Kadın Emeği Duşta sabun mu kullanırsınız şampuan mı? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Duşta sabun mu kullanırsınız şampuan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Elbette hem sabun hem şampuan çünkü ikisi de çok güzel. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Sabun nedense benim saçımı keçe gibi yapıyor sert oluyor 😟 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl şampuan kullanırım ama sabunda kullanmıştım bıttım sabunu güzel olur mesela 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Saçlar için şampuan, vücut için beyaz hacı şakir. Erkek dediğin temizlik kokmalı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl soru yanlış bikere.. neyse.. sabunmu kaldı. kafa şampuan vücut duş jeli. 0 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Sabunla yıkayan çok insan var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Duş jeli. Ya da sampuan 2 1 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Başka ne olacak ki ya jel ya da şampuan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Şampuan kullanırım
Elbette hem sabun hem şampuan çünkü ikisi de çok güzel.
Sabun nedense benim saçımı keçe gibi yapıyor sert oluyor 😟
şampuan kullanırım ama sabunda kullanmıştım bıttım sabunu güzel olur mesela
Saçlar için şampuan, vücut için beyaz hacı şakir. Erkek dediğin temizlik kokmalı.
Sabun daha geleneksel
soru yanlış bikere.. neyse.. sabunmu kaldı. kafa şampuan vücut duş jeli.
Sabunla yıkayan çok insan var
Ne bulursam 😂
Duş jeli. Ya da sampuan
Başka ne olacak ki ya jel ya da şampuan
Şampuan
şampuan
Şampuan
Sabun
şampuan
İkisinide
Şampuan
Vücut için duş jeli