Neden oluyor sizce ve nasıl geçirebilirim? Psikiyatriye gidip anlattım, şu an kötü değilsin, ilaca gerek yok, dedi ama rahatsız oluyorum yine de.
11 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden oluyor sizce ve nasıl geçirebilirim? Psikiyatriye gidip anlattım, şu an kötü değilsin, ilaca gerek yok, dedi ama rahatsız oluyorum yine de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
o his cok kotuya kac kere tavana ciktim indim ben fena bi his aman yahu😂takmaman lazim baska caresi yok
Nasıl gçeti pekii sizde
ciddiye almjyorum yani şöyle o anda geliyoya diyelim markette kasada oldu o anda kisa surede geciyo zaten gectigi anda ben sanki normal hayata devam hic olmamis gibi ne kafaya takiyorum. ne dusunuyorum sanki olmamis gibi bu ciddiye almamaktir işte boyle gecti yok oldu şükürki
yani uzerimde hic bi etkisi olmuyo takmadigim icin kisaca s. klemeyince birakiyo yakanı djfjd
Ya zaten normal hayata odaklanınca etkisi azalıyor ama bazen uykusuz veya stresli olunca odaklanamıyorsun o kötü oluyo
he bide demeyi unuttum minarellerin eksik doldur iyice bak tamamen biter magnezyum potasyum. demir selenyum vs ama birinci olarak. magnezyum ben mesela avoya soda var turkiyenin en yuksek seviye magnezyumlu sodasi full ondan icerim vucut tamamen mineral doldu pekmez yiyorum demir yuksek var tahin yiyorum bunlar fulluyo
minerallerin eksikse her b. k cikiyo afedersin fulle. mineralleri
Benim demir depom düşükmüş diğerleri iyi çıktı bide d vitamini dedi onlarında takviyesini alıyorum ya
magnezyumlu soda ic mineralleri doldur
Tamam icicemm. Sagoll
Bende vardı bitti umursama korkma
Nasıl atlattın peki ne kadar sürdü
Obk panik atak obsetif vardı bu korkular küçük yaşta vardı koronada patlak verdi psikiyatri gittim ilaç kullandım
Geçiçi rahatlık verdi olayı anlayınca maneviyat dua zikirle bitti bu yaşadığımız olay dinen vesvese
Anladım dua mı okuyayım ben iki kere gittim psikiyatriye ama ilaç vermediler iyisin dediler 2 ay gözlemle kendini dedi evden cıkamıcak duruma gelirsen ilaç vericem dedi
Ne yaşıyorsun ne oluyor başlangıç anlatırmısın birde yotub Mehmet yıldız vesvese izle
Bu durum bazen değişiyor mesela bazı günler yemek yerken ortamdan kopuyorum gerçek dışı geliyor iştahım kaçıyor bazı günler nefesim daralıyor ellerim terliyo falan aniden nefes alamıyormuşum gibi oluyo nefes alınca da yerler kayıyo mesela avmye falan gittigimde sersemlik yaşıyorum veya tek dışarı çıkınca falan son 5-6 aydır oluyo ben serum almıştım acilde korkunca oldu
Neyden korkuyorsun korkun nedir?
Korkum yok yani durup dururken oluyor
Bedenen zihnen boş kalma diline zikir çek geçer umursama söner
Normal
Normal.