• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Panik atak tam olarak nasıl oluyor?

Mustafabey9002
Mustafabey9002 Takip Et
Xper 6 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Panik atak tam olarak nasıl oluyor?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Klinik Psk. Sinem Kasapoğlu Doğmuş
Klinik Psk. Sinem Kasapoğlu Doğmuş Takip Et
Psikoloji
  • Kayginizin yüksek seviyelere gelip kontrol edemediginiz zamanlarda vücudunuz korkunuza tepki verir. Kalp carpintisi, bayilma hissi, nefes alamama, terleme, titreme yaygın görülen kisimlardir. Kişi panik atak sirasinda kalp krizi geciriyorum, ölüyorum sanabilir bu da daha çok korku yaratarak panik atagı şiddetlendirebilir.

6
    0 Yorumla

BiBilen

Psk. Sümeyye Sağlam
Psk. Sümeyye Sağlam Takip Et
Psikoloji
  • Merhabalar,

Panik atak gerçek bir tehlike veya görünürde belirgin bir neden olmamasına rağmen şiddetli fiziksel belirtilerle kendini gösteren yoğun korku atağıdır. Panik atak anı çok korkutucudur, kişi kalp krizi geçirdiğini veya öleceğini düşünebilir. Panik atak her ne kadar yaşamı tehdit edici bir durum olmasada oldukça korkutucu bir hal alabilir ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilen bir durumdur. Panik atak sırasında meydana gelen hiperventilasyon (soluk alıp vermenin yüzeyselleşmesi ve sıklaşması) bu rahatsızlık ile ilişkili korku ve endişe hissinin kötüleşmesine neden olur.

Panik atak belirtileri nelerdir?

Atağın yükselişi sırasında çeşitli belirti ve bulgular kişinin panik hissine eşlik edebilir.

Göğüs ağrısı
    Yutkunma güçlüğü
    Nefes alma problemleri
    Nefes darlığı
    Çok hızlı nefes alıp verme
    Kalp atışının hızlanması
    Bayılacak gibi hissetme
    Sıcak basması
    Üşüme, titreme
    Terleme
    Bulantı
    Karın ağrısı
    Vücudun çeşitli bölgelerinde karıncalanma ya da uyuşma hissedilmesi
    Ölüme yakın olma hissi
    Panik atak tedavisi nasıl yapılır?

Panik atak hastalarında temel tedavi yaklaşımında hem psikoterapi uygulamalarına hem de farmakolojik (ilaç) tedavi yöntemlerine başvurulur. Psikolojik müdahalelerin başında bilişsel davranışsal terapi (BDT) yer alır. İlaç tedavisi, panik atak ile ilişkili belirtilere ve eğer eşlik ediyorsa depresyon üzerinde de etkili olabilen bir yöntemdir. Bu tedavi planı kapsamında kullanılan birçok ilaç çeşidi mevcuttur. Derin nefes egzersizlerinde olduğu gibi çeşitli kas gevşetme teknikleri sayesinde de vücudun atak sırasında oluşturduğu tepkilerin kontrol altında tutulmasında katkı sağlayabilir.

Sağlıcakla Kalın,

Psikolog Sümeyye Sağlam

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• orhaneren46
    orhaneren46 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Panik atak tam olarak nasıl oluyor açıklayayım Yaşım 22 gayet kendi halinde sakin sabırlı işine gücüne bakan bir insandım.6 Şubat Saat 04.15'de telefon ile uğraşırken muazzam bir güç ile çığlık çığlığa Kardeşlerimin yakalarından kapıya kadar sürükledim sürürkler iken uyandılar zor bela o an ayakta duramayıp yere düştüm kapıyı açmaya zorlar iken ayağım demir kapı altında kaldı ve morardı dışarı çıktığımda çıplak ayak üstümde bir şey olmadan titreye titreye noluyor diye anlayamadan direkt iş arabamın anahtarını kapının girişinde askılıktan zor bela alıp kardeşlerimi Annemi Babamı arabaya aldım birkaç dakika sonra kendime gelip arkadaşlarımı aramaya başladım ulaşamadıklarımın evine gidip molozlar arasında aramaya başladım o kadar çaresizlikti ki ölü bedenlerini gördüğümde inan ne yapacağımı bilemedim kısacası aylar geçmesine rağmen artık ben ben değilim sabrım yok deli gibiyim konsantre olamıyorum en ufak bir aksilikte birisinin parmağına bile sıyrık geldiğinde deli oluyorum elim ayaklarım kesiliyor tir tir titriyorum mantıklı düşünemiyorum bu durumdan çıkamıyorum kısacası panik atak başladı sanırım.

3
    2 Yorumla
    • PoleStar00r
      PoleStar00r
      +1 yıl

Ya çok geçmiş olsun 😢

Yorumla
    • ayserellla
      ayserellla
      +1 yıl

Kesinlikle aynı anlattığın gibi çok zor. 🥺

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı.

Panik atak, ani ve yoğun bir şekilde ortaya çıkan anksiyete veya korku hissidir. Panik ataklar, birçok farklı semptomla birlikte ortaya çıkabilir ve kişiye büyük bir rahatsızlık ve korku hissi verir.

0
    0 Yorumla
  • Nealakanealakaa
    Nealakanealakaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 77%
    +1 yıl

Çocukluk döneminde bilinç altında yatan korkuların yaşanılan dönemde tetikleyici bir unsur sonucu ortaya çıkması olarak adlandiriyoruz biz psikoloji de doğru adrestesin psikoloji okuyorum ben panik atak genelde iz bırakan olayların tekrarlanacakmis korkusu şeklinde baş gösterir panik atakla mücadele için terapiler de ilk olarak bireyin kendini sakinleştirmesini öğrenmesi ve var olan durumun sonuçlarını düşünüp sakince değerlendirilmesi beklenir. Süreç içinde terapilerle asabilirsiniz.

1
    1 Yorumla
    • ayserellla
      ayserellla
      +1 yıl

Evet teşhis konulmadı ama bunları yaşıyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

40

Cevap

25

Cevap

• inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Merhabalar, geçenlerde yaşadım ben

Kalp çarpıntısı ile başlayıp nefes alış verişlerin hızlanıyor... ölecek gibi oluyorsun... elin ayağın tutmuyor bayılma hissi geliyor... kulağında bir uhultu... sonrası yere yığılma... ben o an anladım panik atak geçirdiğimi panik atak nedir bilmezken...

Panik atağı ne tetikler?
    Yoğun stres.
    Yoğun üzüntü
    Yeterli beslenememe, uykusuzluk
    Yalnızlık duygusu.

Belki daha bir çok belirtisi vardır ama ben bizzat yaşadığımı anlatayım dedim

Çok zor Umarım kimse yaşamaz.
    Eğer sık sık yaşarsınız muhakkak bir doktora gidin..
    Tek başınıza atlatmaya çalışmayın.

3
    3 Yorumla
    • Mustafabey9002
      Mustafabey9002
      +1 yıl

Benim genellikle geceleri kalp çarpıntısı ve titreme oluyor. Aynı zamanda ağız kuruluğu da.

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Yaşadığın bir sey mi var stres, üzüntü, korku

Yorumla
    • Mustafabey9002
      Mustafabey9002
      +1 yıl

Hayır.

Yorumla
  • FatmanurZengin
    FatmanurZengin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    4 ay

Bende hiç panik atak falan yoktu. Benim panik atağım korku evinde başladı keşke gitmez olaydım.. Ordada temas varmış karanlıkta birinin benim bacağıma dokunduğunu hissedince çığlık atıp bağırmaya başladım çok kötü oldum oyunu bozmak istemedim arkadaşlarım bana moral verdi. Ve ben korktuğum için bana tabuta yatmamı söylediler zebaniler başımda dikiliyordu kaç gündür rüyalarıma girmişti. Bir daha gidermiyim tövbe ama iş işten geçti artık en ufak korkuda, streste panik atak geçirmeye başladım.. Ve o an atak geçirdiğin de yanında kim var nerdesin haberin olmuyor sanki insanın bilinci kayboluyor kalp ritmin hızlanıyor boğulacak hissi yaşıyorsun el ayak uyuşması falan o kadar kötü bir şey ki Allah yaşatmasın kimseye.

0
    0 Yorumla
  • MeBen
    MeBen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Zaten yeterince açıklama yapmışlar ama bende söylemek istiyorum bu durum dünyanın en kötü hislerinden biri, kişinin o an içinde inanılmaz kaygı ve stres içine girmesinin vücut fonksiyonlarına da yansımasıyla kişinin oldukça huzursuz hissetmesi. o an sadece ölmek ve ya yok olmak istiyosun kurtulmanın tek yolu kendini sakinleştirmeye calısmak ama o an içinde de oldukça zor nefes alamıyosun her yerin titriyor deli gibi ağlıyosun. mesela matematik sınavına girmeden önce ki her gece panik atak geçirip ağlama krizlerine giriyorum yetişmicek diye ama bir türlü geçiyor çok zor bir durum

1
    0 Yorumla
  • uoyoola
    uoyoola Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Panik atağı 3 senedir yaşadığım için bütün deneyimlerimi yasadiklarimi anlatmak isterim benim anksiyetem var ayrıca ve hani nasıl desem çok fazla her şeyde kaygilandigim için stres oldugum için (özellikle sınavlarda yeni bir yere gidiceksem veya yeni ortama ) panik atağı beraberinde getiriyor bu anksiyete sosyal anksiyeteye de dönüyor her türlü başka şeylere de dönüyor kapalı alanda kalınca da tetikleniyorum sıcak havalarda da , panik atakta genelde benim göğüs kafesime ağrı girer ve felâket bir ağrıdır o ağrı seni daha çok panik yapar soğuk soğuk terlemeye başlarsın sonra nefes alamamaya nefes alsan da kulaklarının basınçtan dolayı tıkanmasını duyduğundan garip bir his oluşur daha sonra gözlerin tamamen kararir şekerin düşer gibi hissedersin sonra ise elin ayağın uyuşur ve bunlar sırasında ölucekmis gibi hissedersin he bide bende çok fazla mide bulantısı da oluyor hatta tetikliyor böyle bunlar 30 sn de sürebilir 1 dk da kişiden kişiye değişir

1
    0 Yorumla
  • aselcimm
    aselcimm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Bende korktuğum üzüldüğüm zaman oluyordu 2 ayrı şekilde oluyordu 1. Hafif titreme anlık sinirlendiğim zama. Olan ve bir çok kişidede olan 2. Ilk önce ellerim ayaklarım soğumaya başlıyor sonra tüm vücut ısım düşüyor kasilmaya ve titremeye başlıyorum bu kasılmalar mideye baskı yaptığı için kusuyordum bende bu şekilde oluyordu 20dkda sürüyordu 2 saate olaya bağlı birde bayılanlar var ben o evreye geçmeden tedavi oldum bu yolda hepinize şans diliyorum 😊

1
    0 Yorumla
  • bisuspls
    bisuspls Takip Et
    Bilge Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Panikliyosun ve bu panik atak şeklinde geliyo. Panik sana saldırıyo yani, birbirinize giriyosunuz panikle dövüşüyosunuz falan

1
    0 Yorumla
  • renklervezevkler
    renklervezevkler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Simdi buraya yazsam uzun olur zaten forumda hep uzun uzun yazmisim derin konulara yorum yaptigimdan wxkskkdjs Sen buraya sorma bence zaten internette psikolog sitelerinden en saglam cevabi alırsın umarım cok onemli bi sey yoktur 🙏🏻

0
    0 Yorumla
  • UDGokce
    UDGokce Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

Heyecan ve adrenalin olduğunda hicbisey yapamıyor öküzün trene baktığı gibi kalıyorsun 😂 zaten adrenalin içeren hicbirseyi yapamıyorsun cesaretsiz oluyorsun

0
    0 Yorumla
  • hedwigisdead
    hedwigisdead Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

birden kalp atışın hızların nefesini kontrol edememeye başlarsın ardından titremeye başlarsın elin ayağın boşalır kontrolünü kaybedersin düşünemezsin o an

0
    0 Yorumla
  • nihall7878
    nihall7878 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Bı çarpıntı geliyor o an sanki bir şey olucak ve olucekmis gibi hissediyorsun nesef almakda gucluk çekiyorsun ve en çok kalbinle alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorsun bu durumu bir çok kez yaşadım kontörlü kendi kendime öğrendim atak geldiğinde nefes alışveriş kedi al ver şeklinde ve yavaş yavaş

1
    0 Yorumla
  • zynps0090
    zynps0090 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 52%
    +1 yıl

Kalbe anı gelen spazmlar oluyor bende bu çok berbat bir şey çok şikayetçiyim ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Panik atak geçirdiğinde nefes alışveriş ritmin bozulur ve nefes almakta güçlük çekersin. Bir süre kitlenip olduğun yerde konuşamaz hale gelirsin

0
    0 Yorumla
  • Sapyosexüel
    Sapyosexüel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kalbin hızlı hızlı çarpmaya baslıyor öleceksin hissediyorsun o yüzden kalp hızlı hızlı atıyor kan pompalıyor vücuda cunku tehlike alarmı veriyor kosup kac diye enerji sağlıyor sana

0
    0 Yorumla
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl

Uzun süre numara yaptıklarını düşündüm. Hala da emin değilim.

0
    0 Yorumla
  • MelikeÇaytak
    MelikeÇaytak Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Korku yaşıyorsan bir de heycanlanıyorsan panik ataksındır Çünkü panik atak böyle bir hastalıktır.

0
    1 Yorumla
    • renklervezevkler
      renklervezevkler
      +1 yıl

Anksiyete ve panik atak farkli seyler ama ciddiyet seviyesi de farkli

Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Kalbin pat pat atıyorsa bazı tepkilere panik ataksın

0
    0 Yorumla
  • sisimomm
    sisimomm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Tetikleyici bir unsur ya da ani bir etkene maruz kaldığınızda şiddetli bir nefes darlığı kalp çarpıntısı ölüyor muyum hissi oluyor ve otomatik bir şekilde daha fazla panik oluyorsunuz. En azından bende öyle oluyor

0
    0 Yorumla
  • elifyilmazzz4542
    elifyilmazzz4542 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Boyle hizli hizli atiyor kalbin miden bulaniyor diye biliyorum

1
    1 Yorumla
    • Yaralikalbimmm
      Yaralikalbimmm
      +1 yıl

Çok kötüyüm şu an kriz başladı

Yorumla
  • Kiypiiiiii
    Kiypiiiiii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Kalbinin normal hızından daha fazla çarpma hissi ve sanki yerinden çıkacakmış hissi ile başlıyor.. Kese kağıdı ıcıne yapılan nefes egzersızlerı ile yavas yavas azalıyor.

0
    0 Yorumla
  • Ahsen28
    Ahsen28 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Sıkıntı stresten uzak durun bende panik atak var böyle insana korku geliyor sanki göğüs kafesine şiddetli ağrı vuruyor o ağrı kafana doğru gidiyor ve şiddetli baş ağrısı ve göğüs ağrısı beni olduriyor

0
    0 Yorumla
  • bugra0000
    bugra0000 Takip Et
    +1 yıl

valla panik atakmıdır bilmem de bende eskiden beri ani seslere karşı bi huy var biyere bişe düştüğünde veya birden köpek havladığında yerimden sıçrıyorum

0
    1 Yorumla
    • MeBen
      MeBen
      +1 yıl

Yok bu değil

Yorumla
  • Nurgüldmnds
    Nurgüldmnds Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Böyle ortada hiçbir sebep yokken kalbin bir anda hızlı hızlı atıyor ve istemsiz panik hali yaşıyorsun acaba kalp krizi mi geçiriyorum nefesim vücuduma yetmiyor gibi düşüncelerde boğuluyorsun

0
    0 Yorumla
  • zümrüdgül
    zümrüdgül Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Aglama hissi geliyor tansıyon yukseliyor nabz hizli oluyor ölum korkusu geliyor titremeye başlarsın (bu arada panik atağı yaşamış biriyim)

0
    0 Yorumla
  • birgizliüyee
    birgizliüyee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Nefes alamıyorsun elin ayağın titriyor beyin seni kandırıyor ama çok basit bir yolu var beynini başka yerlere yönlendirmek

0
    0 Yorumla
  • Yaralikalbimmm
    Yaralikalbimmm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

O an atak geleceğini düşünürsen gelir Beyin oyunu desek doğru olur kalbin yerinden firliycakmis gibi olur çarpıntı oluşur

0
    0 Yorumla
  • buruksevgi
    buruksevgi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Ölüyorum sanırsın ama ölmezsin kötü bir şey ya başa çıkmayı öğrenmek şart yoksa kalp krizi geçirdiğini sanıp acillik olursun

0
    0 Yorumla
  • ulkergasimova
    ulkergasimova Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Ani aglamak bogaz dugunlenmesi ciglik

1
    0 Yorumla
  • audfu
    audfu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Nefesin kesiliyor basın feci ağrıyor ellerin titriyor düşünmesin

0
    0 Yorumla
  • Mert_7140
    Mert_7140 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Annemde var mesela ben annem aradığında açmasam hemen bunalımı dünyanın sonu gibi oluyo vb

0
    0 Yorumla
  • TATLIDILII
    TATLIDILII Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Bendede vat koktugumda ya da heycanlaninca normal bir insanın yapamadığı şeyleri yapabiliyorum 😅

0
    0 Yorumla
  • hemara
    hemara Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

panik atak geçirdiğin zaman anlamıyormuşsun diye duydum

0
    0 Yorumla
  • Erenn_09
    Erenn_09 Takip Et
    +1 yıl

Ya durduk yere kötü oliyosun korku ge heyecan karisik

0
    0 Yorumla
  • evdeki_fışkiye
    evdeki_fışkiye Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Yerli yersiz gelen korku kalp çarpıntısı sanki oyunda ölcekmissinde ölemiyormuşsun gibi ☺️

0
    0 Yorumla
  • Nnnnsssnnnn
    Nnnnsssnnnn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Anlık endişe korkudan kaynaklanan refleks her kişide farklı olur atak şekli

0
    0 Yorumla
  • panıkatak35
    panıkatak35 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Offff ben panik atağım üstüne yüksek düzeyde anksiyetem var

0
    0 Yorumla
  • safak005
    safak005 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 402 cevap paylaştı.

Sanki birsey olacakmis gibi

0
    0 Yorumla
  • Eylülyilmazz34
    Eylülyilmazz34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Ölecegini düşünüyorsun ama ölmüyorsun

0
    0 Yorumla
  • forelskettk
    forelskettk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 33%
    +1 yıl

bu xper puanı nasıl artar ya

0
    0 Yorumla
  • WoooÇokKritik
    WoooÇokKritik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 47%
    +1 yıl

Panik ve atak kelimelerinin birleşmesiyle :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O an boğuluyorum gibi hissediyorum cok kötü bisey

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ani sinir krizi ve vucutta degisimler

0
    0 Yorumla
  • mervegülll628
    mervegülll628 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Panik atılarakkkkkkkkkkkkkkkk

0
    0 Yorumla
  • batman73
    batman73 Takip Et
    +1 yıl

Panik yapıp atağa başlıyon al sana panikatak

0
    0 Yorumla
  • suskunbusra
    suskunbusra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bende çok var panik olunca eller ayaklar titriyo

0
    0 Yorumla
  • mahmutbs
    mahmutbs Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Bi andan panik oluyosun

0
    0 Yorumla
  • quewashaner
    quewashaner Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Laik atak diye okudum

0
    0 Yorumla
  • kedicik4746
    kedicik4746 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Anlatılmaz yaşanır ya püff

0
    0 Yorumla
  • kölenolabilirmiyim
    kölenolabilirmiyim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Aniden sıçrama ya da elindeki şeyi fırlatma

0
    0 Yorumla
  • Farzaevaaa
    Farzaevaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Valla bende tam bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • DrMuzaffer
    DrMuzaffer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Asiri kontrol edilemeyen korku hissi

0
    0 Yorumla
  • Soruyorumnevar
    Soruyorumnevar Takip Et
    +1 yıl

Denizde ayakların kuma deymemesi gibi

0
    0 Yorumla
  • EthanW
    EthanW Takip Et
    +1 yıl

panikliyon kalbin atiyo

0
    0 Yorumla
  • esmaaaaa34
    esmaaaaa34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Bilmem öğrenirsen banada öğret

0
    0 Yorumla
  • barancsn01
    barancsn01 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Kapalı mekan da kalma korkusu v. s

0
    0 Yorumla
  • Ladydarkness
    Ladydarkness Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 94%
    +1 yıl

İnan bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • bilinmeyenn01045682
    bilinmeyenn01045682 Takip Et
    +1 yıl

herseye karai asiri tepki veriyosun

0
    0 Yorumla
  • BerkGnş
    BerkGnş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Korkudan

0
    0 Yorumla
  • Yunusklc
    Yunusklc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Korkudan

0
    0 Yorumla
  • METROPOLTİLKİSİ8
    METROPOLTİLKİSİ8 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Panik-atak

0
    0 Yorumla
  • hibenokan
    hibenokan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Kanpis🤫

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Panik atak tam olarak nasıl oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Panik atak nasıl anlaşılır? 5 cevap verildi
Panik atak nasıl bir şey atak geçirince noluyor, atak neden geçiriliyor? 4 cevap verildi
Panik atak neden olur? 10 cevap verildi
Panik atak nasıl geçer nasıl biter? 5 cevap verildi
Panik atak nedir? 6 cevap verildi
Panik atak nedir? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨