Geçen gün bir biskremin kalorisini merak edip baktım, paketin içinde 500 kalori varmış, o zaman ben boşuna uğraşıyorum kilo almak için, günde 6-7 paket yesem kilo aldıracak mı şimdi, kulağa çok saçma geliyor, ona göre deneyeceğim.Bisküviler kilo aldırır mı?
Eğer kişi düzenli bir diyet ve egzersiz yapıyosa bisküviden tamamen uzak durmasını gerektiren bir durum söz konusu değildir kişi spordan sonra bisküvi yediğinde bisküvinin zararından çok faydasından yararlanabilir çünkü kişi spor esnasında vücutta kanda yer alan glikozu harcar daha sonra glikojen olarak depolanmış yapılardan kullanmaya başlar depodaki yapılar da bittikten sonra yağ olarak depolanan kütleler yakılmaya başlanır özellikle kilo aldıran bisküviler şunlar biskrem: 100 gram biskrem bisküvi içeriğinde 489 kalori bulunuyo ülker hanımeller ülker hanımeller bisküvinin 100 gramı içeriğinde 484 kalori bulunuyor petibör 100 gram petibör bisküvi içeriğinde 437 kalori bulunuyo eti burçak 1 paket eti burçak bisküvi 590 kaloridir.
Bazıları kilolardan çok şikayetçi olsa da, bazıları için kilo almak çok zor olabiliyor :) Kilo vermek için uğraşanlar kadar, kilo almak için uğraşanlar da var. Haliyle yediklerimizin, içtiklerimizin kalorisi önem arz ediyor. Bu konuda merak edilenlerden biri de bisküvilerin kilo aldırıp aldırmadığı. Peki bisküvi yemek kilo aldırır mı?
Bisküvi kilo aldırır mı?
Bisküvi kilo aldırır mı?
Yapılan araştırmalar sonucunda diyet bisküvi yiyip kilo alanlar olmuş. Bu demek oluyor ki diyet bisküvi de olsa kilo aldırıyor :) Elbette ne kadar kalori olduğu bisküvinin içeriğine göre değişmekte. Bisküvilerin besleyici değeri oldukça düşük olduğundan tokluk hissi yaratmıyor ve yedikçe yiyesimiz geliyor. Atıştırmalık olarak en güzel seçenek olan bisküviler her gün yendiğinde yılda 6 kilo aldırıyor.
Gece bisküvi yemek kilo aldırır mı?
Gece bisküvi yemek kilo aldırır mı?
Bisküvi yemek gündüz de kilo almanıza vesile oluyor. Haliyle gece yemek de kilo almanıza yol açacaktır. Ne kadar kilo alacağınızı bisküvinin içeriği, ne kadar kaloriye sahip olduğu belirliyor. Uzmanlar gece yemek yemenin kilo aldırıp aldırmadığı konusunda ikiye bölünmüş durumda. Ancak en çok dikkat çeken konu; ne zaman yediğin değil, ne yediğin önemli konusu. Yani buna göre kalorisi düşük olan besini gece de yemiş olsanız, kilonuzda pek bir fark yaratmayacaktır.
Kilo almak istiyosan once dahiliyiye gitmen lazim kan deerlerinin cikmasi lazim doktor ona gore kan hapi verir kan deerlerin duzelmeden kilo alamazsin bide sigarayi birakman lazim biskivitle alamazsin.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
her şey normal 56 kiloyken gitmiştim, her şey normal dediler, ne yapayım alamıyorum dedim, yapın böyle bol bol yemek ye dediler, onun üstünden 1 yıl geçti, 10 kilo aldım, bir 10 kilo daha lazım, her şey normal yani, şimdi bisküvi kilo aldırır mı aldırmaz mı
evet içinde baya kalorivar kilo almak istiyorsan karam cips biskrem tutku falan ye ne (ne güzel yiyip alamamak nasıl oluyor hala anlamıyorum bir sırrı varsa paylaş ) :D
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
toplam kalori tutmuyor, gün içerisinde çok hareket ettiğimden belki de ama alamıyorum, bir de bunu ekleyeyim günlük, bir 10 kilo almam lazım
Eğer kişi düzenli bir diyet ve egzersiz yapıyosa bisküviden tamamen uzak durmasını gerektiren bir durum söz konusu değildir kişi spordan sonra bisküvi yediğinde bisküvinin zararından çok faydasından yararlanabilir çünkü kişi spor esnasında vücutta kanda yer alan glikozu harcar daha sonra glikojen olarak depolanmış yapılardan kullanmaya başlar depodaki yapılar da bittikten sonra yağ olarak depolanan kütleler yakılmaya başlanır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet kilo aldırır içerisindeki yağlar nedeniyle onun yerine kuruyemiş tüketmek en mantıklısı.