Şizofren miyim yoksa anksiyete mi okb mi hepsi mi her şeyden şüpheleniyorum hayatıma devam edemiyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatından bir Narsist geçtimi
Evet
Ama öncesinde de boyleydim
Kafam böyle karar alıyor her seferinde kurduğu düzeni bozuyor
Etkisinde kaldığın bir durum olmalı aileden korkuyla büyütülme olabilir ya da çevrede birşeylerin etkisi altında kalma gibi
Gördüğüm şeylere inanmıyorum küçüklükten beri bu benim hobilerime sahip çıkmama bile engel oluyor mesela az önce instada biriyle tartistim engelledim hesabım gidecek diye odum kopuyor çünkü küçüklükten beri her yerden kovuldum zayıf görülüp veya kendim kaçtım böylece hiçbir şeye inaanamayan biri oldum inanamadikca kaçıp kendimi kötü şeylere vuruyorum yine öyle olacak
Yeminle düzenini kurmuştum lanet beynim eski sinyalleri calstirdi yine bozmak zorundayım bu gidişin de bı sonu olacak eminim mesela benim bikac arkafas var erkek onlar narsist olabilir bu durumuma yardım etmeye çalışıyorlar ama belli bı sure ettiler ise yaradı ama yine en ufak şeyde ben bozuluyorum onları da terk edip gidicem zaten büyük ihtimalle yolum onlaea çıkacak onlar da bağımlı falan yapacak beni
Küçüklükten her yerden kovuldum demen kaynağı orada kötülük görmüşsün o yüzden kötü olmayı seçmişsin böyle olucak demen seni değiştirmez değişim senin elinde
Aile baskısı da var kaçma da var her şeyden okbli beyin de cabası
Ben iyi de oldum kötü olmadım kafayı yedim
Aile baskısı en büyük sebeblerden biri şöyle düğün çocukluktan beri duyguların bastırıldı kötülendin ama insan ailesini seçemiyor değiştiremiyor önemli olan bundan sonraki hayatın senin elinde zorbalık gördük kötülük gördün diye kötülük veriyorsun mesela Buda seni bir Narsist yapar ondan yinede iyiliği seçmeni tavsiye ederim
İyilik hiç görmedim ki gösterdiğimde de ters anlasildo hep. kendim için iyilik denedim ama bana en iyi gelen sanırım kötülük kendime kötülük etmeyi seviyorum bu hayatı yaşamak gibi geliyor buyum gibime geliyor her şeyden kaçan cesur reddeden en sonunda takmayan ben.
Kendini sevip beğenmelisin sonra etrafındaki sana iyi gelmeyen insanları teker teker uzaklaştır etrafında iyi insanları çekersen daha iyi olursun ama olmadı ben böyleyim deyince öyle kalırsın
Psikoloğa gitmeyi düşündün mü
Geçmiş olsun
nsll
Ruh hastasısın