Ben anoreksiyayım ve kendimde bunu durduracak gücü bulamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

5 ay once kilom yüzünden alay gördüm ve liseye başlamıştım. Bunlardan cok sıkıldımıştım. birgun haberde bir kızı gördüm oda anoreksiyayydı. ve kilo almaya çalışıyordu. Keşke bende öyle olabilsem diye düşündüm. sonrada neden bende baslamiyorum diyerek kendimi kusturmaya ve sadece elma yemeye başladım o da acaçlıktan ölmek istemediğimden. kahve, yeşil çay ve su tek yiyeceğim olmuştu. Hersabah yürüyüşe çıkardım. Ve bazı sporlar. Sonunda aileme kusarken yakalandım ve onlarda araştırarak hastalığınımı öğrendi. Psikoloğa gittik ve anoreksiya olduğumu anlayınca bana devam edersem öleceğimi söyledi. Ailem üzerime baskı yapmaya başladı banyoya gitsem bile takip eediyorlardı. Bende inadına onlara belli etmeden devam ettim hâlâ da ediyorum. Psikoloğunda verdiği ilaçları kullanmıyorum. Kafamda bir ses var ve bana sürekli değersiz biri olduğumu , eğer buna devam etmezsem çirkin , şişko bir değersiz olmaya devam edeceğimi söylüyor. Aileme bunu söylediğimde bana gülerek onu öldür diyolar. Okulum olduğundan kusmak zor olmuyo öğle yemeğimi yedikten sonra ailem olmadığından yapabiliyorum. Hâlâ devam ediyorum sanki buna zorunluymuşum gibi. Bana ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz lütfen yardım edin okullarda bitince aklım sürekli bunda olucak ve daha fazla ilerlemesinden korkuyorum
Ben anoreksiyayım ve kendimde bunu durduracak gücü bulamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?