insanlar böyle düşünmez ucube gözüyle bakarlar :( umarım bu tedavi işe yarar. Derin bir ameliyat izi kaç seansta geçer peki sizce?
yani bilmemki doktor daha iyi bilir. ben yanık için 4 seans gittim yok oldu hemen hemen.. lazer var, kimyasal peeling var greftleme ve yağ enjeksiyonu var.. bunlar iz yok edici tedaviler. birde hücre yenilemem için hücre spreyi tedavisi var. İstanbul'da doktor serdar dinar yapıyo. deri yaması gbi bişey bir yerinden deri alıyo filan onu bir karışımla ayrıştırıp izli olan yere sürüyo. o iz olan bölge soyulup alttan sağlam deri geliyo bir araştır istersen. bir çok tedavi var.
YARA VE YANIK TEDAVİSİNDE HÜCRE SPREYİ
Günümüzde halen önemli bir sorun olan yanık tedavisinde gelinen son nokta hücresel tedavi seçenekleridir. Yanık oluştuğu anda ve sonrasında iz gidermede kullanılan teknikler greftleme (deri yaması) pansumanla takip plastik cerrahlar tarafından uzun süredir kullanılmaktadır.
Hücresel tedavide alınan 2 cm lik küçük bir deri parçasının hücrelere ayrılarak geniş bir yüzeye uygulanması ile yanık izinin olabildiğince giderilmesi esasına dayanır.
Teknik
Bu teknikte yanık sahası temizlenerek noktasal tarzda kanayan hale getirilir. Daha sonra koltuk altı gibi görünmeyen bir sahadan alınan küçük bir deri parçası Florence Nightingale Genetik Labaratuarında hücre spreyine dönüştürülür ve yanık sahasına uygulanır.
Yanık, Akne Skarı , vitiligo ve yara izinde başarılı sonuçlar elde edilmektedir.
Akne Skarları
Kullanım yerleri:
Yanıklar
Yara izleri
Vitiligo
Lekeler
Kolda Jilet İzleri
O deri tedavisini duymuştum evet eğer gerçekten işe yarasa bu size bir ömür boyu minnet duyarım :) bir bakayım o zaman yarın bu doktora
Çok teşekkür ederim bir bakayım haber veririm size de o zaman :)
Hayir tabikide itici gelmez. Gonul rahatligiyle girebilrsin. Bu bir saglik meselesi ve herkesin basina gelebilir. Asla cekinme kendine guven ;) hayat senin hayatin. Baskalarina zarar vermedigin surece ozgursun. Yuz gonlunce :) ozlemlerinden vazgecme :)
başkalarına zarar vermek mi?
Yok ya hayır öyle düşünme. Amelyat izinden nolcak ki şahsen öyle şeylere dikkat etmem ve kimsenin etceğinide ummuyorum. Rahat ıol yen bu korkunu zaten bir kere girer görürsün onrdan sonra rahat rahat girersin :)
işte 1 kere girebilsem.. havuzu olan bir sitede oturuyorum ve 1 kere bile girmiş değilim :( moralim bozuk ya :/ nasıl alcam bu cesaretimi ya.
Kıyamam sana bak gerçekten kötü bişey değil ya. Okadar insan olucak orda emin ol dikkat çekmezsin.
saçmalama ya çok yanlış düşünüyosun lütfen git gir sinir etme bizi!!!
off bilmiyorum ki. şu an yapmak isteyipte yapamadığım tek şey bu :/
Geen yil buyuk bir ameliyat gecirdim ondan 4 sene once yine baska bir ameliyat gecirdim
Deniz yasak ama bikinimi giydim guneslendim
ben rahatsiz olmuyorsam milletin baskis acisi onemli degil ki sen erkek sin
hem bence daha hos asilik katiyor :D
sen yine cesaretliymişsin o cesaret bende de olsa bir .. :/
Ilklerden ben aynaya bile bakamazdim
ama diyorum ya iyice incelediginde daha hos buluyorsun ameliyt izlerini
ben seviyorum
sen ne ameliyatı oldun
1. Acik batın ameliyati
2. bobrek transferi
geçmiş olsun. izler nasıl peki çok belirgin mi.
1. olan 5 sene oldu gecti cok az kanca izleri kaldi
2. olan daha 1 sene oldu haliyle belirgin
kizarik yani
ilk an gibi degil
ilk zamanlar bakar bakar aglardim icim erirdi :))
eğer biz bile bu izler yüzünden moralimiz bozuluyorsa başkaları illa ki tiksinir :/
Kimse kusura bakmasin da ben ne acilar cekmisim
Ameliyattan ciktigimda ki karnimdaki yanmayi aciyi ben bilirim
kimsenin tiksinmesi umrumda degil
umursanacak olan varsa benim
ben gordukce dahada gucleniyorum
hemde gizlenmek istiyorum hastaligim uzerine konusmam goz onunde olmasini sevmiyorum
bende öyleydim. herkes öğrendi sonra ameliyat olduğumu. ve herkes daha da tuhaf olmaya başladı bana karşı. kalp ameliyatı olduktan sonra ilk 5-6 ay geçmedi zaten anestesinin etkisi. göğüs kafesimin alt tarafında boşluk hissediyorum ve dikkatlice bakınca anlaşılıyor bir gariplik olduğu. geçen yine iş yerinde zaten biri dedi niye böyle buran diye. böyle bile anlaşılıyorsa soruyorsa herkes deniz de kilerde garip garip bakar..
Ya iyide sen neden milleti onemsiyorsun ki
sanane milletin bakisindan duauncssinden
cokmu onemli millet
hiicc umrumda degil
ki erkekte daha hos karizmatik guclu bir olgu oluyor bence :))
Cok rica ediyorum bende ameliyatliyim guclu ol ya varsa iz var nnaapiimmm
ben buyum milletten bananee
girsem mi ki ya bilmiyorum
Giirrr birkere girsen gerisi gelir
ve senin yani ameliyatli insanlarin gunes isigi almasi lazim
off off şimdi yazın izin alcam bodruma falan gideyim ama işte giremiyorum denize :(
Hayır ya saçmalamayın. Olur mu öyle şey. Insanlar ne halde giriyor ameliyat izi niye itici olsun? Gönül rahatlığıyla girin
10 yıldır girmiyo musun saçmalamıssın kardeş gir gitsin kime ne
ilk başlarda giriyordum taa 10 sene önce o zamanlarda bile herkes bana bakıyordu bende girmeyi bıraktım :/
yok ya karizmatik bile bulurum. kızlar öyle yara bere ameliyat izlerini çekici bulur. git gir saçmalama :) çok saklamak istiyosan bu yorumlarıma rağen üzerine bir yüzücü atleti giyip gir
böyle daha da garip olur ama
resim atarmısın
bilmiyorum ki ya
ay at ölmezsin bir bakıyım çok abarttın çünkü
gizli olmasaydınzı size özelden atardım. ama buraya koyamam.
Sempati duyarim neden bilmiyorum üzüldügmden olabilir
Bir de kendimi acındırmak istemiyorum işte :/
Bu dert ettiğin bişey olmamalı.
:(((((
Herkes sana bakacak diye kendi keyfini neden erteliyorsun ki?
psikoljim bozuldu cesaretim kalmadı açıkçası :/
işte çok riskli araştıyorum ama normal dövme gibi değil. ameliyat gibi bir kaç seans gerekiyor :/
Ya sacmalama ya ne demek giremiyorum. İstediğin kadar gir kötü bakan varsa da defolsun bir zahmet. Kimsenin vücudu mükemmel değil bunu unutma rahat ol
benim vücudum normal bile değil ama :/
görsen anlardın bakınca aynada kendime moralim bozuluyor :/ izler çok derin.
herkesin bana ucube gibi bakmaısını istemiyorum :/ ben kötü olurum bu sefer
bakayım ama bu sefer de denizi tam anlamıyla hissedemem :/
teşekkürler bu hiç aklıma gelmemişti. bu yaz bitmeden alayım o zaman bir tane.
Böyle düşünme hepimiz insanız. Her an hersey olabılur. Hayatını yaşa derım
Yaşayabilsem :(
Ne alakasi var neden itici olsnki kimse hobi diye ameliyat olmaz
şu an en çok yapmak istediğim şey bu. ama yok işte bir türlü cesaretimi toplayamıyorum..
kalp ameliyatı olmuştum 10 sene önce. ondan önce de bağırsaklarımdan olmuşum çocukken. ömür boyu bu izlerle yaşayacağım. dövme de yaptırmak istiyorum ama mikrop kapma riski yüksek normal bir vücuda göre..
ben bu sağlık sorunlarından çok çektim hala daha çekiyorum daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.. artık bunaldım :(
teşekkürler ama kimse mükemmel değil ama ben de normal bile değilim :/
geçmiş olsun sana da ama bademcikte bir şey belli olmaz ki. emin ol görsen vücudumu anlarsın ne demek istediğimi.
eskiden böyle girerdim zaten ama bu daha da dikkat çekiyor. :( napcam bilmiyorum artık ya.
nasıl geçecek peki bu durum :(
psikolojim çok bozuldu bilmiyorum :(
İzlerin nerede olduğuna bağlı
Göğsümde karnım da
Bana itici gelmez ama üzerinde insanların bakışları olabilir. Salla gitsin onları da. Geçmiş olsun bu arada. Ne içindi ameliyat?
sağol. daha çocoukken bağırsak ameliyatı oldum 10 sene önce de açık kalp ameliyatı izler çok ürkütücü duruyor ama :/
Umrunda olmasın. Seninde hakkın denize havuza girmek. Nasıl şişman insanlar gidip eğleniyorlar insanların o kadar dalga geçmelerine rağmen sen de umursama. Madem o kadar rahatsız oluyorsun bir arkadaşınla git önce. Sonra alışırsın zaten
Karnında olanı kapatmak için mayo giyebilirsin
Normal canım niye baksınlar kötü birsey yok bunda
ben kendime bakınca moralim bozuluyor plaja gitsem herkesin gözü bende olacak yine moralim bozulacak :/
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar