Sana her seferinde ilaç gibi gelen şey nedir? Hepimize iyi gelen şeyler farklı olabilir, -Aşkı yaşamak -Sigara içmek -Alkol almak -Yemek yemek -Yalnız kalmak vb sana en iyi gelen şey nedir?
Benim ilacım müziktir müzik ruhumu besler onarır tamir eder ve eski haline getirir. En çok geceleri dinlerim hatta bazen müzik dinlerken uyur kalırım kulağımda kulaklıkla. Yürüyüş yapmak deniz havası almak bana ilaç gibi gelir adeta içimi huzur kaplar, denizin o manzarasını izlemek çok iyi gelir. Denize yakın değilsem sinemaya gider bir iki film izler dönerim ya da arkadaşlarımlaysam cafeye gider çay kahve içip iki sohbet ederim. Benim ilacım bunlardır, sevdiğim işleri yaptıktan sonra her şey ilaç gibi gelir.
Benim ilacım kesinlikle uykudur. Her zaman işe yarar. Sizi kendinizden korur uyku. Aklınızdan korur. Aklınızdan geçenlerden korur. Canınızın acısını gölgeler, yüreğinizi dağlayan hüzünden korur. Hatta sizi kendinizden kurtarmak bir yana, belki güzel rüyalar görüp iyi hissetmenizi bile sağlayabilir uyku. Uyur, uyanırsınız, zaman da bir yandan üstüne düşeni yapmıştır. Geçmek bilmeyen zaman geçmiş gitmiştir. Acılar da aynen böyle böyle geçer bence. Bir sabah uyanırsınız ve artık iyileşmişsinizdir.
Sorunumun ne olduğuna bağlı. Her eksiği aynı şeyle dolduramıyorum maalesef ki. Ama kedi mırıltısı her zaman işe yarar, başımı kedimin göbeğine götürdüğümde her şeyi bir süreliğine unutuyorum. 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevişmek Sadece bedensel ihtiyacımı gidemiyor çünkü