175 cm boyunda biri sizce nasıl
iyi bence
fena değil
çok iyi sayılmaz ama kötü de değil
bence çok kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence ideal çünkü bayanlar en uzun 175 falan olur zaten ve uzun erkek istemem ben yanımda o ne öyle bakmak için kafamı yukarı kaldıracağım her seferinde benim boyumda olmasını tercih ederdim veya en fazla beş santim uzun olmasını çok uzun bir arkadaşım var cidden çok itici geliyor bana yan yana gelincede öylesi daha çok yakışır bence mesela ben yaşıma da uygun birini isterim aksi halde gerçekten rahatsız hissediyorum kafamız uymuyor yani
nasıl bırısı old. bılemeyız boydan :D ama turkıye standartlarına gore uygun boyun var
Ortalama bir boy. Kızda 1.60-165 neyse erkekte 1.75 o.
Cevap
1Cevap
Kisa olduğum için güzel sorun yok :)
175 olarak haklı davamızı destekliyorum hocam:D
İdeal erkek aralığı 180-190
E yuh yani senin boyun kaç peki 180 adamın yanında cüce gibi kalmaman için en azından 170 olman lazım sen öyle olsan bile kadınların geneli 160-165 onlar böyleyken erkekler için ideal 180-190 olur mu bırakın da basketbolcuların bir farkı olsun canım o ne öyle çam ağacı gibi adam?
ahahha :D boyunu ben de merak ettim şimdi
172. İyide yani erkek uzun olsun ki sarılınca kucaklaşmayalım 😁 yani kişisel görüşüm tabi ama 180 çok uzun değil @Tamamam sen kısaysan bilemiciiimmm 😁
Ne tarafına sarılmayı planlıyorsunki uzun istiyorsun afedersinde kucaklaşacaksın tabiki :D Benim boyum 170 de yavrum ben sana senin benim uzun olmam bir şey fark ettirmez sen ideal erkek 180-190 diyorsun kadınların boy ortalaması 160-165 o zaman erkeklerde bu orana göre kısa olmalı çok boy farkı olamamalı diyorum sen bana laf sokmanın derdine girmişsin sen kısaysanmış ahaha :D Ben kısa da olsam uzun da olsam kendi boyuma yakın ararım ki kafayı kaldırıp bakmayayım adama kız da olsa yanımdakinin çok uzun olmasından doğal olarak rahatsız olurdum yani... 180 uzundur üstü de çok uzundur. Tabi kişisel görüş ama bunu ideal görende azdır.
Laf vurma amacım da yok zaten de fesatsın ama 😁 neresine sarılıcam boyuma gore göğsüne koyucam başımı dans eder gibi mi olsun 😁
Iyi bence
Iyi ya
Bide hafif kaslıysa Of of😩
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar