Sana her seferinde ilaç gibi gelen şey nedir?Hepimize iyi gelen şeyler farklı olabilir, Aşk , Sigara , Alkol , Aburcubur vb benzeri sana en iyi gelen şey nedir?
Bana , ilaç gibi gelen şeyler birden fazla. Öncelikle sakinleşmeme sebep olan, beni mutlu eden , gülümseten o ilaçlardan biri filtre kahve ve espresso. Güne bu kahvelerle başlamak bile antidepresan etkisi yaratıyor bende. Seviyorum vazgeçemem; oldukça alıştım. Sinirlendiğim zaman yaktığım sigara ise bana yine ilaç gibi gelir. Moralim bozuksa, yalnız kalmak istiyorsam gökyüzünü ya da denizi izlemek bana ilaç gibi gelir. Dinlenmek istiyorsam okuyacağım kitap bana ilaç gibi gelir. Enerjik olmak adına gün boyu kendimi iyi hissetmek adına yaptığım spor ise yine bana ilaç gibi gelir. Kelimeleri , cümleleri içimde tutup , onları dans ederek adımlarıma yansıtmak ; dökmek bana ilaç gibi gelir. 🎈
Değişiyor, bazen en yakın dostumla sohbet etmek bana ilaç gibi gelir, içimdeki sıkıntıları beraber güldüğüm, ağladığım insanla dertleşmek, paylaşmak, dertlerime keyfime ortak oluyorlar, bazen de yalnızlık ilaç gibi gelir sessiz sakin bir yerde alkol veya puro içerim saatlerce, kendi iç sesim de kaybolmakta bana bir artı sağlıyor, sonra yağmurlu havada yürüş yapmak, kahve içmek, yüksek ses de müzik dinlemek keyif verir ilaç gibi. Duygularıma göre değişir ilacın ne olduğu.
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Tıka pasa karnım zor doyan bir insanım. Aç olsamda bazen yiyemem ama çok güzel yemek yiyebilip karnım güzel doyduğunda her zaman ilaç gibi gelir ve çok mutlu olurum..
Alkol dermişim ajskdkdkflflf Bana ilaç olan, beni iyileştiren tek şey paylaşım aslında. Sevinçlerimi de, hüzünlerimi de paylaşacağım, beni kayıtsız şartsız ve tüm içtenliği ile dinleyecek birinin varlığı bana ilaçtır. Bazen beraber susmak bile yeter. Görünmez iplerle bağlıdır çünkü kalpler...
Uykuu 🤔 Sinirime , acıma , öfkeme say say bitmez uykuu bana hep iyi geliyor😍 Çok olağan üstü bir şey bence gözlerini kapatıyorsun ve dünya da değilsin ne kadar güzell misss gibiii 😍😍
En darlandığım anlarda, öfkeden deliye dönünce, üzüntüden soluğum kesilince abdest alıp kuran okumak ve sonrasında 2 rekat namaz bana inanılmaz iyi gelir. Her ne kadar günahkar biride olsam kuran okumayı hiç bırakmıyorum. Bana ilaç olan Kuran dır
Bana ilaç olan benim kahkaha atmam güldüğüm ve sınırsız enerjiye sahip olduğum sğrece dünya yansa o yangında sigarasını yakıp aman zaten Mars'a gidecektik diyecek kadar rahat oluyorum.😎😎
Kulaklığı takıp yürümek, bir sohbet, ted konuşması gibi videolar açıp çizim yapmaya dalmak iyi geliyor sanırım ama en önemlisi özgürlüğü hissetmek diyebilirim
Çocuk gülüşmeleri, müzik, sakin ortam, iyi bir dizi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merhaba💙🎈, Kitaplar ve uyumak bazen şarkılar. Kitap okurken, düş görürken, şarkılarda kaybolurken kendimi dünyadan ayırıyorum. Buda en büyük kaçış ve ilaç oluyor.
Bana hayatım boyunca ilaç gibi gelen tek şey arkadaş dediğim insanların benimle sohbet edebilmesidir insan konuşmak ve sohbet etmek ister herkesin mutluluğu farklı ama benim mutluluk kaynağım dostlarım <3 Not: olmayan dostlarıma selamlar :D