sosyal fobi için en etkili ilaç nedir?
paxil
prozac
faverin
xanax
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kardeş ben sırasıyla cipralex, lustral, secita, citoles ve zedprex kullandım. Bana en iyi gelen ilaç lustral'dı tahminimce. şu an tam olarak sosyal fobim geçmiş değil. Sana tavsiyem kafaya göre değil de, doktorun uygun gördüğü ilacı kullanmak iyi.
Bendede sosyal fobi var hem terapi alıyorum hem ilaç tedavisi ilaçlara pazartesi alcam hem psikoloğa gidiyorum hem psikiyatriye nerde kaptık bu hastalığı ya ölsemde kurtulsam herşeyden
nerden kaptık:D
Ben intiharda etmeye çalıştım hala ölmedim bıktım her şeyden neden hep ben kötüyüm psikolog 150 alıyo psikiyatri 150 alıyo ben bunlara nasıl para yetircem onuda bilmiyorum en iyisi bu sefer ocağı açık bırakıp uyucam ne güzel acısız ölüm
devlete doktora git ya da ailen yanında yer almıyor mu?
Bunların sebebi ailem zaten yaşım 20 psikoloğum ailenden uzak dur dedi elinde sonunda para suyunu çekcek ben tedavide olamam devlet doktotuna gitmem onlar kafasına göre ilaç veriyo
ne ilaç içiyorsun
Psikoloğum pazartesi bir psikiyatriye yönlendirdi ikisi ortak çalışcakmış insan biraz az para alır bide ben sosyal fobi hariç ölmeye filan çalışıyorum valla zor sabrediyorum psikoloğum intihar etmeye kalkarsan hemen beni ara dedi bu gün uçurumun kenarındayken aradım dayanamıyorum diye kadın işini bıraktı beni kurtarmaya geldi anlaştık yarına kadarsabretcem yarın psikiyatri ne derse öyle devam etcez
hangi şehirdesin?
Antalya psikoloğum hep beni kurtarıyo valla o olmasa ben ölmüştüm
desene psikologuna ben bu parayı karşılayamıyorum diye
Desem oda ben napabilirim der :( bir ölsemde herkes kurtulsa
Sosyal fobi tam olarak nasil bir hastalik bilmediğim den soruyorum
Insan içine girememe girdiğin zaman çok fazla heycan ve kaygı titreme rezil olucam eleştirilecem düşüncesi yüz kızarması yani. Kalabalık ortamda ölüp ölüp diriliyorsun.
Cevap
6Cevap
Doktor bana Selectra verdi. Bunu kullanan var mı?
Aspirin iç xxd
ya da Nane limon
@Rusasigi
bence sağlam bir arkdaş benim gibi
b diyorum
prozac
uzun bir tatil.
seks en iyi çözümdür ciddiym
*
hasta kardeşlerim bu yorumu dikkate almayın
prozac
prozac en etkilisi