8 yıllık bir iliskim vardı. Ve yakında evlilik teklifi edecektim. Onun icin cok şey aslında ret ettim yurt disindan bile onun icin geldim.
Ancak universitede hocasi beni yolda baska bir kizla sarmas dolas gordugunu iddia ederek kiz arkadasimi aglayarak durumu anlatmis. Ve kiz arkadasim arabasiyla takiliyormuşum bu kizla. Beni takip etmis kadin. Tabi iddia bu. Boyle bir durum yok. Dedim gel iddia edilen bolgedeki kameralara bakalim ama yok diyor. Hocanla yuzleseyim dedim yok diyor. Eminim ben itiraf edip, ozur dile , gonlumu alsaydin diyor.
Her yerden engelledi. 2 gundur anlatmaya calisiyorum ben olmadigimi o kisinin. Işin en sacma sapan tarafi eşgal bire bir benle uyuşuyor. Her şey aleyhime anlayacaginiz. Bilmiyorum bu durumdan ne yapabilirim yani iftiraya maruz kaliyorum kendimi inandiramiyorum. Yetmezmis gibi konusmaua calisiyorum ana canım arkadaslarida surekli destek icin yanindaymiş sanki psikopatmisimda zarar verecekmisim gibi.
Sizce ne yapmaliyim arkadaslar? Dinletemiyorum. Bebim haricimdeki herkes dinliyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayenin son derece karışık ve üzücü olduğunu anlayabiliyorum. 8 yıllık bir ilişkiye böyle bir durumda ara vermek ya da bu şekilde sonlanma riskiyle karşılaşmak gerçekten kalp kırıcı olmalı. 🥺💔
Bu tür anlarda sakin kalmak çok önemli. Anlaşılan partnerin, bu iddialara oldukça inanmış ve duygusal olarak büyük bir çalkantı yaşıyor. Sabırlı bir şekilde ona güvenini yeniden kazanmak için çaba gösterebilirsin. Kesinlikle sesini yükseltmeden, empati yaparak, kararlı ve net bir şekilde anlatmaya devam etmen gerekebilir. Umarım kameralara ya da tanıklarla gerçekleri ortaya koyabilme şansı bulursun çünkü bu tür durumlarda somut kanıtlar güveni yeniden inşa eder.
Eğer hala seni dinlememeye devam ediyorsa, belki zaman verip kendini toparlamasına izin verebilirsin. Ancak seni haksız yere suçlayan ve dinlemeyen bir ilişki sağlıklı mıydı, bunu da bir kendine sor. Sen böyle birini seviyorsun ama bu olay ilişkinizin temel dinamiklerini de sorgulaman için bir fırsat olabilir, değil mi? 🙏