Banyo yaparken sabun mu,duş jeli mi,şampuan mı kullanırsınız? Sabun mu iyi yoksa duş jeli mi? Vücut şampuanı ve duş jeli arasındaki fark nedir?

Banyo yaparken sabun mu,duş jeli mi,şampuan mı kullanırsınız? Sabun mu iyi yoksa duş jeli mi? Vücut şampuanı ve duş jeli arasındaki fark nedir?

Eğer saçlarının yoğun besine ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan, saç bakım rutinine şampuan öncesi bir adım daha eklemek isteyebilirsin. Biz bu aşamada, saçlarımıza saç maskesi uygulayıp sadece 10 dakika kadar beklemeyi tercih ediyoruz. Maske konusundaki tercihimiz ise Elseve Dream Long Uzun Saç Kurtarıcı Maske! Mis gibi kokan bu besleyici maske, saçlarımızı derinlemesine besliyor. Bu adım sayesinde saçlarımız onarılıyor, yumuşacık, ışıl ışıl oluyor. Sırada en bilindik saç bakımı rutini var, şampuanlama ve saç bakım kremi ile nemlendirme. Saçlarını önce şampuan ile arındır ve durula. Ardından saç bakım kremini saç boy ve uçlarına uygula. Birkaç dakika kadar bekledikten sonra yine saçlarını durula.
Merhabalarr🤩
Hepimizin kullanacağı banyo ürününden beklentisi farklıdır muhtemelen. Kimi kokusuna önem verir kimi içeriğine kimi duş sonrası etkisine kimi de bunların hiç birini önemsemeden sadece uygun fiyatlı olmasına dikkat eder. Öyle ya da böyle hepimizin isteklerini tek noktada buluşturabilecek bir ürünü bulamayacağımızı düşündüğümüz için de kendimizce farklı şeyler deneriz.🤦🏽♀️
Duşta sabun kullanmaktan başlayalım, kendisi benim içim tam bir facia hikayesidir. Burnumun direğini sızlatan o keskin kokusu, duştan sonra cildimi tabiri caizse kazık gibi yapması… Özetle aramız asla barışmadı kendisiyle. Kullandıktan sonra duştan çıkamadığımı bile hatırlıyorum.😂

Şampuanla da aynı şekilde. Saçlarıma kullandığım bir ürünü vücudum için kullanmak mantıksız geliyor bana, sonuçta saç için üretilmiş. Bir de hem saç hem de vücut için üretilen şampuanlar var onlar daha da mantıksız bence.😂 Saçlarımız ve vücudumuz için kullanacağımız üründen beklentilerimiz arasındaki fark açık bir şekilde belliyse, nasıl her ikisine de yönelik içeriği tek bir üründe birleştirilebiliyor bilmiyorum.
Duştan sonra kendimi bebekler gibi hissetmek için tercihim ne şampuan ne de sabun oluyor anlayacağınız.😂 Ee geriye tek bir seçenek kalıyor: Duş Jeli🥳 Önemli olan vücudunuzun neye ihtiyacı olduğunu bilip ona göre bir ürün tercih etmek. Sonra bırakın kullandığınız duş jeli, sizi başka dünyalara taşısın🤩 Hem de duştan sonra bilee!!!

Ben de aradığını bulanlardanım galiba sonundaa🥳
Az önce bahsetmiştim ya, ‘herkesin istekleri farklı ve hepimizin isteklerini tek noktada buluşturabilecek bir ürünü bulamayacağımızı düşünüyoruz’ diye, unutun bu dediğimi.😂 Çünkü Hobby Fresh Care Duş Jeli bizler için cildimizin ihtiyacı olan her şeyi bir araya getirmiş ve ortaya bu mükemmel sonuç çıkmış.🥰

Nedir peki bu bir araya getirdiği her şey derseniz hemen anlatıyorumm.🤩 Eğer duş jelinizi seçerken içeriği sizin için en önemli şey ise, Hobby Fresh Care Duş Jeli, Paraben, Alkol, Silikon, PEG, Parafin/Mineral Yağ içermeyen formülüyle tam size göre demektir. Eğer duş keyfinizin olmazsa olmazı sizi vücudunuza değdiği anda kokusuyla mest edecek bir duş jeli ise, Hobby Fresh Care Duş Jeli gün boyu kalıcı parfümsü kokusuyla sizi kendine aşık etmek için hazır bekliyor.😍 Benim bugünkü tercihim Hobby Fresh Care Orkide Duş Jeli’ydi ama “Deniz Mineralleri, Canlandırıcı Meyveler” olarak iki muhteşem seçeneği daha sizlere sunuluyor.

Eğer “Tamam hepsi güzel de peki ya fiyatı?” diyorsanız Hobby Fresh Care Duş Jeli denediğim en uygun ve kaliteli duş jeli olma özelliğini taşıyor benim için, yani hem cüzdanınızın hem de cildinizin en yakın dostu olacak. Size de sadece bol bol köpükle ferahlık hissinin keyfini sürmek kalacak.🥰

Hele bir de öyle bir özelliği var ki işte benim de en dikkat ettiğim şey bu, ürün seçerken; duştan sonra cildimin nemlenmeye devam etmesi.😍 Tam da bu noktada beni kendine hayran bırakmayı başardı Hobby Fresh Care Duş Jeli. Hayranlık az mı kalır acaba? Artık sonsuza dek benimle diyeyim, siz anlayın işte.😂
Duş keyfim gün boyu devam etsin, ferahlık hissi peşimi hiç bırakmasın diyorsanız siz de bir an önce deneyin.😍

Sabun daha sağlıklı ve daha güzel temizliyor bana gore ama hem kokusu hem gunde 2 kere 3 kere kullanılabilirlik sayesinde ben duş jeli tercih ediyorum bu aralar Duru markasının komurlu olanı favorim cildimde baskın kokular sevmiyorum.
Cevap
10Cevap
haftada 4 gün sabah beyaz hacışakir sabunla ova ova:) ama diğer sabahlar ve aksamlarda duş jeli (FA man)
ve şampuan
Önce sabun kullanilir gozenekleri temizlemek icin. Sabundan donra durulanirsin sonra dus jelini kullanirsin
Hangisi varsa o :)
hepsi varsa hepsinden 1 defa kullanıyorum.
önce arındırıcı şampuan arkasından şampuan saç kremi sonra sabun duş jeli peeling
Sabun. Klasik olacak. Mis gibi anneanne evi kokacak.
şampuan kullanırım.. sonra duş jeli açıkcası duş jelleri sabundan daha çok köpürtüyor :))
İçinde kimyasal var o yüzden
Her gün banyo yaparım ve bazen sabun bazen de duş jeli kullanırım.
duş jeli sandal ağacı özlü :) ama once keselenırım bır guzel...sonra duj jeli sonra bıoplas sampuan kullanırım... en son duj jeliyle yıkandıgımı tamamdır.
Su, şampuan , duş jeli, saç kremi , vucüt kremi , pudra
hacı şakirden şaşmam annemin kafama vura vura yıkadığı günleri özlerim :)
sabun ve şampuan ama arada(özellikle dışarı çıkacaksam) duş jeli :)
hepsinin bi sırası var :D
şampuan
duş jeli
saç kremi
duş jeli ..vişne turta yada mango kokusu güzel..elseve şampuan ..
hepsini de kullanıyorum..duş jeli sabun şampuan :))
ben dalin kullanıyorum
şampuan saça kullanılır duş jeli vücuda
Duş jeli kullanıyorum
Saç için şampuan vücut içim duş jeli
Saçlarım için şampıan vücudum için duş jeli
şampuan ve duş jeli kullanıyorum
duş jeli bazen sabun
şampuan
dus jelı sampuan sac kremı
şampuan duş jeli, saç kremi şampuanı.
Duş jeli, peeling, sampuan
sampuann sabun dus jeliiiii sac kremıııı