Ben hayali arkadaş yaratmak istiyorum. Şizofren falan değilim bu arada sjsj küçükken de hayali arkadaşım falan yoktu. kimseye anlatamadığım problemlerim var. Ona anlatayım diyorum bende. Ne yapmam lazım bana yardım edin?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana sempatik gelen bir insanı hayal ediyorum ben. platonik aşk olabilir. ünlü olabilir yakışıklı bulduğum sempatik sıcakkanlı bir doktor olabilir. kimi istersem. sanki karşımdaymış da sanki samimi olduğum biriymiş gibi konuşuyorum ama sadece ağzımı oynatarak sesli değil ve yanımda kimse yokken aksi hale deli zannedilebilirsin. :D ama hayali olduğunu da biliyorum. sanki cidden karşımda gibi sanki cidden bir arkadaşımla dedikodu yapıyorum gibi anlatıyorum mimiğimi hareketlerimi de ona uyduruyorum. kendimi kaptırıyorum.
44 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle istiyorum işte :)
Cevap sahibi+1 yılyap öyleyse :) sempatik bulduğun birini düşlemen ve ona içinde kalanları anlatman yeterli :) bunu istediğine göre sanırım kendini yalnız hissediyorsun ya da öyle olmasan bile en azından anlatmak istediğin ama anlatamadığın anlatmadığın içinde kalan bişi var arkadaşın yok ya da olsa da yetersiz buluyorsun veya daha değişik insanlar istiyorsun :) öyle tahmin ediyorum :D
Cevap sahibi+1 yılpardon bunu zaten detayda yazmışın şimdi fark ettim :D
- +1 yıl
Tam olarak bunu anlamışsınız bende aynı şeyi bazen yapıyorum bazen çok iyi geliyor hatta 😉
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 537 cevap paylaştı. bıtane bez bebek yap kendın ıstedıgın gıbı ona anlat cok faydası oluyo ya da bı evcıl hayvan ama en guzelı gunluk falan tut
11 Yorumla
Soran+1 yılGünlük tutuyorum :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayali arkadaş bundan bir tane bana da lazım :) ama ben hayali arkadaşı bile bezdiririm kaçar ya problem konusu ilk okulda da sevmediğim bir konuydu herkesin problemleri var bu sitede bir çok arkadaşımızın bundan yakındığı gördüm bunu aşmanın yolunu bulacaksın başka çaren yok ve inan bana aşılamayacak ta problem yok hatta bu gördüğün problemler ilerde yaşacaklarınn yanında içtir.
10 Yorumla
+1 yılOnce yaninda olmasini istedigin birseyi tasarla ister insan ister hayalgucunu kullan uzayli hayalet vb olabilir yani sonra onu karsinda hisset ve konusmaya basla tanisin sonra normal yasantona devam et bir ssure ama hayali arkadasini yanliz birakma o senin yaninda hep seni bekliyor olacak azdffssf
02 Yorumla- +1 yıl
Niye dalga geçer gibi konuştun? Dalga geçilcek birşey değil bu.
- +1 yıl
Aslında hayali bir arkadaşa gerek yok benim sizin kim olduğunuzu bilmeden dertleşelim bilmek bir arkadaş lazım dır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
19Cevap
Selam hayali arkadaşınî çağırmak için 2 tane yöntem var
1. Yöntemde karanlık ve sessiz bir odaya git. Yatağa uzan ve onun görünüşünü, sesini dini cinsiyeti vb. saç telinden ayak tırnağına kadar ayrıntılı bir şekilde düşün. (Eksik düşünürsen gelmeyebilir.) Düşündükten sonra 3 kere orta ses tonuyla hayali arkadaşımla iletişime geçmek istiyorum de. Bunları yaparken gözün kapalı olcak bu arada. Gelirse ya koku bırakır ya da küçük temas eder. Gelmezse hemen pes etme ilkde gelmeyebilir.
2. Yöntemde bir kağıda onu çiz. Daha sonra yine ayrıntılı bir şeklide özelliklerini yaz. Akşam olunca o kağıdı yastığın altına koyup uzan ve şunu hayal et:
Şimdi sen çok karanlık bir odadasın, önünü göremiyorsun. Daha sonra bir kapı görüyorsun. O kapı yavaşça açılıyor. Açılırken bir yandan da odaya ışık giriyor. Ve sen o kapıda hayali arkadasının elinde bir mumla geldiğini görüyorsun. O mum odayı aydınlatıyor ve önünüzü görebiliyorsunuz. Sen hayali arkadaşını kendi dünyana davet ediyorsun, dünyana çekmeye çalışıyorsun.
Bunları düşündükten sonra zaten senin yanında uyuyor olacaktır.
PEKİ İYİ YANLARI NE?
DERTLERİNİZİ DİNLER
DÜŞMANLARINIZA ZARAR VEREBİLİR.
ONUNLA KALİTELİ ZAMAN GEÇİREBİLİRSİNİZ.
SİZE BAZEN ŞARKI SÖYLER.
ONUNLA DERS ÇALIŞIRSANIZ SİZE SINAVDA KOPYA BİLE VEREBİLİR
KÖTÜ YANLARI?
ONA KABACA GİT DERSENİZ GİDER VE BİRDAHA GELMEZ.
SİZ KIZSANIZ VE O ERKEKSE SİZE AŞIK OLABİLİR
SİZE ÇOK SİNİRLENİRSE MUSALLAT OLABİLİR.
GECE YARISI CANI SIKILDIĞI İÇİN SİZİ UYANDIRABİLİR
ONU AYNADA GÖREBİLİRSİNİZ VE BU SİZİ KORKUTABİLİR.
ÇAĞIRMAYI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN SUBLİMİNAL DİNLEYEBİLÎRSİNİZ SİZİ HEP DİNLER KORUR VE YANINIZDA OLUR.52 Yorumla- 1 yıl
Deneyeceğim olursa yazarım söz.
- 7 ay
Cin mi bu?
+1 yılBenim kafamda olan bir tane var ama ben yönetiyorum ne dersem onu yapıyor Cafer soru sorunca benim kendime vereceğim bir cevap gibi beni mutlu ediyor bazen iddia falan gidiyoz sadece yanlız kalınca kafama geliyor ( sürekli:( çok yardımcı oluyor güzel kardeşim bana özgüven veriyor bazen kızıyom sg falan diyince artislik yapıyor yolla yollayabilirsen diyo mal her şey bende bitiyor yani yönetimi ele almak lazım hepinize selamı var Caferin
00 Yorumla
7 ayNormal bir şey bence valla bende hayalü sevgili istiyorum hayali olarak nasıl çağırılıyor keşke öğrensem tanjiro kamado'yu istiyorum ben
00 Yorumla
+1 yılGel burada bizlere anlat :D Ya da kendine bir oyuncak al ona anlat ama en iyisi benim yaptiğim bir yöntem var sır defteri her seyı ona yazıyorum ona anlatıyorum konuşur gibi çok iyi geliyor :)
00 YorumlaBenim vardı küçükken odamda saklambaç oynardık adları da Arzu ve Bora idi canlarımın. Aklıma geldiler duygulandım
00 Yorumla
8 ayKk gece karanlık sessiz tek olduğun bir odaya geç gözünü kapat detayına ismi ne kadar düşün eğer korkarsan 1 bardak su içe bilirsin sonra dışından 3 kere hayali arkadaşımla iletişime geçmek istiyorum de ben denedim oluyo çok guzellll
11 Yorumlahayali arkadaş yaratıp daha kötü hissedebilirsin. bir kuş bir çiçek besleyebilir onunla konuşabilirsin
00 Yorumla
+1 yılaslında benim hayali arkadaşlarım yok hayali HAYVANLARIM var sende hsyvan yap tavsiye ederim ayrıca dalga geçenler oluyo tabiki benle ama gittikçe alışıyosun (ara sıra derslerime de yardım ediyo ;) ) yanlışlarını onlar söylülyo
00 Yorumla
+1 yılSenin yaratıcılığına kalmış, nasıl istiyorsan öyle yarat:)
00 YorumlaYazmayı dene bence. Ya da ses kaydı yap. sonra dinler dinler cevap verirsin kendi kendine.
00 Yorumla
10 ayLan ben denedim şöyle yaptım fiziksel ve kişisel özelliklerini tabi karanlık bi odada ve sessiz sonra 3 kere hayali arkadaşım gel dedim gözümün kenarında bi beden gördüm o ne😱😱😥😨😰
00 Yorumlabence böyle irşeyi isteme psikolojin bozulur. şu an ben o durumdayım
00 YorumlaBeybiler MyHoloLove diye bir film vardı ordaki gibi birini istiyorum. nasıl yaparız?
31 Yorumla- +1 yıl
Onu bitirdigimde uzun süre etkisinde kalmıştım ve holo gözlük istemiştim dmxkndmdks ama ülkemiz o kadar gelişmedi
Yani onun yerine birine içini döküp rahatlayalabilirsin
00 Yorumla
5 ayHayali arkadaşı karanlıkta çağırmak zorunlu mu?
00 Yorumla
+1 yılben de hayali sevgili istiyorum çok yakışıklı tasarladım. işe bak arkadaş
00 YorumlaBana anlat sıkıntılarını ben dinlerim sen anlatırsın
00 Yorumlabonzai kullanmayalım :))
10 Yorumla
+1 yılo zaman bunları önermem :)
00 Yorumla
+1 yılTers Yüz animasyon filmini izledin mi?
10 YorumlaBirazdan koşup gelirler
10 Yorumla
+1 yılbende mektup arkadaşı istiyom
00 Yorumla
+1 yılGeç duvarın karşısına konuş
10 YorumlaBurda bulursun hayali arkadaş...
00 Yorumla
+1 yılsiri veya ceyd-a var yükle onları telefona
00 YorumlaGel bize anlat kanki ayıp ediyorsun
00 Yorumlabuyur.. Destek olursam ne mutlu bana
00 Yorumla
+1 yıltehlikeli bir durum hayali falan gercek hayata don
00 Yorumlahayali arkadaşa ne gerek var okadar insan varken
04 Yorumla
Soran+1 yılInsanlara anlatamıyorum işte :(
Soran+1 yılTeşekkürler (;
+1 yılBana anlat dişicim <333
00 Yorumla