2 yıl önce ayrıldığımız eski sevgilimle tekrardan konuşmaya başladık. 1 ay boyunca konustuk bu 1 ayda ben onu hala sevdiğim halde ilişki istemedigimi arkadas kalmamizin ikimiz içinde daha iyi olacağını söyleyip durdum. O ise tam tersi tekrardan sevgili olursak herșeyin güzel olacağını beni mutlu etmek için elinden geleni yapacağını ve cokta güzel ilerleyecegimizi söylüyordu. Bu 1 ay sürenin ardından sevgili olduk ve şu an 4 aydır birlikteyiz. Ama ben onun beni sevdiğine asla inanasım gelmiyor iyi değilim ve mutsuzum sebebi ise bu 1 ay boyunca konuştuğumuz süre içinde hatta biz sevgili olmadan 1 hafta öncesinde instagramda kızın tekiyle konuşup sohbeti sevgililik yönünde ilerletmeye çalışmış. Kız galiba oralı olmadı. Eğer kızla devam etselerdi ya da ben kabul etmesem şu an benimle değil onunla sevgiliydi. İnstagram şifresini aldığım gün gördüm bu mesajları. O zamanlar aramızda ciddi bişey yoktu belirsizlik vardı. Ama yine de onun yaptığı şey ne kadar doğru? Beni ben olduğum için beni sevdiği için değil de sırf sevgilim olsun ciddi düşüneceğim biri olsun kafasında sevgili olmuş benimle. Bunlar dışında ilişkide herhangi bir sorun yok. Bakkala gittiğini dahi haber verir. Biri mesaj atsa onu da söyler. sosyal hesaplarının şifresi bende.. Ciddi olduğunu devamlı belirtir vs. falan.. Bu mesajları gördüğümden beri ona olan güvensizliğim baş gösterdi. Onun hala haberi yok normal davranıyorum. Ya beni sevdiği değer verdiği için sevgili olmak isteyen benden başkasını görmeyen istemeyen biri olsun istedim hayatimda.. Ama bu da doğru kişi değilmiş. Gram hevesim kalmadı hergun üzülüyorum bırakıp gidemiyorum sevdiğim için. Bu bi ayrılma sebebi mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belli ki mutsuzsun güvenin yok. Güvenmediğin biriyle ilerleyemezsin. şu an olduğu gibi..
Yüzüne söyle bunlari, güvenmiyorum, gelecek görmüyorum vs deyip bitir en iyisi bu. Biten biriyle tekrar olmuyor demek ki
Sence bu detayda anlattığım şey ayrılık sebebi mi
Ben sogurum eğer aynısını yapmadiysam. sevgili olana dek konuştuğum olduysa benim de görmezden gelirim. Ama senin yoktu galiba ki taktın.
Evet yoktu hatta beni sevdiğini söyleyen bi çocuk vardı o dönem. Ona bile cevap vermiyodum. Sırf onu sevdiğim için..
Ama şu var o zamanlar beni tam olarak sevdiğini söylemezdi sadece olalım mutlu ederim diyodu. Sevgili olduktan kısa bi süre sonra sevdiğini bağlandığını vs. söyledi ama hepsi yalan dolan geliyor artık
bana kalırsa iyisiyle kötüsüyle düşün onun sana olan sevgisinden emin misin veyahut kendi sevginden emin misin hevesin bitmişse pek sevginde yoktur bence ama orası muamma bende biraz düşünüp kendi kafanı boşaltmalısın
Hepsini okudun mu peki? Çok teşekkür ederim güzel cevabın için. Seviyorum sevmesine hatta kavgalı olduğumuz gün gözüme uyku bile girmiyor ama gelecek düşünemiyorum çünkü güvenmiyorum sürekli sevgisinden şüphe edip kendimi değersiz hissediyorum. Yemin verdirtti. Ayrilamiyorum kendi ayrılsın istiyorum sma nasıl yapacam bilmiyorum
evet okudum rica ederim ama engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum bi ilişkide belirsizlik varsa bi yerde fire veriyor mutlaka istediği kadar yemin ettirebilir sen değer gördüğün yerde olmalısın sonuçta kimse babamızın oğlu değil kimsenin ne seni ne kalbini yormasına kırmasına izin verme
Çok haklısın gerçekten. Peki sadece bu detaya bakarak sen olsan ne yapardın yani başına böyle bişey gelmiş olsa? Sence bu ayrılık sebebi mi? Bu soruyu daha önce de sordum bazıları abartıyorsun sonuçta ciddi değilmişsiniz kimse kimseyi masum duygularla beklemiyor bu devirde bunu görmezden gel dediler. Bi başkası da ayrılmak için dahs neyi bekliyorsun dedi. Sence doğru olan nedir? Sana hangisi yakın geliyor
sen eğer her ne olursa olsun bu adam için değer diyebiliyosan otur ayrılma ilişkini yaşa ha eğer diyosan ki ben sevgi istiyorum güven veren birini istiyorum ama bu o kişi değil o zaman bekleme
2. si daha yakın gibi.
arafta kalma çokta fazla düşünme fazla vicdan fazla sadakatsizlik getirir ona göre karar ver
Kardeşim bu neyin kafası
Ne neyin kafası? Iyi değilim tavsiye istiyorum yorumlarınız çok değerli benim için
Kanka hiç okuyamadım az bi kısa yazsaydın
Özeti bu ama. Yani en anlaşılır şekilde yazmaya çalıştım eksiksiz
Güven eksikliği yaşıyorsun. Bunu aşman biraz zaman alır. Dediğin gibiyse çocuk için değerlisin. Herkes bir sansi hak eder 😉
Değerli olduğumi nerden anladın ben hiç sanmıyorum. Çünkü bu hareketleri bana özel değil. Benden önceki sevgilisine de aynı sekildeydi. Yani onun için instasini kapatan habersiz adım atmayan biriydi. Yani bende de aynı şeyi yapıyor benden sonrakine de aynını yapacak.
Dışardan biri olarak konusuyorum tabiki içini bilemem. Senin bileceğin birşey
Şüphe varsa bekleme
Ayrıl o zaman