Bu da boydan bir fotoğrafım. Boy giyince 206 cm felan oluyor boyum.
Erkekte 2.02 m boy hakkında görüşleriniz nedir?
Bu da boydan bir fotoğrafım. Boy giyince 206 cm felan oluyor boyum.
Yiğen, hic içini karartmak istemem ama ben sağlık açısından değerlendiriyim.
Ne çok agir ne çok hantal bir iste çalışma.
Çünkü, her hangi bir kirik durumunda uzun boylularda kırığın tutması kendini saglamlastirmasi daha uzun zaman alır. Bunun nedeni vücudun boydan dolayı kendine yetecek mineraller protein vitaminler de yeterli dağılımı sağlayamaması.
Ayni zamanda çok ciddi bir sorun konusunda ara sıra kardiyolojiye gorunmende tarar var derim.
Bununda cünküsü, kalbin işlevi boyla da orantılıdır. Uzun boylu insanlarda kalp kanı pompalarken yetersiz ya da güçsüz olabilir. bu nedenle ani hareketler ve aşırı hareketsizlikler yaşama. Yastiksiz uyuma. Sporda aşırıya gitme, yürüyüş iyi yeterli.
Ve dediğim gibi kalp yeterli olmadığı güçsüz kaldığı durumlarda kalp krizi geliyorum demez, gelir.
Kendine dikkat et
Eyvallah dostum. Biliyorum 2 metreden fazla insanlarda kalp yeterince kan pompalayamıyormuş tüm vücuda yani. Bu bahsettiklerinden haberim var.
tamam abisi
Boyun iyi kardeşim ama vucut dediğin gibi onuzların geniş felan değil tamam omuz kemiğin boyuna göre uzun ama dediğim gibi iyi beslenme ve iyi antremanla daha iyi olursun
Ne diyelim masallah :D Ben 190 sevgilim var boy farkimiz var diye uzulurdum bir zamanlar. Senle sevgili olsam uuu...180 lik kizlar tam sana gore.
Ya aslında kızların boyuna gore degısebılır fıkırler, beni boyum 163 bana gore baya uzunsun
Ben kızlarda boya bakmıyorum. :)
Cevap
7Cevap
Valla dostum kızlar ne düşünür bilmemde çok uzun boylular bana itici geliyor
Ne Güzel Ya Keşke Böle Olabilsek 1.78 boyumuz var :))
Boşversene 1.78 daha iyi
dostum askerdeyken senin civarında biris geldi havacı oda 2 bazı şeylerde çok zorlandı, ben 1.93 aramızda pekde bişey yok :D
Basketbolla ilgilen dostum. Ek olarak kendi fiziğine uygun birini de buldun mu tamdır.
Bilgisayarın ekranı yetmedi ya öyle boy mu olur :Dd
Sitede 2.16 lık bile var düşün.. :)
En uzun 2.08 lik bir adam vardı tabi o da ne kadar doğru söylüyor bilinmez ama :D 2.16 nedir ya ilk defa duyuyorum :)
Yok ciddien ya onu tanıyanlar vardı sorunun birinde gördüm :)
çok hoş ama omuz ve göğüs çalış bence biraz
Omuzlarım geniştir. Göğüste var orada yandan çekildi foto üstelik orada zayıftım biraz.
Teşekkür ediyorum
Dev..
Peki güzel boy mu erkek için? :)
Merhaba abi,
Merhaba :)
İyi değil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar