Diet Yapan ya da zayiflamak isteyenler kimler? Sizce bu Tür ürünler kullanarak zayiflamak ne kadar dogru?

Diet Yapan  ya da  zayiflamak isteyenler kimler ? Sizce bu Tür ürünler kullanarak zayiflamak ne kadar dogru ?

Bu ürünle 1ayda 10 kg weren de olmus we 4 haftada 12kg weren de olmus sizce de mümkün mu cunku su anda bunu kullanan bir cok kisi memnun... Benim diete ihtiyacim yok zaten... 58 kilo dayim bunu sormamin amaci belki zayiflamak isteyen arkdaslar bu Tür ürünler saglikli mi degil mi bilenlerin de bilgilendirmesini istedim fikirlerinizi paylasabilirsiniz... Benim okuduklarim ve soylendigi kadar saglikli bir ürün yinede ben boyle diet yapmadan ya da hareket etmeden zayiflanmasi dogru gelmior ama sonuc cok iyi bir görünüs elde ediorlar bu da bir gercek... Siz ne düsünüyor sunuz?
Sagliksiz bu tür ürünler
Saglikli buda bir zayiflama yöntemi
Diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Soru genel bir soru kendim icin sormadim sadece bu tur seylerin kullanilmasini dogru buluyormusunuz bilmek istedim... :)
Güncellemeler
+1 yıl
Diet... :)
Diet Yapan ya da zayiflamak isteyenler kimler? Sizce bu Tür ürünler kullanarak zayiflamak ne kadar dogru?