37 kilo nasılll verilirrrr?
nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl?
nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer fit well diye bir program var onu indir. ben sevdim. benimde vermem gereken 25 kilo var.
gano excel in kapsülünü ve kahvesini kullnıyorum işe yarıyor 1 haftada 2 kilo verdim. bende insülin direnci var ve ben kilo veremeyen vermeye çalıştıkca alan birisiydim gano excel işe yaradı. aburu cuburu kes.2 litre en az su iç. birde göbeğine streç film sar spor yapmazdan önce. ben önce 4-5 damla biberiye yağı sürüyorum sonra onu sarıyorm sonrada parka yürüyüşe gidiyorum. cidden bölgesel fazlalık için iyi bir yöntem.
37 kiloyu yaklaşıl 5-6 ayda anca verirsin canım sağlıklı bir şekilde
nasıl
tatlıyı pilavı makarnayı kes beyaz ekmek değil tahıllı ekmek ye onu da az ye. yediğinden kısmana gerek yok ama gün içinde mutlaka süt yoğurt ve yumurta tüketmeye özen göster. bir de haftanın 3 günü hareket etmeye çalış veya günlük hayatını daha hareketli hale getir. mesela evinin dibindeki durağı kullanma 15 dk yürüme mesafesi olan durakta otobüse in bin. ya da arabanı kapıya park etme biraz uzağa park e. t
peki teşekkürlerrr :)
Verilmeyecek bir kilo değil
1-2 yılda verirsin
sıkı bir diyet yap bunun dışında yürüyüş yap günlük yarım saat kardiyo yap akşam 18.00dan sonra birşey yeme
Ammmmmmmmmmmmman Tanrımmmm 37 kilo vermek zorundasın ve bir bayansınn oturmayı bırak ve derhal dışarıya çıkkkk :D
Cevap
10Cevap
Yakında uzaktan eğitim programımız başlayacak... Bu program dahilinde istediğin fiziğe ulaşabilirsin.
Gece yeme , makarnadan, hamurisinden bir süre vazgec , kuru kayısı incir ye , soda ic , faydasını görceksin bence
Bol bol su ic her seyden azar azar ye ve ekmegii hayatindan cikar :)
diyetisyene git hiç acıkmadan verırsın 1 yılda emın ol. hem de rahat rahat
Üzülme abur cuburdan kaçarak ve spor yaparak verirsin
20 kilo verdm 10 kilom daha var :D
Nasıl?
Diyet spor aç kalarak :D
Sporla
kaç ayda verilir?
Ölüm orucuna başla. 1 yılda temiz..
Kilolarınla yaşamayı öğrensen daha iyi olur bence
7 ayda düzenli spor ve diyetle
Spor yaparak ve en önemlisi sağlıklı beslenerek
Az yeseydin :) 37 kilooooo