+1 yılEbru Şallı' nın bahsettiği kilolu sıfatına Meryem Uzerli dahil değildir. Kendisi obezlik boyutunda kilo sorunu olanlardan falan bahsediyor. Meryem Uzerli kilolu mu? Değil sadece iri yapılı bir kadın. Tara Lynn ise sonuçta büyük beden için fotomodel. Güzel olamaz mı olabilir mi bu kişiye bağlı daha çok sanırım. Kimisi kilolu bayan sever kimisi sadece yüzüne odaklanır onlar için güzel olabilir bu kadınlar ama gerçek hayatta baktığımızda hem olumlu bir özellik değil hem de sağlık açısından olumsuz bir özellik. asla güzel olamaz derken bana göre diye de ekleseymiş daha hoş olurmuş.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
ebru şallı kendine baksın , iskelet. bence bi kadın fit olmalıdır onun gibi ayaklı ölü değil.
216 Yorumla
Soran+1 yıl+1
- +1 yıl
yessss +
- +1 yıl
sonuna kadar katılıyorum. kadını görünce midem kalkıyor.
+1 yılmeryem üzerli kilolu değil ki. kadın gibi kadın sadece. ebru aşırı zayıf. ama boy kilo endeksi diye birşey var zaten hem sağlık hem de görünüm için normalin üstü limitlere çıkmamak lazım. en azından boy mesela 160 sa 60-5 = 55 kg üst sınır olacak. Bu gibi en basit şekliyle kilo kontrol altında tutulabilir. yani kişiye göre değişir tabi bu ölçü ben en basit şekliyle söyledim. ama en önemlisi sağlık tabi. sağlıklı olduktan sonra ve kendi kendinizi beğendikten sonra başkalarının dediklerini çok takmamak lazım diye düşünüyrum efenim...
00 Yorumla
yüz açısından dediyse kilonun yüzle alakası bile yok en fazla gıdı falan çıkar o kötü gösterir yada kiloları yüze çok toplanır o kötü gösterir o kadar.
fizik açısından dediyse kızlar göğüs ve kalçaları kilo olarak algıladığına göre erkeklerin de bunları sevdiğine göre kilolular kesinlikle güzeldir, ama sadece o bölgelerde kilo olup diğer yerlerinde olmadıkça güzeldir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılmeryem uzerli kilolu degil.
evet siskolar asla güzel olmaz bikere giydikleri herseyin sekli semali yamulur, elbisenin normal görüntüsünün icine ederler, ayni elbiseyi zayif biri giydiginde arada daglar kadar fark olusur.
siskolarain giydikleri hicbirsey bir boka benzemez.
ve yazin bikini giymeyi biraksalar daha iyi bence, igrenc bir görüntü cikiyor ortaya.31 Yorumla
Soran+1 yılmeryem uzerli de onlara göre kilolu
- Sağlık konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılebru şallı önce kendine baksın allahın tahta kurusu kimse kimsenin kusuru ile dalga geçmeye ve tiğe almaya hakkı yok allah bir gün verir başına fil hastalıgı gibi bir dermansız bir hastalık görür kilolularla dalga geçmek ve tiğ almak nedir alın size bir örnek
https://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqwbu da ebru şallı ya kapak olsun
20 Yorumla
+1 yılKilo zararlı arkadaşım ya zayıf olacaksın, tabi Ebru nun bahsettiği kiloluluğun ölçütlerini bilmiyorum ama zayıf denilecek kiloda olanlar bence hiç de hoş görünmüyorlar, çok hafif topluca olmak iyidir, ama o da katlanan yağlarının olmaması koşuluyla...
10 YorumlaArkadaşlar televizyonda gördüğümüz neredeyse tüm zayıflar mankenler falan kurtla besleniyolar yani onların yediklerini aslında kurt yiyor ve 40-50 yaşlarında dünyaya veda bu bir intihar ya şimdi ebru önemsemediğim biri ne söylerse söylesin dünya onun için dönmüyorki
00 YorumlaBazı kızlarda hoş duruyor balık etli falan olmak olmak ama erkek için gayet itici 95 kiloydum 68 kiloya kadar zayıfladım insanların bakış açısı değişti o kızların klasik lafları var ya önemli olan dış görünüş değil hepsi yalan hiçbir kız yanına yakışmayan erkekle çıkmaz hayatım boyunca ben bunun savaşını verdim ama kuş beyinli kızların çoğu dış görünüşe önem veriyor bu böyle...
16 Yorumla
Soran+1 yılçogu erkeler de dıs görünüse önem veriyor?
- +1 yıl
sizin yaptığınız hep yanlış tercihler yüzünden böyle nerde bi sarışın güzel yanında hep bir ayı nerde güzel hoş bi bayan yanında hep bir öküz bu kız bu çocukla nasıl çıkıyor diye benim gibi düşünen yüzlerce arkadaş vardır siz öyle adamlar çıkıyorsunuz ki millet kız beğenmez oluyor sonra.
Soran+1 yılvalla benim erkek arkadasımın pesinden kosan bir ton kız var, çok yakısıklı ama o benimle çıkıyor. Ben güzel biri olduğumu düsünmüyorum. illa dıs görünüs müdür olay yanı?
- +1 yıl
dış görünüş değil zaten önemli olan ben asla güzel diye bir kızla çıkmam kalp başka atmadıktan sonra manken olsa ne yazar ama eğer senin dediğin gibi kızlar dış görünüşe önem vermiyorsa ben niye hiç beğenilmiyorum bence sorun sadece sizde yada sadece bizde değil genel bir sorun var.
Soran+1 yıldıs görünüse önem veren kız var- önem vremeyen kız var, erkekelr içinde aynı dıs göörünüse önem veren erkek var- vermeyen erkek var
ebru şallı
güzelliği kemik sistemi üzerine düşünüyordur31 Yorumla
Soran+1 yılbencede +1
İşin sağlık yönünden bakarsak, evet doğru söylemiş. Çünkü güzellik sadece duş görünüş ile ölçülemez bence. İç güzellik de değil, insanların güzel veya çirkin olarak seçerken aslında sağlıklı olup olmadığını anlamaya çalışırız. Bu içgüdüseldir; farkında bile değiliz.
Öte yandan, Ebru Şallı kilolu değil ama güzel mi ki? Belki kafasına kese kağıdı geçirse beğenilebilir. :P00 YorumlaBiraz katılıyorum, biraz katılmıyorum ve biraz da kınıyorum. Psikolojik olarak saldırı da bulunuyor kendine ekmek çıkarmak için bu yanlış ve amatörce bir hareket. Katılmadığım kısım her kilolu çirkin olmaz yüz güzelliği vardır yine de ama bir fit kadınla aynı kefeye de koyulmaz. Fit kadından daha güzel olamaz çekici gelmiyor en başta.
10 Yorumlakatılmıyorum kilo sorunundan önce estetiklerle kendinden cok herkese benziyen kadınların hiçbirisi güzel olamaz benim gözümde.iskelet gibi bile olsa ..artık estetiksiz güzel bulmak imkansız hale geldi bence onun kilodan önce bir aynaya bakması lazım
10 Yorumlakesinlikle katılmıyorum. benim kuzenim tombik mi tombik. ama hatun çok güzel. ben zayıfım ama ona imreniyorum yani. ayrıca ebru şallıyıda hiçç beğenmem. çok zayıf yahu. annemin demesi gibi "afrikaliiiii"
00 YorumlaKadın haklı...
Meryem Uzerli neyse de, Tara Lynn afedersin tam bir Bibendum
Bibendum'u bilmeyen cahiller baksın link12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl iki katı ya meryem uzerli 72 kilo tara lynn 82 kilo.
+1 yılKilolu bayanın güzelliğini çirkinliğini geçelim kilolu insanın zihni açık değildir düşünme yetisi azalır monotondur sağlıklı düşünemez..Bedeni dinç olanın zihni çalışır..Zihni çalışan insansa zaten kilo almaz kilolu olamaz..
00 Yorumlaalakasi bile yok...
ebru salli kendisine baksin... ceset gibi ortalikta dolaniyor..
bir kadin bakimli oldugu sürece isterse 100 kilo olsun.. yine hos ola bilir yine güzel ola bilir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın dediğin balık etli olmalı ne çok zayıf ne de lop lop sarkmıycak.şöyle tuutummu kavramam lazım yumuşacık teninin dolgunluğunu hissetmem lazım :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılBalık etli en iyisi. Evet kilolu insanlardan hoşlanmam ama dışlamam da.
10 YorumlaAsla katılmıyorum genel olarak ben şu kanıya vardım kilolu insanların yüzü o kadar güzel oluyor ki zayıflara bin basanları var yani şimdi herkes beni kilolu sancak 53 kiloyum sakin :)
21 Yorumla
+1 yılSeçilen en iyi cevaba ithafen; Ebru Şallı'nın fiziği gayet güzel. O söylediği sözü de fizik açısından söylemiştir. Kiloluların yüzleri daha güzel oluyor bence hatta. ama fizik yok yani.
00 Yorumla
+1 yılherkesin bir alıcısı vardır elbet ama obez olmamakta fayda var. açıkçası koca göbekli aşırı büyük popolu olmak neye yarıyor ki. kendinize yazık ediyorsunuz sadece.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının ayakları güzelse her yeri güzeldir demiştim daha önce. Yine diyorum. Ebru şallı'nın ayaklarına bakın beni anlarsınız
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel mi çirkin mi? :D
Sağlık konusunda 378 cevap paylaştı. onun kastettiği kilolu meryem uzerli değildir. kaldı ki meryem uzerli kilolu değil.
11 Yorumla
Soran+1 yıl72 kiloymus
+1 yılBence yüz güzelliği farklı bir şey fiziki açıdan güzel olmak farklı bir şey. Fiziki açıdan kilolular bence güzel değil ama yüzü güzel olabilir tabi ki.
20 Yorumlazayıf kadın güzel kadın değildir... kadının yuvarlak hatları olmalı beli ince olmalı.. yüzü güzel olmalı..hangi erkek bir kadına dokunduğunda kemiklerini hissetmek isterki?
00 Yorumlayaa boşver sen o ebru şallıyı çok itici bir tipi var bana göre.
boy 1.80 kilosu 45. gözüme görünmesin nefret ediyorum öyle çubuk gibilerinden. kız dediğin etine dolgun olacak.12 YorumlaSağlık konusunda 664 cevap paylaştı. bence çok abartmış esas çok zayıflar hiç gzl olmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılyanii.
Dudakları silikonlularda asla güzel olmuyor :D
naberrrr32 Yorumla
Soran+1 yılahaha aynen :D
- +1 yıl
+1
Katılmıyorum, mesela Khloé Kardashian'da çok hoş bir bayan ama önemli olan sağlık... Kilo olayı olunca sağlık problemleri çıkabiliyor.
00 Yorumlaks nin yarısı kiloluymuş anladık 72 kiloymuş meryem 72 kilo kadın mı olur :) yerinden kalmaz o :)) 60 kiloyu 1 kilo gecmemek lazım :))
111 Yorumla
Soran+1 yılmeryemin boyu 173
çok kiloluları kastediyorsa haklı, kendimizi kandırmayalım. kendisini de iticilik derecesinde zayıf olsa da bu onu haksız yapmaz.
10 Yorumlao önce kendine baksın sadece kemik var başka bişiy yok televizyona çıktı 1-2 hareket gösterdi diye kendini plates hocası sanıyo erkek olsam ona bakmazdım.
10 Yorumla
+1 yılYiğidi öldürün hakkını yemeğin ebru şallı da sanırım 2 kere hamile kaldı hala fit duruyor..Bizim millet 1 dene doğurur 1 ton olur :)
10 Yorumla
+1 yılebru şallı
belgüzar koreli nereye koydu bunu söylerken acaba
güzellikte kendine x10 basar .130 Yorumla
Soran+1 yılbergüzar korelle kilo ne alaka?
- +1 yıl
balık etli hatun O.o
Karadayı dizisindeki güzel dolma bacaklarını nereye koyacaz ?
Soran+1 yıl52 kilo hatuna nasıl kilolu dedin ya yuh
- +1 yıl
hemen araştirdin geldin mi sen onu :D kilolu değil balık balık :)
Soran+1 yıl:D ya anlamıyorm 52 kilo balıksa 45 kilo mu zayıf ... töbe töbe kadında boy da var :D
- +1 yıl
bence balık :) o yüzden seviyorum keratayı :)
- +1 yıl
Soran+1 yılbele bak tığ gibi kadın ya :D
- +1 yıl
bel tığ bacaklar dolma yüzde dolgun ve gıdık var :)
ama bu onun en beğendiğim özellikleri zaten :)
Soran+1 yıl:D iyi sen öyle diyosan
- +1 yıl
bence dizide Kenan imirzalı oğlu ile de yakışıyolar :)
Aman Sultan süleyman duymasın :)
Soran+1 yılsonra tez kellesi vurula :D bende kenan imirzalioğlunu hiç beğenmem çok itici bence :D
- +1 yıl
neresi itici mesela al bir tartişma konusu daha :) Karizma boy pos her şey var Reyiz de :)
Soran+1 yılben beğenmiyorum :D karizmatik gelmiyo. karizma görmek istiyosan : Jason statham, Tom cruise :D
- +1 yıl
Bak Jason statham da iyi oyuncudur karizma adam evet ama :) Türkiyede Kenanı tek geçerim :)
Soran+1 yıltürkiyede burak özçivit :)
- +1 yıl
Bence Kenan İmirzalıoğlunun yanında Ergen gibi kalıyor o :)
Soran+1 yılbence öyle değil :D mesela sarp akkaya da çok çekici gelir bana
- +1 yıl
Soran+1 yıljason statham karizmanın diğer adı zaten :D tom cruise da severm. ikisi favorilerim
- +1 yıl
tomu sevmem yok :)
- +1 yıl
Soran+1 yılevett :D bakışa bakk
- +1 yıl
Soran+1 yılshemarı da severim
- +1 yıl
olayın boyutu değişti :D burada bırakıyorum tamam ben :)
Soran+1 yılAhahhah :D
asırı kılolourdan bahsetmıstır o yoksa meryem uzerli taş gibi kadın
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
ebru şallıya katılıyorum aslında onun bahsettiği sağlıksız kilolar bence yanlış anlamlara çekilmiş
00 YorumlaSaçmalamasın. Güzel olan güzeldir ( Balık etli hatun candır (A) )
22 Yorumla
Soran+1 yıl(A) derken?
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki çirkin. Aşırı zayıf. Kalça kemiği bile görünüyor. Ortasını bulması lazım
00 Yorumla
o kompleksten söylenmiş bir sözdür..
ben kilolu bir bayanın yanında ebru şallıya bakmam bile:D30 Yorumla
+1 yılBence Oyle Bir Şey Yok Kilolu Ve Cok Güzel İnsanlar Bir Sürü
10 Yorumla- Sağlık konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılkatiyen katılmıyorum şişman olupta erkek yada bayan olanlardan gayet çok güzel çok şirin olanlar var ebru şallı kendıne baksın rüzgarda uçmamak için halatla dolaşıyor dur
00 Yorumla
+1 yılşişmanlar güzel olamaz.sevimli belki.olsa adele olurdu.
00 Yorumla
+1 yılkadın dediğin hafif balık olmalı ele auca sığmalı yaşayan ölü gibi olmamalı :)
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKatılmıyorum. O kafayı zayıflığa taktığından ondan öyle geliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHalt etmiş ebru şallı, televizyona çıktı iki hareket gösterdi ya tamam artık kendini güzel sanıyor şapşall..
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen iskelet parçası
+1 yılkilolular yüz bakımından daha güzel oluyor.aşırı kilosuda yoksa rağbet gören hatunlardır.
10 Yorumla
+1 yılMeryem uzerli kiloli degilki kilolu degimiz valinadir onlarda guzel olanaz yuzu nekadar guzel olursa olsun soyununca
00 Yorumlabalık etliler olabilir ama fazlası tabi zarardır olmaz :P
04 Yorumla
Soran+1 yılherkesin dilinde bi balık etli nedir bu balık etli anlamadım ya :D
Soran+1 yılkilo boy orantısı? :)
katılmıyorum benim tanıdığım bir kız var kız kilolu ama yüzü çok güzel maşAllah ve bütün erkekler peşinde
00 Yorumlayaa bıraksın o boyle seylerı ınsanın içi guzel olsun içinin güzelligi yuzune vurur bence
10 Yorumla
+1 yılYA EBRU ŞALLI KİM VURSAN KEMİK SESİ GELİR KİLOLU OLURSA ELE AVUCA GELİR LAP LAP OLUR :D
20 YorumlaAcı gerçekleri söylemiş.. canı gönülden katılıyorum...
10 YorumlaMeryem hiç de güzel değil yaa , kilolu güzel olmaz kadın haklı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu çok saçma şişman insanların yüzleri daha bile güzel olabiliyor bence
00 Yorumlageyik yapimmi. dısı degıl içi guzel olsun :) bööörg - verın bana
02 Yorumla- +1 yıl
Sen istedin :S -
Genelleme yapan aptallardan bir tanesi işte
11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Kendisinin güzel olduğunu düşünenlerden o da. Güzellik sadece kiloyla mı ilgili yahu. Çok saçma.
00 Yorumla
+1 yılBana göre de kilolular güzel olmuyor.. Zevkten zevke değişir tabii.
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bana göre Meryem Uzerli bildiğin tabak suratlı at ağızlı bir şey. Evet görüldüğü üzere zevkler farklıdır.
Soran+1 yılkoskoca sülüman begenmis sen beğenmesen nolur :D
- +1 yıl
Hımm evet..
Aşırı kilolar desek daha doğru olabilirdi.
03 Yorumla
Soran+1 yılaşırı kilodan kastın ne?
- +1 yıl
Benim değil onun kastı önemli aslında. O sıfır beden üstünü kilolu olarak algılıyor, bense balık etli ve bakımlı hatunların sıfır bedenlere birçok durumda fark attıklarını gördüm.
Ayrıca,
Aşırı kilo: Abur cubur ve aşırı bira tüketme vesilesi ile kalça kısmında dev bir portakalın kabuğu görünümü ve karın bölgesinde ki yağlanmadan ötürü katman oluşarak alt ve üst katmanın bir birine değmesiyle oluşan çirkin görüntüyü ve çeşitli sağlık sorunlarını oluşturan çağımız hastalığı.
Soran+1 yılanladım
Katılmıyorum gayet güzel olanlar var.
21 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabikide değil. Çok zayıf kemik torbalarını sevmem.
00 YorumlaTombullar candir bizz bu ulkenin temsiliyiz :)
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKilolular düşünsün.:))
10 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne