Annem ne güzel yemekler yapmış, yiyemiyorum kasede ki çorbayı bile bitiremiyorum 2 kaşık sonra tıkanıyorum ve ben bu durumdan çok rahatsızım.. 1 deri 1 kemik bile kalmıcam eriyip yok olacağım, sanrım..
Neden olabilir bu.. ?
Neden olabilir bu.. ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer güzel yemekler mi dedin? üzülme ben hepsini yiyebilirim:)
yedikten sonra şişiyormusun hemen? kadınsal bir rahatsızlığın olabilir. (polikistk over gibi) safra kesende problem olabilir sindiremiyor parçalayamıyordur.yani kesin doktora gitmen gerek. yoksa birden kilo kaybı yaşarsın
korktum valla hemen gideyim, sağol önerin için:)
spor yap iştahın açılır veya b vitamini alabilirsin iştah açar.ayrıca o kadar çukulata da yeme.yok yani zararlı :))))
çikolataya laf yok be :D
Ben de aynı dertten muzdarip biri olarak işin psikolojiye dayandığını düşünüyorum. Doymadığımı düşününce daha çok yiyebiliyorum sanırım :D
denicem bunu :)
midesi küçülüyor insanın ondan oluyor her yemek biraz biraz arttırsan genişler zaten. Ben 1,5 kilo aldım 2-3 haftadır bu sayede :))
kilo çok almak istemiyorum aslında ama yemek tatlarından da geri kalmak istemiyorum :(
Anladım, benim amacım kilo almak da ben çok ve sık sık yemeye çalışıyorum, sen normal yemek düzeninde bunu yaparsan kilon pek değişmez, ama istediğin de olur bence.
işe yarar diye umuyorum <3 :)
teşekkür ederim, bende umuyorumm <3
Cevap
12Cevap
iştahın yoktur hasta olbilirsin
öyle görünüyor
göbek düşmesi durumunda da olur uykusuzda olabilirsin can sıkıntısı
uyku deme bana 1 hafta uyumadığım günler oluyor en erken gece 4-5 de yatıyorum sabah erken kalkıyorum tekrar :/
erken kalkman süper vbende 4- 5 gibi yatıyorum uyuyamıyorum ama öğlen 3 gibi ayaktayım
bende pek fazla yemiyorum. herhalde bunu sebebi günümüzdeki sebze ve meyvelerin çoğunun hormonlu olması ve bunun sonucunda eskisi gibi lezzetli olmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
olabilir mantıklı ama yiyenler nasıl yiyor?
evet bi de o var. doğru diyosun yiyenler nasıl yiyor.sorun bizde mi?valla ben 31 yaşındayım ama 60 kiloyum.görenler sen 18 yaşındamısın diyor?
ooo sizin ki daha bir ciddi :/
Stresten olabilirmi cikolatam ? normalde 2 kişinin yedigi yerim stres li oldugum zaman hiç bisi yiyemem .ve 1.5haftada 12 kilo veririm şaka gibi.
bencede şaka gibi.. aslında bu aralar morelim falanda yerinde hep böyleyim aslında en kilolu halim 51
hmm aslında kilon iyi boy kaç ?
1.68 falan
çok koşusturuyorsun ozman :)
Eğer Anoreksiya belirtileri değilse vitamin hapı al kullan birkaç kutu.Herşeyin fazlası zarardır.Fakat önce bir doktora görünmelisin.Geçmiş olsun.
miden küçük ...Yapman gereken kusana kadar yemen midenı genıstlet ama yapamıyorum dıosan hastanede pamuk doldurt
pamuk doldurtmakda ne?
soğanın cücüğünü ye iştaşın acılır sonra benı bıle yersın merak etme
o kadar iştah açıcı bişey mi?
tabi ayrıca maydanozda iştah açar
maydonozu hiç sevmem
ben severim
Maydanoz sevilmez mi ya :)
annem çok uğraştı canım sevdirmek için ama işe yaramadı :)
evet sevılmezmı ya :)
tıkanıyorum derken ? yemek borusunda mı kaldığını hissediyorsun? yediklerini çıkartıyor musun
daha birşey gitmiyor yani midem kabul etmiyor, bulantı hissediyorum
bi tanıdığım da aynı şeylerden şikayetçiydi mide kapakçığı açılmıyormuş meğer. yemek borusunda kalıyormuş hepsi. sürekli kilo veriyordu
ciddi bir sorun gibi görünüyor bana hastahane yolu görünüyor sanırım..
Merhaba tanıdığınizin hastalığı akalazya olabilir mi?
bu durum süreklimi var yoksa arasıra mı böyle oluyorsun?
Sürekli var.. Çorba ile tıkanıyorum ya :/
eğer sürekli olan birşeye..beslenme uzmanına gitmende fayda var cnım..yoksa bu durum seni hasta edebilir..insülin hormonunda bir sorun olabilir..eğer iştahsızsan tabi..
peki canım sağol önerin için..
rice ederim..iştah açıcı besinler ye..yada ek besin al
Öyle yaparım artık :)
Bende zayıflamak için yemiyorum içim gidiyor iyi güzel yemek olduğunda :)
bnde öelyim kaldım cılız üniversitede çocuk gbi kalıyom
düzeldin mi peki?
o kadarda değil kendime özgüvenim var sende iyi düşün
ağzıma tukur de ben de yemek falan yemım ya :D bu gıdışle bende kapılardan sığmayacağım eheubeu
B grubu vitamin hapları kullanmalısın ya da doğal yollardan almalısın.
Kendinizi zorlamayın. Biraz da iş yapın : )
iş yapmak benden sorulur ya :D
Moralinin bozuk olduğu bir şey mi var canım?
Hayır canım morelim oldukça iyi :) Bu sürekli olan birşey :/
Ah ah bende de olsa keşke :) Gün içinde ne kadar yediğin önemli, az da olsa her öğün bir şeyler yiyorsan sorun etme bence canım.
bu benim en kahvaltım hem öğle yemegim hem aksam yemegimdii :)
Ay o kadar az mı yiyorsun kuzum?
Kaç kilosun bari dikkat et o kadar da iştahsız olma..Hamm yap :)
50 kilo bacım yaaa :)
Olsun kuzum iyisin eğer sorunun devam ederse gidersin doktora ama bence akışına bırak :)
aşk meşk meselesi varmı ondan olabilir
bende aynı dertten yanıyorum
Ben yerim bana ver.
tamam al senin olsun yemekler :)
Annen sana uçak geliyor yapmadı mı hiç şeker.
cıks yapmadı
Tren, arkada kara fatma, yemezsen abine veriyorum bak ... ?
yahu küçükken olan olayları niye karıştıyırsun gündem şuan günümüz :D
Yeme zaten zayıf kadınların gideri daha fazla ... :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar