En etkili zayıflama çayı hangisi?
Denediğiniz Tavsiye çaylar var mı
Denediğiniz Tavsiye çaylar var mı
Morea zayıflama çayı kullandım 1.5 ayda 5 kilo verdim hem de spor ve diet yapmadan ama zaten diete gerek olmuyor canınız bisey istemiyor. 1 kutuda 60 adet çay var günde iki tane demisti satan kişi ben 1 tane ictigim halde sonuç bu. Ve paket hala bitmedi devam edicem insallah bırakınca tekrar kilo almam
Bitki caylari kullan🌿🍵
Anason-rezene-biberiye
Morea zayıflama çayı kullandım 1.5 ayda 5 kilo verdim hem de spor ve diet yapmadan ama zaten diete gerek olmuyor canınız bisey istemiyor. 1 kutuda 60 adet çay var günde iki tane demisti satan kişi ben 1 tane ictigim halde sonuç bu. Ve paket hala bitmedi devam edicem insallah bırakınca tekrar kilo almam
Cevap
1Cevap
çaylar zayıflatır mı sadece sindirimi hızlandırır sana önerim karpuz çıktı hayatından akşam yemeğine çıkar onun yerine karpuz ye ya da erik ye üzerine su iç ikisi de aynı etkiyi gösterir yürüyüş yapmayı ihmal etme
moodhex zayıflama çayını 2 ay kullandım 2. gün iştah kesti ve etkilerin 3 günde gösterdi
Çayla zayıflanır mı kardeş?
İnstadiyet
Sitesi bar araştır ben kullandım hala da kullanıyorum şayet iyi sabah akşam çayı var bide alkali suyu var.. araştır bir sabah aç karnına içiyorsun bir dé uyumadan yarım sat önce falan öyle yani bir arastr
zararllı diyolr ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?