Arkadaşlar soruyu sormamın nedeni, yıllar sonra ilk defa gecen kan vermeye gittim (gülmeyin dalga geçmeyin herkes gibi korku vardı, meğer korkulacak birsey yokmuş) her neyse, 4aydir spor salonuna gidiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum şekeri çikolatayı colayi beyaz ekmegi, vesaire bıraktım tamamen.
doktora geçenlerde gittim hersey İcin kan vermemi istedi verdim.
Sonuclar geldi, vitamin d3 eksikliği Oldugunu söyledi ve guatr var dedi çok yavaş Çalışıyor ve iltihaplanma varmış.
Bana L-Thyrox hexal 75mg verdi. (Almanya'da ilacın adi bu Türkiye'de bilemem)
yalniz ilk içeceğim İcin dozu yüksek cogu diyor ilk hafta yarım yarım içmemi tavsiye ediyorlar yoksa yan etkileri olur.
Bana doktor bundan bahsetmedi.
sizin bilginiz var mi guatr hakkında aranızda guatr İcin ilaç içen var mi
bu arada annemdede 92 senesinden beri guatr var ama o 4 kere ameliyat oldu. Ablamdada guatr var o ilaç kullanıyor 150lik.
doktora geçenlerde gittim hersey İcin kan vermemi istedi verdim.
Sonuclar geldi, vitamin d3 eksikliği Oldugunu söyledi ve guatr var dedi çok yavaş Çalışıyor ve iltihaplanma varmış.
Bana L-Thyrox hexal 75mg verdi. (Almanya'da ilacın adi bu Türkiye'de bilemem)
yalniz ilk içeceğim İcin dozu yüksek cogu diyor ilk hafta yarım yarım içmemi tavsiye ediyorlar yoksa yan etkileri olur.
Bana doktor bundan bahsetmedi.
sizin bilginiz var mi guatr hakkında aranızda guatr İcin ilaç içen var mi
bu arada annemdede 92 senesinden beri guatr var ama o 4 kere ameliyat oldu. Ablamdada guatr var o ilaç kullanıyor 150lik.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer