kızlara bak aga bir de erkeklere abaza derler... neyse konuyu dağıtmayalım...
Banyoda sabun kullanıyor musunuz? Erkeklere soruyoru ama, kadınlar da cevaplayabilir
kızlara bak aga bir de erkeklere abaza derler... neyse konuyu dağıtmayalım...
haci sakir, yillik satislarindaki onemli dususu incelemek icin yaptirdigi bi calismada erkekler arasinda sabun kullanmanin sabunu yere dusurme riskine karsi bi suredir populeritesini yitirdigini belirledi. ozellikle hapishanelerde populerligini yitiren sabun, daha sonralari yurt genelinde nerdeyse tamamen bitti...
Aloe vera, avokado ve limon içeren doğak yüz sabunu kullanıyorum çokda memnunum. Aslında yüz sabunu ama saç ve vücut içinde çok iyi bir ürün.
bence erkekler duş jelini daha çok tercih ediyorlar. ben jelden hoşlanmıyorum, sanki vücudumu yeterince durulayamıyormuşum gibi geliyor. sabun kullananlardanım yani ben de.
sabunsuz olmaz yali kaliyor insanin vicudu ya sabunsuz:)
yani...
Cevap
14Cevap
Duş jeli falan hepsi kolpa. Doğru düzgün temizlemiyor bile. Her zaman kalıp sabundan yanayım ben cunku onun kadar temizleyen görmedim. Gerçekten cok temizleyici ve cok ferahlatıcı, zaten az bi dokundurdun mu anlıosun
Neredeyse hiç sabun kullanmadım diyebilirim banyoda şampuan ve duş jeli kafidir temizler mis mis olursun
bencede dogrusunu yapıyorsun şampuann kimyasalı farklıdır ve cildi yağlı yapabilir sabun cilde iyi gelir hatta ve hatta kaliteli sabunlar cildin ph düzeyini dengeler
hıc kullanmam :)banyo köpügu duş jelı yetıyor bana:)
başlıktan sonra içerikte derin hayal kırıklığına uğradım :(
ben de piçliğine geldim ama cıks:/
kış kış :))
abi sen güzelim soruyu piç et :( sonrada sitem güncellemesi geç..
cinsellik bölümünde sorsam haklısın da konuyu kişilik bölümünde sormuşum suç benim mi şimdi... sorun işte madem diğer konuyu merak ediyorsunuz sorun rahatlayın...
Sotunun başlığını okuyupta yanlış anlayan tek kişi ben miyim lan
cevabını okuyup da ne demek istedigini anlamayan tek ben değilimdir sanırım...
dus almıyorum :D arada koltuk altlarımı ıslak mendille silip kuruluyorum çok rahatlıyrum
duş al vallahi daha çok rahatlasın, çevrendekiler senden daha çok rahatlar ama :D
dalga gecersen dalga geçerler. hadi başka kapıya çoluk çocukla uğraşıyoruz bu ne ya... kişiliğe bak racon kesiyor... git sütünü iç uyu biraz ihtiyacın var...
Banyoda sabun da şampuan da kullanırım.
Hatta sabunla geçmişimiz de var.
İlkokul 5'e giderken sabunu delmek suretiyle de kullanırdım.
Şampuan da sabunla aynı işlevi görüyor ama benim alerjim var şampuana.Bu nedenle sabun kullanırım zaten ya da duş jeli.
Şampuan, duş jeli. Sabunu küçükken kullanıyordum, delmek için.
yok bence haklısn sabunsz olmaz
ama baksana erkeklerin çoğu kullanmıyor...
ben erkeklern yerinde olsam kokulu hoş duş jelleri yada sabun kullanırdm bn şahsen severm öyle kokuları benm anlamadığım sabunsz insan iyi temzlnrmi ya pismi geziyo bunlar
Siveno'nun doğal duş sabununu kullanıyorum. Tavsiye ederim
Duş jeli yoksa sabun kullanırım...
Ben sabun kullanmıyorum dostum ya .
arap sabunu kullanıyorum
sabun kullanmıyorum
kulağını yüzünü nasıl temizliyorsun peki?
tabiki kullanıorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar