Çarpık bacaklıyım ileride polis olmak istiyorum bir sorun olurmu
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur, hatta daha iyi olur. Kacan suclulari yakalayip karnina diz atarken daha rahatcoluyor. Carpik bacakli kadinin attigi dizle merkeze kadar kendine gelemez yani bu kusurunu silah olarak kullan.
021 Yorumla
Soran+1 yılPeki görüşün için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama lutfrn hak edenlere vur, felaket acitiyor.
Soran+1 yılTabikide ne demek :)
Cevap sahibi+1 yılHarika bir polis olacaksin :) suclulara hep vur, sucundan emin olmadiklarinin canini fazla yakma :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) merak etme eğer polis olursam inş. Benim isim masumlarla değil zaten:) suçlularla
Cevap sahibi+1 yılHarikasin :) suclulara da hic acima hatta tacizcilerin neresine atcagini biliyosun o dizi :)
Soran+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yılSuper o zaman. Kadinlarimizin sizin gibi tacizcileri cesurca hadim edecek kadin polislere ihtiyaci var. Hirsiz, gaspci falan olursa taciz yoksa karnina at yoksa asagi :)
Soran+1 yılTmam :) karşı cins tarafından bu denli desteklenmek güzel bişey :)
Cevap sahibi+1 yılHaksiz yere bir gun gelip benim kasiklarima diz atmadiginiz surece hep destekleyecegim, erkekleri fiziksel olarak cezalandirabilen her kadinin elleri ayaklari opulur :)
Soran+1 yıl😀😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılBir kere haksiz yere dayak yemistim kadin polisten ama olsun istemeden dovmustu o da :D
Soran+1 yılHahaa nası istemeden dövdü merak ettim
Cevap sahibi+1 yılKadinin biri zorla gasp edilmis ve o an o polis yakinlardaymis. Kadinin cigligini duyunca kosmus ve gaspcinin tipini falan tarif ettirmis. Polis kosmya baslamis gaspci coktan kaybolmus ama kiyafeti benimkine benzedigi icin ben sanipyakaladi ve vurmaya basladi. Bir karnima bir kasiklarima onlarca diz atti, ceneme bir tane yumruk atti o da cok acitti. Diz atmaya devam ediyordu ki ben yere yigilip kustum, bayginlik gecirmeye basladim. Kaldirip tekrar vurmaya baslamisti ki gasp edilen kadin geldi ve yanlis kisiyi dovdugunu soyledi. Beni hastaneye goturduler ve 1 hafta boyunca polis olan ve gasp edilen kadin benle cok yakindan ilgilendi, bana onlar bakti diyebilirim o yuzden hic kizmamistim kadin polise :)
Soran+1 yılIyi ucuz kurtulmuşsun yinede :)
Cevap sahibi+1 yılAynen yani cok ucuz olmasa da hayatta kalmama izin verdi en azindan :) o nasil guclu bir bacaktir ya her dizde bir yerlerim patladi sanki agladim dayak yerken :)
Soran+1 yılBidaha olmaz ins.
Cevap sahibi+1 yılOlmaz heralde ya o gunku kiyafetimin gaspciyla ayni olmasi talihsizligi yuzunden kasiklarimi ve ic organlarimi hasat ettirdim ama olsun sonucta gorev ugruna yapti bu kazayi :)
Soran+1 yıl😊😊😊😊☺
Cevap sahibi+1 yılSimdiden hayirli olsun serefli polis adayi :)
Soran+1 yılSaol :)
olur kardeşim sıkıntı degil Allah nasip ederse bende girecegim mülakata
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyürümende bozukluk yoksa olabilirsin. manken aramıyorlar. polis arıyorlar. gir sınava.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
+1 yılçarpık bacaklılar polis olmaz dıye bir madde okumadım ben hıc
20 Yorumlagüzellilk yarışması değil ki:D
tabi ki olabilirsin. boy sınırı var sadece. yüzünde iz olmayacak. birkaç hastalık da var engel olan.10 Yorumla
+1 yılolur hırsızları yakalmayazsın görevden atılırsın :)
00 YorumlaSıkıntı çıktı mı ben bu yıl gireceğimde bende de çarpık bacak var
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgöbekliler oluyorsa onlar neden olmasın
11 Yorumla- +1 yıl
göbek sonradan oluyor kardeş :D normalde bunların kontrol edilmesi lazım hani 1 yıl ya da 2 yıla bir vücut kilo indeksi göbek falan böyle şeylere baksalar daha iyi olur. çarpık bacak için bir yazıda okudum subaylıkta falan elenme sebebi olmuş ama polislikte olmuyomus. bu benim gördüğüm kesin bilgi değil
+1 yılşansa kalmış bir durum
ama zayıf ihtimal00 Yorumlayürümende sıkıntı yoksa olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılOlur niye olmasin?
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumlaniye olamasın kuzum
00 Yorumla
+1 yılhayır ama bacaklarınızı düzleştirirlerse olabilir
00 Yorumla
+1 yılkosusunu etkiliyo mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır etkilemiyo
- +1 yıl
o zaman olabilirsin
görmedim.
00 YorumlaHuhhahhahaha
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumlasorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılolmazz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Çarpık bacaklılar polis olabilir mi lütfen yardımcı olun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat